a ti špekny nadrobija odika svačega
slažem se da je ciklistika najvažniji detalj (voznost, upravljivost, ležanje na cesti) i slazem se da je runner jako loš po tom pitanju
a hvališ KEVE? pazi sad amo: ne znam da li se događalo u trogiru kod kočenja prednjom KEVA ABS kočnicom (da, dobro ste pročitali neke KEVE imaju ABS) da zablokira i da čovjek preleti preko volana, a to se ovdje događalo, kao i to da KEVE imaju daljinsko paljenje! i išo je malac upalit oni KEVA cross na daljinski ali bija je u brzini i pljus novi motor pao
smiješno ali i žalosno da takvi proizvodi mogu u 21 stoljeću dobiti homologaciju u HR
šta se tiče aprilia injection skutera, neznam šta ti tu nije po volji osim sta si mozda izgubija licencu za dilat ih ali jebiga ipak ne idu keve i aprilie skupa u butigu, evo ja ti mogu reć da sam sa apriliom sr50 injection preša 12 iljada kilometri, a sve šta sam prominija su 2 svjećice i 2 gume ali to je valjda potrošni materijal, a sad ono najljepše da sam u cjelom tom razdoblju potrošio samo 3 litre ulja, a to da troši duplo manje benzine od karburatoraša neću ni spominjat, mozda cu samo napomenut da ima par konja više od njih :notworthy: