Autor Tema: Jos samo malo...  (Posjeta: 11151 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aurellie

Jos samo malo...
« Odgovori #30 u: 13 Lipnja 2006, 13:55:48 »
Kad se prestanes dizat u 3 ujutro samo da bi posao vidjet motor, moze se rec da si donekle izljecen od moto ludila  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Jos samo malo...
« Odgovori #31 u: 13 Lipnja 2006, 14:00:54 »
Citat: "aurellie"
Kad se prestanes dizat u 3 ujutro samo da bi posao vidjet motor, moze se rec da si donekle izljecen od moto ludila  :mrgreen:

Ne nee!!! Onda si izliječen od akutnog moto ludila!  :lol:  :lol:  :lol:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Jos samo malo...
« Odgovori #32 u: 13 Lipnja 2006, 21:54:12 »
:mrgreen:

Jos samo malo...
« Odgovori #33 u: 15 Lipnja 2006, 00:15:18 »
Pokupio ja tablice i odlucio da odmah spicim malo po obali da se provozam kao covjek 8) Krstario sam pored mora i na kraju sam poslije svega svratio do Njivica (malo pored Herceg Novoga sa pogledom na grad...) da se nadisem cistog vazduha i iskuliram uz dugo cekani pogled na more...

Evo malo slika okoline, a i samog motora...
Bas kao sto je Rossi podijelio svoje boje na mjesecevu i sunceve stranu, tako sam ja vama podijelio slike :D
Pa da pocnemo...

Mjesec:

Sunce:

Ova slika mi je nekako najjaca...

Jos samo malo...
« Odgovori #34 u: 15 Lipnja 2006, 10:18:02 »
mmm..dobre slike,zakon motor....ima da si sretan e.... :wink:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Jos samo malo...
« Odgovori #35 u: 15 Lipnja 2006, 21:20:56 »
E da je meni takvoga garaži...
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

Offline aurellie

Jos samo malo...
« Odgovori #36 u: 16 Lipnja 2006, 12:30:40 »
Bike ti je prestrasan. Dobro ga cuvaj! (A bome i tu kacigu, mljac mljac  :D )

Jos samo malo...
« Odgovori #37 u: 16 Lipnja 2006, 18:36:32 »
pila ipo, a pozitivne i optimisticne statistike kažu da je yamaha r46 2005. god. sudjelovala u samo 78% moto nesreca :P  :P  :P  :P

Jos samo malo...
« Odgovori #38 u: 20 Lipnja 2006, 12:24:58 »
Motor je savršen, a i kaciga svaka čast!!!! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
ttp://img166.imageshack.us/my.php?image=s4010019xk8.jpg  sadašnjost
http://img522.imageshack.us/my.

Jos samo malo...
« Odgovori #39 u: 19 Srpnja 2006, 15:17:33 »
Juce sam bio na prvom servisu. Nisam bas zadovoljan ali dobro. Od svega potrebnog za uraditi i provjeriti majstor mi je jedino promijenio ulje i filter, a kada sam ga pitao za neke stvari da mi provjeri samo me blijedo gledao i kao to je sve uradjeno kada je on sklapan :? Sipano ulje je Mobil full sintetika 15w50, molim boga da je original i da ce sve biti u redu... :(

E sada malo ljepsi dio price. U narednih 600 km limit mi vise nije 7000 obrtaja vec 9000. Sto bi u 6-oj brzini bilo 170 :D U povratku je pala fenomeenalna performance voznja! Treba da mi vidite zadnju gumu :mrgreen: Jedino je tuzno sto na 9000 taman zarezi, tacnije zavristi i moli za gas, ali ja tu moram da saltam vecu :cry: Ali kada izadjem iz 1600km na satu, pocinje pjesma... :mrgreen:

Dakle, jos samo malo...  :wink:

Jos samo malo...
« Odgovori #40 u: 19 Srpnja 2006, 15:31:12 »
Vozi to kako spada, nije to Talijan pravio pa da ce riknuti!  :P
Samo zamisli koliko su ga oni turirali u tvornici!  :evil:
Koristis mobil ulje? Pa ne budi lud! Tu je Repsol 5w50 racing za takve zvjerke!  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline aurellie

Jos samo malo...
« Odgovori #41 u: 19 Srpnja 2006, 17:01:47 »
Počinje režat na 9000? Teško mi je zamislit da onaj prdavac može režat, Dok Termignoni doma skuplja prašinu  :mrgreen:

Jos samo malo...
« Odgovori #42 u: 19 Srpnja 2006, 17:51:17 »
12. 06. 2006. si izveo motor iz butige, danas je 19. 07. 2006. a ti si napravio prvi servis, koliko si to kilometara proso ako smijem pitat u ovom razdoblju? svaki put kad dodjem na ovu temu sve mi je motor ljepsi i ljepsi! strasan, strasan!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Jos samo malo...
« Odgovori #43 u: 27 Srpnja 2006, 19:35:45 »
Citat: "Vedro"
12. 06. 2006. si izveo motor iz butige, danas je 19. 07. 2006. a ti si napravio prvi servis, koliko si to kilometara proso ako smijem pitat u ovom razdoblju? svaki put kad dodjem na ovu temu sve mi je motor ljepsi i ljepsi! strasan, strasan!

Na servis kada sam ga doveo kod majstora na satu je bilo tacno 990km. A sada je na satu 1700km, a to znaci da je motor UPRAVO RAZRADJEN !!!!!!!!! 8)

Juce sam presao famoznu cifru od 9000 obrtaja i mogu vam reci da ja to nemam gdje voziti po Novome. Raspalio sam ga do limitatora 1, 2 ,3 na onom pravcu kada se ide do granicnog prelaza za Hrvatsku (ko je bio zna o cemu govorim), ljut je kao razjarena zvijer! Prezadovoljan sam! I ne samo to...

Citat: "aurellie"
Počinje režat na 9000? Teško mi je zamislit da onaj prdavac može režat, Dok Termignoni doma skuplja prašinu  :mrgreen:

Prekjuce je montiran i njegovo velicanstvo Termignoni! 8) Sa njim, motor ujeda!
Nije toliko glasan koliko sam ocekivao (to je sve zbog homologacije), ali ima da se skine killer i onda ce to biti prava grmljavina!
Sa ovim izduvom motor izgleda neuporedivo ljepse i auspuh nikada nije vruc (carbon fiber) tako da se covjek ne moze isprzit na njega (mnogo dobra stvar, vec sam dvije cice isprzio na starom :mrgreen:).
Slike naravno stizu za par dana...

Jos samo malo...
« Odgovori #44 u: 28 Srpnja 2006, 10:27:16 »
stavi kasko ako nisi.. i ko ti brani da predjes granicu i protegnes noge yamahici  :mrgreen:  isla sam do budve tamo najdalje, ali od onoga sto vidjeh vecinom bi tamo samo istinski kamikaze razvlacili motore  :mrgreen: