Autor Tema: Nove tablice  (Posjeta: 3902 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Nove tablice
« Odgovori #15 u: 11 Veljače 2016, 13:07:01 »
Pa sve 4 (prva iz originalnog posta i Dadove 3) su ružne i skoro iste. Između tih 4 meni je ipak najdraža ona sa hrvatskim grbom (radi grba samoga).
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #16 u: 11 Veljače 2016, 13:39:23 »
Od svih europskih država samo Hrvatska, Srbija i Crna Gora imaju grb na tablicama,  Albanija ima sa lijeve strane na mjestu gdje je znak EU-a.

p.s.

I još par "velikih" poput San Marina, Andore,  Lihtenštajna...

« Odgovori #17 u: 17 Veljače 2016, 09:59:11 »
Ovo je tema o izgledu tablica ali moram odgovoriti na tvoj post. Ne ulazeči u tvoje pravo na osobno mišljenje o estetici same tablice ne shvačam što ti smeta naš grb.
Meni je draži naš grb nego oznaka umjetne patvorine EU. Vazda smo bili u/dio Europi/e a u uniju nismo ni trebali ulaziti (vrijeme će pokazati). A mi jesmo veliki u kulturološkom/znanstvenom/sportskom smislu. Ne mjeri se veličina neke zemlje površinom koju pokriva. Prolegaj malo povijest (onu dalju od 100 godišta da ne ulazimo u prepucavanja tko je kome i gdje bio 41. i 91.).
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #18 u: 17 Veljače 2016, 11:14:29 »
Ovo je tema o izgledu tablica ali moram odgovoriti na tvoj post. Ne ulazeči u tvoje pravo na osobno mišljenje o estetici same tablice ne shvačam što ti smeta naš grb.
Meni je draži naš grb nego oznaka umjetne patvorine EU. Vazda smo bili u/dio Europi/e a u uniju nismo ni trebali ulaziti (vrijeme će pokazati). A mi jesmo veliki u kulturološkom/znanstvenom/sportskom smislu. Ne mjeri se veličina neke zemlje površinom koju pokriva. Prolegaj malo povijest (onu dalju od 100 godišta da ne ulazimo u prepucavanja tko je kome i gdje bio 41. i 91.).

Pročitaj ponovo moj prvi post. 
Sa ovim novim dizajnom se ništa nije promijenilo.
Vjerujem da je izgled samih tablica mogao biti bolji riješen. čemu natječaj ako je na kraju politika odlučila kako će izgledati?!
Ne znam zašto bi grb trebao bio uvjet, Hrvat ćeš biti i bez grba na tablici.

Konačni izgled novih tablica, veseli što su moto tablice manje.
Skočite na 12:33

http://www.hrt.hr/enz/dnevnik-3/321600/
« Zadnja izmjena: 17 Veljače 2016, 11:33:55 od jeeves »

« Odgovori #19 u: 17 Veljače 2016, 11:33:08 »
Da malo potpalim.  :mrgreen:
Hrvat sam bio i u YU.
Što se povampire lica kad se vije šahovnica.
MK Unbelievable riders Dubrovnik

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #20 u: 17 Veljače 2016, 12:37:25 »

Konačni izgled novih tablica, veseli što su moto tablice manje.
Skočite na 12:33

http://www.hrt.hr/enz/dnevnik-3/321600/

ajde super, ovo je ipak malo bolje.
ono me je neodoljivo podsjećalo na tablicu iz jedne prošlo-svršene države :big_smile:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #21 u: 17 Veljače 2016, 13:37:36 »
Da malo potpalim.  :mrgreen:
Hrvat sam bio i u YU.
Što se povampire lica kad se vije šahovnica.

:good2:

« Odgovori #22 u: 17 Veljače 2016, 13:43:48 »
.......
......Hrvat ćeš biti i bez grba na tablici.

I ti češ biti europljanin i sa tablicom što nosi hrvatski grb.

« Odgovori #23 u: 17 Veljače 2016, 17:55:22 »
sto se tiče tablica ovo je po meni samo punjenje proračuna i ništa više. stara tablica vam vrijedi dok imate slobodnih mjesta u prometnoj dozvoli a onda se sve skupa mijenja što ce bit trošak oko 300 kn. nije malo ali navikli smo da nas deru na sve strane pa mogu i na ovaj način.

a grb, eee to je tek stvar za koju me toliko zaboli da ču morat popit tabletu protiv bolova. sto se mene tiče može bit i grb tadžikistana i nagorno karabaha samo da je meni i ljudima oko mene i svim hrvatskim GRAđEVINAMA dobro,da imaju posla i novca dovoljno za lagodan život. da starci ne kopaju po kontejnerima. jer da je tako nebi ih uopće bolila neka stvar za ovakve smiješne stvari kao tablica i slično.
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #24 u: 17 Veljače 2016, 19:26:48 »
sto se tiče tablica ovo je po meni samo punjenje proračuna i ništa više. stara tablica vam vrijedi dok imate slobodnih mjesta u prometnoj dozvoli a onda se sve skupa mijenja što ce bit trošak oko 300 kn. nije malo ali navikli smo da nas deru na sve strane pa mogu i na ovaj način.

a grb, eee to je tek stvar za koju me toliko zaboli da ču morat popit tabletu protiv bolova. sto se mene tiče može bit i grb tadžikistana i nagorno karabaha samo da je meni i ljudima oko mene i svim hrvatskim GRAđEVINAMA dobro,da imaju posla i novca dovoljno za lagodan život. da starci ne kopaju po kontejnerima. jer da je tako nebi ih uopće bolila neka stvar za ovake smiješne stvari kao tablica i slično.

Apsolutni potpis!
"Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaæe..."

« Odgovori #25 u: 17 Veljače 2016, 20:13:44 »

a grb, eee to je tek stvar za koju me toliko zaboli da ču morat popit tabletu protiv bolova. sto se mene tiče može bit i grb tadžikistana i nagorno karabaha samo da je meni i ljudima oko mene i svim hrvatskim GRAđEVINAMA dobro,da imaju posla i novca dovoljno za lagodan život. da starci ne kopaju po kontejnerima. jer da je tako nebi ih uopće bolila neka stvar za ovakve smiješne stvari kao tablica i slično.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #26 u: 17 Veljače 2016, 20:15:06 »

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #27 u: 17 Veljače 2016, 20:36:45 »
evo koga zanima cijela saga o pločicama :roll:

http://automobili.dnevnik.hr/novosti/zanimljivosti/saga-o-novim-registarskim-plocicama-ima-svoj-nastavak
Fulo si temu.  :mrgreen:

Offtopičariš
Nema veze s grbom.
U bilo kojoj zemlji žele isto.
MK Unbelievable riders Dubrovnik

« Odgovori #28 u: 17 Veljače 2016, 22:16:15 »
Americke tablice su meni barem onako fora, a ovo ostalo po eu pa naravno i kod nas na isti kalup. Nista posebno neoriginalno, dosadno al eto kad bude vrijeme za mjenjat mjenjat, dotad su dobre i stare. :big_smile:

« Odgovori #29 u: 17 Veljače 2016, 22:40:35 »
Ideja je DU555-DU (grb), zar nije bolje Du (grb) 555-DU ?

Nije mi jasno zasto ga ne ostave na istom mjestu da razdvaja Du i broj a ne ovo "ala jebat mater" da se moras zvjerit da vidis de su slova a de brojevi...

Ovako nekako

« Zadnja izmjena: 17 Veljače 2016, 23:09:10 od osigurac »
Bolje bit malo lud nego malo pametan...