Autor Tema: KEEWAY  (Posjeta: 15518 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Spekny

re
« Odgovori #30 u: 15 Travnja 2006, 10:12:15 »
Citat: "shezael"
iz onoga što ja znam (naravno,dokazano)...keeway baš i nije neki motor...kao što sam već rekla u svakom zavoju moraš izbaciti nogu da nebi došlo do pada..ali doslovno,stajanja u mejstu i izvrnuća....
neznam..doktore..kako si ti već izrazito iskusan i jako dobar vozać,ja osobno mislim da keeway baš i nije izbor za Vas...

ovo šta ti osjecaš kad voziš taj scooter ja osjecam kad sjednem  na runnera,imam svog vlastitog i ne vozim ga jedan put godišnje,smeće.Npr imam i Beta Ark skuter,minarelli motor(kao u aprilie,yamahe,oni koji znaju malo više o motorima znaju tko je Beta) i tih scootera ima možda 200 u hrvatskoj a zašto jer nije razvikana marka a bolji je garantiram od svih drugih 50ccm.nema covika koji nije sija na taj scooter i osta paf,odma kažu oceš prodat ali to nije na prodaju jer ih nema više kupit.Takodjer i beverly 200,ko je vozija samo njega velikih kola reci ce dobar,kad sidneš na malagutti pasword,apriliu sportcity,yamahu onu novu(neznam ime) to je kao nebo i zemlja u ciklistici.Beverly-u volan je premekan i ide uvik sam u stranu u koju pocmeš okrecat.Sada sve je to subjektivno,onaj tko ga vozi se navika i to mu je normalno.
Rezime-ako imaš para kupi skuplji scooter to je normalno...

Spekny

re
« Odgovori #31 u: 15 Travnja 2006, 10:17:01 »
Evo da se još malo raspišem o ljudima i njihovim navikama.
U splitu su ljudi normalni,veliki grad i nema prerasuda...ali u trogiru...
Godišnje dojde barem 20 ljudi koji uđu u ducan i pitaju "molim vas jel mi možete pokazat koji vam je od ovih scootera vani Runner,gledam ali nigdi ne piše" toliko o tome da ljudi kupuju ono šta im se svidja.U trogiru u školi srednjoj ako ne kupiš runner,nrg ili malaguti phantom to se vršnjaci rugaju.A najbolje je još kad smo imali malagutti fire foxove sa naljepnicama SBK di je pisalo FILA i još neka sranja onda su svi pricali da mi prodajemo one poznate Fila scootere,ajme majko...malo sam vas satra ali eto da znate

KEEWAY
« Odgovori #32 u: 16 Travnja 2006, 01:52:58 »
a ti špekny nadrobija odika svačega
slažem se da je ciklistika najvažniji detalj (voznost, upravljivost, ležanje na cesti) i slazem se da je runner jako loš po tom pitanju
a hvališ KEVE? pazi sad amo: ne znam da li se događalo u trogiru kod kočenja prednjom KEVA ABS kočnicom (da, dobro ste pročitali neke KEVE imaju ABS) da zablokira i da čovjek preleti preko volana, a to se ovdje događalo, kao i to da KEVE imaju daljinsko paljenje! i išo je malac upalit oni KEVA cross na daljinski ali bija je u brzini i pljus novi motor pao
smiješno ali i žalosno da takvi proizvodi mogu u 21 stoljeću dobiti homologaciju u HR

šta se tiče aprilia injection skutera, neznam šta ti tu nije po volji osim sta si mozda izgubija licencu za dilat ih ali jebiga ipak ne idu keve i aprilie skupa u butigu, evo ja ti mogu reć da sam sa apriliom sr50 injection preša 12 iljada kilometri, a sve šta sam prominija su 2 svjećice i 2 gume ali to je valjda potrošni materijal, a sad ono najljepše da sam u cjelom tom razdoblju potrošio samo 3 litre ulja, a to da troši duplo manje benzine od karburatoraša neću ni spominjat, mozda cu samo napomenut da ima par konja više od njih    :notworthy:
color=red]Baba Zanetti[/color]

