Pomognite rad i daljnje funkcioniranje DU Moto Portala i Foruma Postanite Supporting èlan
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ovo je tema o izgledu tablica ali moram odgovoriti na tvoj post. Ne ulazeči u tvoje pravo na osobno mišljenje o estetici same tablice ne shvačam što ti smeta naš grb.Meni je draži naš grb nego oznaka umjetne patvorine EU. Vazda smo bili u/dio Europi/e a u uniju nismo ni trebali ulaziti (vrijeme će pokazati). A mi jesmo veliki u kulturološkom/znanstvenom/sportskom smislu. Ne mjeri se veličina neke zemlje površinom koju pokriva. Prolegaj malo povijest (onu dalju od 100 godišta da ne ulazimo u prepucavanja tko je kome i gdje bio 41. i 91.).
Konačni izgled novih tablica, veseli što su moto tablice manje.Skočite na 12:33http://www.hrt.hr/enz/dnevnik-3/321600/
Da malo potpalim. Hrvat sam bio i u YU.Što se povampire lica kad se vije šahovnica.
.............Hrvat ćeš biti i bez grba na tablici.
sto se tiče tablica ovo je po meni samo punjenje proračuna i ništa više. stara tablica vam vrijedi dok imate slobodnih mjesta u prometnoj dozvoli a onda se sve skupa mijenja što ce bit trošak oko 300 kn. nije malo ali navikli smo da nas deru na sve strane pa mogu i na ovaj način.a grb, eee to je tek stvar za koju me toliko zaboli da ču morat popit tabletu protiv bolova. sto se mene tiče može bit i grb tadžikistana i nagorno karabaha samo da je meni i ljudima oko mene i svim hrvatskim GRAđEVINAMA dobro,da imaju posla i novca dovoljno za lagodan život. da starci ne kopaju po kontejnerima. jer da je tako nebi ih uopće bolila neka stvar za ovake smiješne stvari kao tablica i slično.
sto se tiče tablica ovo je po meni samo punjenje proračuna i ništa više. stara tablica vam vrijedi dok imate slobodnih mjesta u prometnoj dozvoli a onda se sve skupa mijenja što ce bit trošak oko 300 kn. nije malo ali navikli smo da nas deru na sve strane pa mogu i na ovaj način.a grb, eee to je tek stvar za koju me toliko zaboli da ču morat popit tabletu protiv bolova. sto se mene tiče može bit i grb tadžikistana i nagorno karabaha samo da je meni i ljudima oko mene i svim hrvatskim GRAđEVINAMA dobro,da imaju posla i novca dovoljno za lagodan život. da starci ne kopaju po kontejnerima. jer da je tako nebi ih uopće bolila neka stvar za ovakve smiješne stvari kao tablica i slično.
evo koga zanima cijela saga o pločicama http://automobili.dnevnik.hr/novosti/zanimljivosti/saga-o-novim-registarskim-plocicama-ima-svoj-nastavak