Dva svijeta: dr s kojim se potpuno slažem, guma je nekada ostati-ne ostati, a to može značiti ostati - živ!! Valjda treba malo više životnog iskustva, klizanja, proklizavanja. Ja bih RADO čUO puno više o temi, jer sam tu tanak, a boli me mali prst od desne noge jeli topic, antitopic, ili je utopic... Ja čitam sve, valjda svaki forumaš prati sve i briga me gdje je podatak koji mi je zanimljiv, važno je da sam ga vidio!
Drugi svijet: A moj LEO, možda si sad šepaf (vuk je bio šepaf!!) jer ti tih nekoliko deseetinki pritiska nisu bile važne!! Ako si bio prenapuhan, moguće te je odbilo, umjesto amortiziralo... Jasno, ako kao strojar ne razlikuješ tlak i pritisak, ajme nama. Drugima mogu oprostiti, ali tebi NE. Atmosferski je tlak, a u gumi vlada pritisak! Jer je GUMA = balun...dakle?!
Evo ni ovo nema veze s temom i opet: briga me... gledam slike kako ti "nadrimeštri" čerupaju motor... A čitam kako su ovi drugi blesavi pa se zaista misle za svaki vijak kako je pritegnut, jeli bolji ovaj ili onaj meštar... baš su bljesi, zar ne?? Picajzle prave... Umjesto da daju vozilo nekom nadrimeštru sa 3-5 godina samostalnog prčkanja... Pa nije isto kad ja rastavim i sastavim Vespu s kojom ću jaaako možda do 90, čak 100 km, (na koncu imam i nekakvu strojarsku višu kvalifikaciju) i kad beštija poleti do 150 km/h ko metak, ili... Omch veli over two hundred! To znači 75 kg vozača i onih stoikusur vozila x nekih 55m/s, (jel toliko bješe?) pa na kvadrat... (m X c2) Ma samo jedna matica može značiti biti ili ne biti!! E ludi Einsteine, lude li formule...