12. 06. 2006. si izveo motor iz butige, danas je 19. 07. 2006. a ti si napravio prvi servis, koliko si to kilometara proso ako smijem pitat u ovom razdoblju? svaki put kad dodjem na ovu temu sve mi je motor ljepsi i ljepsi! strasan, strasan!
Na servis kada sam ga doveo kod majstora na satu je bilo tacno 990km. A sada je na satu 1700km, a to znaci da je motor UPRAVO RAZRADJEN !!!!!!!!!
Juce sam presao famoznu cifru od 9000 obrtaja i mogu vam reci da ja to nemam gdje voziti po Novome. Raspalio sam ga do limitatora 1, 2 ,3 na onom pravcu kada se ide do granicnog prelaza za Hrvatsku (ko je bio zna o cemu govorim), ljut je kao razjarena zvijer! Prezadovoljan sam! I ne samo to...
Počinje režat na 9000? Teško mi je zamislit da onaj prdavac može režat, Dok Termignoni doma skuplja prašinu 
Prekjuce je montiran i njegovo velicanstvo Termignoni!

Sa njim, motor ujeda!
Nije toliko glasan koliko sam ocekivao (to je sve zbog homologacije), ali ima da se skine killer i onda ce to biti prava grmljavina!
Sa ovim izduvom motor izgleda neuporedivo ljepse i auspuh nikada nije vruc (carbon fiber) tako da se covjek ne moze isprzit na njega (mnogo dobra stvar, vec sam dvije cice isprzio na starom

).
Slike naravno stizu za par dana...