Autor Tema: Sajla kvacila za Fz6n  (Posjeta: 3078 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sajla kvacila za Fz6n
« u: 27 Siječnja 2016, 13:17:47 »
Ljudi imam problem,jucer mi pukla sajla kuplung na motoru.
Samo po sebi to i nije veliki problem ali u mene je to malo komlicirano,
Motor je 2003.god( zapravo okvir je 2003, a masina je novijeg godista)
Sta sad da ja narucim? Po broju sasije nemoze jer masina iz 2003. Koliko ja znam nije ista kao u mene,tj u mene je novija mozda iz 2008 po prici od lika u koga sam kupio motor,a i po slikama na webu vidi se velika razlika izmedju masina do 2003-ce i novijeg god.
Dalje problem je sto mi je Josip u Yamahe reko da parkiram i da dodjem za 7-8 dana sto mi ne pada na pamet, em sam novi na motoru pa se djiravam svaki dan,a svaki dan je sve toplije i toplije nezlim cekat 10 dana. Molim vas,, ako znate ikoga da ima ili polovnu ili novu ili na bilo koji drugi nacin da rijesim ovo u sto kracem roku bio bi zahvalan. Ili bar jel znate nekog sa fz6 da mogu usporedit masinu da bar znam sta cu narucit. Mislim da forumas SpoRy ima fazera pa ga molim da se javi ako ima vremena,volje.. :stop2:
Privremeno sam osposobio kuplung al to nije trajno rijesenje,kod svakog saltanja strepim da mi pukne opet.
Hvala unaprijed
Press F1 to Start

Odg: Sajla kvacila za Fz6n
« Odgovori #1 u: 27 Siječnja 2016, 14:34:07 »
A da probaš kontaktirati http://www.a-sajla.hr/# ? (našao link na motori.hr)

« Odgovori #2 u: 27 Siječnja 2016, 16:50:14 »
Sutra svakako zovem,hvala na info!
Sad mi je jedan stari biker reko da se moze stavit sajla od vespe kao privremeno rijesenje.
Jel ima tko iskustva sa takim necim?
Press F1 to Start

« Odgovori #3 u: 27 Siječnja 2016, 21:53:49 »
Mašina je od S1? Imam ti ja original sajlu, istegnuta je ali neće puknuti. Ako ti može pomoći ja ću je potražiti pa ti posudim, ja sam ju ostavio upravo radi tog problema koji ti imaš za svaki slučaj ;)

Original u Yamahe ti je oko 400 i nešto sitno, ja bi uzeo original i bio miran idućih 50-60 tisuća.
"Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaæe..."

« Odgovori #4 u: 27 Siječnja 2016, 21:56:56 »
Već sam se pito koliko to sajli imaš...

« Odgovori #5 u: 27 Siječnja 2016, 21:57:21 »

« Odgovori #6 u: 27 Siječnja 2016, 22:00:59 »

:mrgreen:

Kad vozis yamahu nije lose imat 10 svega u rezervi  :lol:
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

« Odgovori #7 u: 27 Siječnja 2016, 22:06:16 »
@ jeeves  [smilie=lolroll]

@osigurač  [smilie=offtopic] [smilie=rain]

Ti provjeri jel ti što curi prije svakog dira, barem yamahe nemaju pms  :tongue3:

« Odgovori #8 u: 27 Siječnja 2016, 22:50:59 »
[smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
no preša

« Odgovori #9 u: 28 Siječnja 2016, 09:35:18 »
Nije od s2 je😎
Jucer je neka dobra dusa ostavila fazera cili dan na mostu pa sam lijepo parkiro pored njega i usporedio. Znaci isto sve bas sve. SpoRy znaci aad mi tvoja vise ne pase?od zivaca nisam zno sto cu jer mi je jucer moje privremeno rijesenje puklo, pa sam u Petkovica kupio sajlu od vespe i jutros je iso montirat al neide, dole sa dekla prolazi ko podmazano ali ne i s rucice kupunga odakle meni treba. Frustriran sam. Opet sam napravio privremeno rijesenje al vise se ne vozim samo do mestra.
« Zadnja izmjena: 31 Siječnja 2016, 14:39:53 od Ramac43 »
Press F1 to Start

« Odgovori #10 u: 28 Siječnja 2016, 11:56:59 »
Ne znam jel ti paše ali možemo probati. 0911984123 pa ako hoćeš slobodno zovni ;)

« Odgovori #11 u: 28 Siječnja 2016, 13:02:27 »
Hvala SpoRy sto pazis na mene,
Ja sam rijesio sljedece,uzeo sam sajlu od vespe( nes vjerovat potpuno je ista) stavio sam je privremeno tj, nemoze se uvuci od rucice prema deklu, a od dekla prema rucici ide bez problema :nea:
Posto treba skidat rezervar za uvuci je kako treba, tj od rucice prema deklu, ja sam to sad privremeno stavio obratno i molim boga da mi izdrzi do grada do mestra. Ako uspije mestar sve to slozit kako treba, onda cu imat orginalnu u rezervi, pa kad mi se bude dalo stavit cu org. I gotovo
Press F1 to Start

« Odgovori #12 u: 28 Siječnja 2016, 16:59:11 »
Stavi originalnu i ne kemijaj ništa. Original je original, osobno ne bi kemijao oko toga.

Eto, ponuda stoji ako se želiš vozati dok ne dođe nova sajla ;)