Autor Tema: KEEWAY  (Posjeta: 15330 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

KEEWAY
« Odgovori #15 u: 01 Travnja 2006, 23:59:17 »
prijatelj mi ima keeway i nakon 1000km zaribala masina, crkla mijesalica za 2t, malo iza toga poso neki senzor od gasa itd. u glavnom nista dobro :thumbsdown:
Bog i Hrvati

Spekny

re
« Odgovori #16 u: 14 Travnja 2006, 11:26:59 »
keeway je jedna od bolji istoćni marki samo je problem u ljudima koji prodaju,izgleda da neznaju svoj posal,meni niti jedan keeway nije zariba.Rješenje je bilo podmazat pumpu ulja odma dok je novi jer su debili u tvornici zaboravili.Znate kako se kaže,koliko para toliko i muzike.

Offline Laske

KEEWAY
« Odgovori #17 u: 14 Travnja 2006, 12:32:15 »
svaki cigo svoga konja hvali...
Laske

Spekny

re
« Odgovori #18 u: 14 Travnja 2006, 14:16:32 »
pa ja nisam reka da je bolji npr od piaggia vec da je jedna od bolji istocnjacki firmi.Najvažnije je da je dobar uvoznik.A šta se tice npr. piaggia za mene su njihovi 4T motori smece,dok ih nisu poceli stavljat na apriliu i malaguti sve je bilo ok a onda kad su poceli same reklamacije,miješaju ulje i gorivo u karteru vecina,kod piaggia je isto problem jer znam xxx ljudi šta im se dogodilo.piaggio 2t motori su ok pogotovo je NRG trajan(iako je motor kao isti i u runnera ali NRG se pokaza trajniji).Mislim da su opcenito talijani govno naspram japanaca kao i istocnjaci naspraam talijana.Meni je stric kupija hondu silverwing,nije je palija 10 mjeseci i upali na zub...Ako netko gleda kupit jeftin scooter onda ne postoji bolje od Sym Jet 50,10000kn,prodali smo preko 200 komada a niti jedan kvar još nemamo,nismo još nikad prodali npr klip,radilicu,prenos ili sl.Samo plastike,stop prekidace,remene,valjke i prstene prodamo,za njih mogu stavit ruku u vatru.Imam jednog šta je u renti na zadnjem servisu je ima 97000km,star desetak godina.

KEEWAY
« Odgovori #19 u: 14 Travnja 2006, 18:53:36 »
predivni su ti KEVA skuteri, naprimjer moj frend je kupio plavoga i trajo mu je 15 dana pa ga nisu mogli popravit pa su mu onda dali crveni i evo ovi crveni ga sad super sluzi, dakle ako naprimjer u zivotu nemate problema onda kupite KEVA skuter ali obavezno crveni! :mrgreen:
color=red]Baba Zanetti[/color]

Spekny

re
« Odgovori #20 u: 14 Travnja 2006, 20:07:27 »
Ljudi neozbiljni ste,ja govorim kako je jer ja nemam koristi lagat jer nitko nece u mene doc kupit scooter od vas iz DU.

Offline f6

Re: re
« Odgovori #21 u: 14 Travnja 2006, 20:09:29 »
Citat: "Spekny"
Ljudi neozbiljni ste,ja govorim kako je jer ja nemam koristi lagat jer nitko nece u mene doc kupit scooter od vas iz DU.

Ovisi o puno faktora [smilie=hand]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline aurellie

Re: re
« Odgovori #22 u: 14 Travnja 2006, 21:04:24 »
Citat: "Spekny"

Nebi vjerovao, ja sam motor uzeo u čakovcu, opremu u karlovcu, a u dubrovniku kupujem smo ulje i neke sitnice.

The machine spirit is with me!