Spekny

re
« Odgovori #33 u: 16 Travnja 2006, 02:16:50 »
nitko ne govori protiv aprilie globalno vec samo protiv injection,90% ih je bilo na popravku,imaju problema sa  radilicom,tamo di sjedne ležaj rasklapa se jer je jedna strana radilice duža pa su to malo loše riješili.Jedini još scooter od aprilie koji je loš je sportcity,stari uvoznik nakon prvog uvoza od cca 30 komada od kojih se pokvarilo 20tak u prvi 1000km je presta uvozit taj model.Nitko ne govori da je keeway bolji od talijana ali je za cijenu dobar,kao i druge jeftine marke jer nisu svi bogati da bacaju novce na glumu(u vecini slucajeva,primjer-znam xxx ljudi koji su kupili scootere 500ccm a pređu s njima cca 2km godišnje,voze ga najdužu rutu 3km,cista gluma)...
A ti crosseri se više ni ne uvoze jer i nisu nešto bili...
Prodaju smo izgubili ne radi toga šta loše radimo vec sta je uvoznik iz splita pa otvara on ducan u splitu a u trogiru je da svome frendu šta je i logicno,ali vec je podnesena tužba protiv aprilie jer je potpisala ugovor sa starim uvoznikom za 2006 a dala scootere drugom,to je kad piaggio kupi sve uništi kao i italjet kojeg smo isto prodavali dok nisu iz piaggia ga kupili i zatvorili sve tvornice da smanje konkurenciju,debili.

Offline ntR

KEEWAY
« Odgovori #34 u: 16 Travnja 2006, 23:54:57 »
Omg :?
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

KEEWAY
« Odgovori #35 u: 17 Travnja 2006, 00:16:39 »
ohooohoohoooooooooo.sad sam došo na svoje.....
INđEKŠN neko spominje????
ovako..kod nas na balkanu inđekšn je drlog taki da su ga i sa nrgija izbacili za naše tržište imaju pravo! kao prvo i prvo! preloša benzina! stalno se stvar emulzija pogotovo na SR ditech troši više cviječica nego benge to je istina! i sad....da bi didrek najbolje išao uopće ga nebi trebalo frizirat! a nemoš ni rezu stavit da bi dobio nš drugo osim zvuka! jel nema rezonancije!!! nema i gotovooooo!
iridium sviječice DEnso naravno su se najbolje dokazale na tim mašinama aliii....Denso platinium (koja je trebala meni na AC minarelli kitu od malossia samo košta 80 kuna a ko zna kolko košta iridium onda?????
Minarelli mašina??? jako jeftine i kvalitetne mašine za friziranje ....jedino je mene hebalo to što kad bi ga nabrijao do jajoša trebao bi sam radit mješavinu jer hebena mješalica ulja neće davat više od 2% i niko to nije znao napraviti!ja lijepo vrtio serijalu..pa kolko išo da išo! sad će bar trajat :mrgreen:

a što se tiče kiveja ne znam idem dalje...

italjet????? uuufff užasno! može se tako lijepih dobrih  180ica nabavit ali.....di te plastike nabvit??? nigdje živo! jedan veeeliki faling!
http://www.bikepics.com/italjet/dragster180/

za mašinu mislimd a nebi bio poblem jer je to mašina ista kao i na SP 180 ja mislim...car među skuterima...iako bi ja više preferirao SR 150(zavooojiii zavooojiii...bolji ovjes i dizajn.......ali skuplje plastike)

Offline ntR

KEEWAY
« Odgovori #36 u: 17 Travnja 2006, 00:57:39 »
hmm pjaN? :lol:  :mrgreen:
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

KEEWAY
« Odgovori #37 u: 17 Travnja 2006, 01:25:36 »
Citat: "ntR"
hmm pjaN? :lol:  :mrgreen:
:shock:  off topic ali..NIKADA!
alkoholom protiv droge! :mrgreen:

Offline ntR

KEEWAY
« Odgovori #38 u: 17 Travnja 2006, 14:13:21 »
ehehe my frined veceras palacinke  :D