Autor Tema: Jos samo malo...  (Posjeta: 11132 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jos samo malo...
« Odgovori #15 u: 30 Svibnja 2006, 00:25:31 »
Hvala vam svima na cestitkama! :wink:

I ja nesto mislim da ce to da kasni par dana, ali sta cu, moram cekati :cry:

Jos samo malo...
« Odgovori #16 u: 30 Svibnja 2006, 09:52:27 »
Citat: "f6"
hahahahahahahah :mrgreen:
Slažem se u potpunosti. E jes frajer stalno ga držat u blokadi
a jes! :mrgreen:

Jos samo malo...
« Odgovori #17 u: 31 Svibnja 2006, 12:00:55 »
Motor je fenomenalan! :thumbsup:
Cestitam! :D  :mrgreen:
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

Jos samo malo...
« Odgovori #18 u: 06 Lipnja 2006, 22:35:11 »
Jutros su me zvali iz Podgorice... Nema, tacni su ko svajcarci, kasne samo 24 sata  :lol:

Stigao je... :dance:  :biker:

Joj, sada je najgore  :(  A izgleda da necu moci po njega prije ponedjeljka :cry:

Jos samo malo...
« Odgovori #19 u: 13 Lipnja 2006, 00:03:00 »
MOJ JE !!! Konacno je MOJ !!! 8)
 :biker:

Upravo sam stigao i dovezao masinu. Sta reci sada, toliko sam pod utiskom da prosto nemam rijeci [smilie=banana]

Bas sam skoro pricao sa nekim ljudima u vezi Termignoni izduva. Naime, nismo znali da li ce stici sa njim ili sa obicnim R6 izduvom. Pise u katalogu da R46 ima Termignoni ali sam gledao par modela koji imaju obicni R6 izduv. Tako sam bio malo zabrinut sve dok nije doslo do susreta sa MOJIM motorom :lol:
Ulazim ja u magacin i hvatam se odmah za rucke da ga vozim, uopste me nije interesovao nikakav izduv :D Dajem staroj kljuceve od kola, oblacim opremu, spremam se da krenem, kad ono trci lik do auta sa nekom kutijom i baca je u gepek :? Ja rekoh, sta je to? Kad ono Termignoni :shock: Okrenem se desno i na motoru stoji obican izduv, tu se sit ismijah :mrgreen:
Tako da sada imam dva izduva 8)  :thumbsup:

Evo i dvije slike. Izvinite zbog kvaliteta, slikao sam sa mobilnim kada sam vec bio na trajektu i vec je pomalo padao mrak...

Jos samo malo...
« Odgovori #20 u: 13 Lipnja 2006, 00:06:08 »
A tebi nema spavanja nocas... :mrgreen:
Neka je srecan, i samo pametno...

Offline aurellie

Jos samo malo...
« Odgovori #21 u: 13 Lipnja 2006, 00:09:37 »
Izgleda predobro! Cestitam, i puno sretnih kilometara ti zelim!  :D

The machine spirit is with me!

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Jos samo malo...
« Odgovori #22 u: 13 Lipnja 2006, 00:23:49 »
Ahhh zelim ti sve najbolje.... meni se r6 svidja odavno i jos mi stane dah kad ga vidim.... pogotovo tog R46 tj zadnji tip prije ovog presportskog najnovijeg R6.

Pazi ga ko oko u glavi... nemoje se izivlajvat na njim barem u vrjeme razrade...

Aj mi malo pojasni.... imas orginal ispuh na motoru..... s termignonijem je auspuh protocniji.. nema katalizator jelda.
Aj malo potrazi u knjizici malo o tom termignoniju isto god pise. Bas me zanima nesto

Nadam se da se vidimo ovo ljato na susretu kad nas par s foruma dodjemo u CG primorje
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Jos samo malo...
« Odgovori #23 u: 13 Lipnja 2006, 01:12:29 »
čestitam
:)

Jos samo malo...
« Odgovori #24 u: 13 Lipnja 2006, 09:41:19 »
u zdravlju ga vozio!!! da mogu svojim gabaritima upast u nesto takvo mislim da bi i takav motor bio jedan od mojih izbora. za necim slicnim sam dugo vremena patio i zalio sto nemogu vozit taj tip motora, to bjese r1 u crno oker kombinaciji, nisam siguran da li je to bila 2002. ipak kraljevski, za moj ukus najljepsi motor ikad napravljen, kazem najljepsi je nova r1 u bordo boji! kako ko voli!
jos jednom sretno ti!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Jos samo malo...
« Odgovori #25 u: 13 Lipnja 2006, 11:18:55 »
Hvala svima na cestitkama! :D

Citat: "Rookie"
Ahhh zelim ti sve najbolje.... meni se r6 svidja odavno i jos mi stane dah kad ga vidim.... pogotovo tog R46 tj zadnji tip prije ovog presportskog najnovijeg R6.

Pazi ga ko oko u glavi... nemoje se izivlajvat na njim barem u vrjeme razrade...

Aj mi malo pojasni.... imas orginal ispuh na motoru..... s termignonijem je auspuh protocniji.. nema katalizator jelda.
Aj malo potrazi u knjizici malo o tom termignoniju isto god pise. Bas me zanima nesto

Nadam se da se vidimo ovo ljato na susretu kad nas par s foruma dodjemo u CG primorje

Kada budete dolazili OBAVEZNO se vidjamo! Ja sam vam najblizi :mrgreen:

A za Termognoni javljam cim proucim malo knjizicu pa kucam :thumbsup:

Jos samo malo...
« Odgovori #26 u: 13 Lipnja 2006, 11:20:35 »
dođi i ti malo amo... više ćeš nas vidit :wink:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Jos samo malo...
« Odgovori #27 u: 13 Lipnja 2006, 11:24:38 »
Citat: "SuperHik"

Naravno :thumbsup:
Racunajte na mene od 15-og sledeceg :biker:

Jos samo malo...
« Odgovori #28 u: 13 Lipnja 2006, 11:28:33 »
Citat: "Evil_Zo"
Citat: "SuperHik"

Naravno :thumbsup:
Racunajte na mene od 15-og sledeceg :biker:

Dogovoreno!!! :wink:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Jos samo malo...
« Odgovori #29 u: 13 Lipnja 2006, 13:07:59 »
Sretno stari,svaka cast,nama spavanja misecima a ne ovih dana,blago tiiii...pomalo i sretno!!!
Daj snimi termignonia pa nam stavi zvuk da ga cujemo!!!Bas me zanima,ja sam ga dosad cuo samo na ducati=u,i cuje se...strava!!!
...