KEEWAY
« Odgovori #23 u: 15 Travnja 2006, 00:51:28 »
Jednom sam zagledo onaj malo veći model Viva kojih 150-200ccm
Kalitet izrade i dorade katastrofa. Najodvratnije mi je to što su ama baš sve vite na njemu uhvatile ruzinu. Kvaliteta materijala nula. Ne znam zašto ali su mi odma pale na pamet one kineske limene igračke koje su spajane preklapanjem i zavrtanjem limova.
Koliko sam se samo puta porezo rastavljajući....
CIKLAMA

Spekny

re
« Odgovori #24 u: 15 Travnja 2006, 01:38:19 »
VIVA nije Keeway nego CF moto ali uvoznik je isti,on je kopija neke Yamahe zaboravija sam ime.To sa hrđanjem je ovisno koliko ga tko cuva,nece kinezi stavljat kromove vide ili pocincane ili kromirane,kako da ne,jebiga zato košta u više od pola cijene nekog poštenog scootera.Ljudi nemaju kuna pa kupuju sve.Problem je šta ni ovi skupi nisu kao šta su nekada bili.Oni motori pure jet od piaggia i aprilie sr isto injection su najvece smece koje postoji,pogotovo purejet,više troši svićica nego goriva.Ja sam skužija šta treba napravit da se to riješi ali to se drži za sebe,mislim kod aprilia,piaggio ne radim.

Offline Laske

KEEWAY
« Odgovori #25 u: 15 Travnja 2006, 02:07:38 »
Engleska poslovica: NISAM DOVOLJNO BOGAT DA KUPUJEM JEFTINE STVARI
Laske

KEEWAY
« Odgovori #26 u: 15 Travnja 2006, 09:28:45 »
Doktor je kupio taj motor i to od 150 kubika.Meni se cini dobar i cijena mu je bila odlicna.Vrijeme ce pokazat jeli dobar ili ne ,vjerujem da ce nam Doktor javiti nakon nekoliko ts km.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

KEEWAY
« Odgovori #27 u: 15 Travnja 2006, 09:48:12 »
iz onoga što ja znam (naravno,dokazano)...keeway baš i nije neki motor...kao što sam već rekla u svakom zavoju moraš izbaciti nogu da nebi došlo do pada..ali doslovno,stajanja u mejstu i izvrnuća....
neznam..doktore..kako si ti već izrazito iskusan i jako dobar vozać,ja osobno mislim da keeway baš i nije izbor za Vas...
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Spekny

re
« Odgovori #28 u: 15 Travnja 2006, 09:58:38 »
Citat: "Laske"
Engleska poslovica: NISAM DOVOLJNO BOGAT DA KUPUJEM JEFTINE STVARI

nije engleska vec njemacka.ako misliš da ceš trošit na popravke varaš se.Možda ali jedan kvarna beverly-u je kao 5 kvarovana ovom,cjenovno gledajuci.Ja sam isto za kupnju boljeg scootera,ja imam novaca i kupit cu bolje isto kao šta ce svi radije kupit recimo pel nego hyundai iako ce motor hyundaiu bit trajniji ali ove popratne stvari su u k... tako i na scooterima

Spekny

re
« Odgovori #29 u: 15 Travnja 2006, 10:05:29 »
Citat: "shezael"
iz onoga što ja znam (naravno,dokazano)...keeway baš i nije neki motor...kao što sam već rekla u svakom zavoju moraš izbaciti nogu da nebi došlo do pada..ali doslovno,stajanja u mejstu i izvrnuća....
neznam..doktore..kako si ti već izrazito iskusan i jako dobar vozać,ja osobno mislim da keeway baš i nije izbor za Vas...

treba znat vozit :-) .Da to je najveci problem scootera istocnjacki,kvalitet izrade i ciklistika,svakom godinom se popravlja ali zato i je cijena duplo jeftinija.DA vam kažem neke cijene orijentaciono,za ove  SYM scootere su dijelovi jeftiniji nego za tomos a3,klip oko 150kn,komplet piturani plastika oko 1500-2000kn.Za ostale ne znam koliko su dijelovi jer kao šta sam reka meni nije bilo kvarova,možete nazvat ducan moj pa pitat jel imate djelova,ništa,osim plastika,štipalica....jer je mrtav kapital.Neznam kako je u vas doli ali npr u mene u st recimo uđe 10 ljudi u ducan,9 ih gleda istok scootere a onaj jedan baci oko na talijanske,dobro sada imamo samo malaguti ali do prije 3 mjeseca smo imali i apriliu i ista stvar.Ljudi se odlucuju za jeftine iz joiš jednog razloga,šta 90% kupuje na kredit,ako je skuplji scooter onda vecini placa nije 3 puta veca od rate kredita...
Ako ko ima problema sa Keeway neka se javi pa cemo rješit preko pm savjetima