Autor Tema: LeoVince SBK  (Posjeta: 19428 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
LeoVince SBK
« u: 24 Veljače 2006, 20:14:57 »
Pozdrav ekipa.  Danas sam odradio prvi servis i eto malo se ispitivo za lonce......  Mestra sam pitao za Shakala kao dal on zna ista kako se pokazao itd.... Odgovorio mi je da je taj lonac previse otvoren i da masina pocme trosit ulje hm !  Pa sam poso do sefa pitat  sto bi mi preporucio.. i on mi preporuci talijanski LeoVince (navodno je klasu vise od Shakala a i Wingsa !!! ) malo mi cudno i eto pomislih da mi podvaljuje samo kako bi zaradio jos na meni.
 Drustvo moje eto mozete li mi pomoci i napisat par rjeci o tom Talijancu kako se pokazao i dali je bolja kupovina od naseg Shakala.

Eh da.. reko mi je da taj LeoVince ima "db killer" koji se naravno skida za razliku od Shakala koji to nema.  

Hvala vam.
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

LeoVince SBK
« Odgovori #1 u: 24 Veljače 2006, 20:19:43 »
a sta kazes na deak...
Nas proizvod hrvatski, svi ga hvale na dobrom je glasu....
Sad ga meni brat misli kupit i stavit na Fazera 600...
I da zaboravio sam rec da je veoma prisupacna cijena... :D

LeoVince SBK
« Odgovori #2 u: 24 Veljače 2006, 20:31:49 »
Prijatelj mi je imo Pegasa sa dva auspuha LeoVince.
Dosta su bili otvoreni,motor se dosta cuo.Bilo ga je gust vozit par dana a onda su dosadili.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline Rookie

LeoVince SBK
« Odgovori #3 u: 24 Veljače 2006, 20:44:19 »
Deak-a imaju vec dva Z-a u DBK tako da nebih.....  LeoVince ima db killer pa valjd nije toliko glasan.
  Eh da "dosadili" mozd da je 4verac nebi :lol:

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
LeoVince SBK
« Odgovori #4 u: 24 Veljače 2006, 21:06:50 »
pa onda Leo Vince, njega nema ni na jednom Zeu u gradu :big_smile:
da svaka Honda u gradu ima Akrapa ja bi ga opet kupio...  zato jer je najbolji  :wink:
hoću ti reć da su ti kriteriji malo zbrkani, valjda ćeš kupit ono što ti je bolje/dostupnije/jeftinije bez obzira ko to ima.
btw Leo Vince je odličan, ne znam koji model si gledao ali imaju dobrih topova

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Rookie

LeoVince SBK
« Odgovori #5 u: 24 Veljače 2006, 21:21:54 »
Dobro Akrap je NO1 al eto meni pre-skup.. kao i Yoshimura :(
 Gledao sam u katalogu obicni  navodno od titana cjena 2300kuna a bas je jedan takav prodan nedavno i sad je na crnom banditu.... sad cu ove dane kad ucini vrijeme kriuzit gradom i pokusa uhvatit tog lika.....  Nego eto napricao mi Raguz da je to kao jedna dost stara firma sa punooo iskustva i da je eto kao po tome bolja od Schakala.... i da ima certifikat kao street legal (naravno s DB KILLER-om)  
  Eto pa jos par dana cu citat vase komentare  pa bi mogao uskoro provuc karticu  :mrgreen:

LeoVince SBK
« Odgovori #6 u: 24 Veljače 2006, 23:30:36 »
jedan moj prijatelj iz komina na z ima shakala,kad ga odvali lipo se cuje,prisa je 15ak tisuca sa njim bez problema,zadovoljan je,i kad ga odvali cuje se,a kad mu je dosadan onda ga vrti manje i ugodan je za uho,uglavnom,kupio je motor now,i nakon 1000km je odma minja top,shakala uzeo i nema problema...to ti je sve sta mogu rec
...

Offline aurellie

LeoVince SBK
« Odgovori #7 u: 25 Veljače 2006, 00:32:36 »
Uzmeš malo piture i nema brige ko ima kakav auspuh

The machine spirit is with me!

LeoVince SBK
« Odgovori #8 u: 25 Veljače 2006, 16:55:36 »
kod "pravih" motora auspuf se ne vidi ali se cuje - loud pipes save lives  :mrgreen:
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

LeoVince SBK
« Odgovori #9 u: 25 Veljače 2006, 20:17:54 »
Citat: "Rookie"
Deak-a imaju vec dva Z-a u DBK tako da nebih.....  LeoVince ima db killer pa valjd nije toliko glasan.
  Eh da "dosadili" mozd da je 4verac nebi :lol:
dEAK inače to je ok auspuh što se tiče cijene...učloženo dobiveno.....to sam već rekao....

a da malo švrljaš po stranicama po netu???od auspuha itd???je da je zamarno ali tako sam i ja radio dok nisam našao savršenstvo za mene :D

Offline Rookie

LeoVince SBK
« Odgovori #10 u: 25 Veljače 2006, 20:39:15 »
Sve je to ljepo krasno prek neta al nema tu dok ti to nevidis u zivo (cujes zvuk)
  Opet ak i sto narucim  pa mi to stigne a nesvidi mi se uzivo.....
I trece evo dva frenda uzela auspuhe (narucili iz ZG) i sve stiglo kako treba ali nosaci auspuha u banani..... il nehvataju cjelom povrsinom lonac il su kratki.. dugi...  a ovako kad uzmem u DU ond mogu ajmo rec reklamirat tj malo dosadjivat i da mi da sto mi treba..... sve je to na kraju super al sve u nas u DU skuplje bar 200kn neg da narucim direkt.  
Jos cu se 20ak dana propitivat i trazit a ond ak nist nenadjem pa eto uzet cu ovog LeoVince-a pa sto god bude....

LeoVince SBK
« Odgovori #11 u: 25 Veljače 2006, 21:16:24 »
Citat: "Rookie"
Sve je to ljepo krasno prek neta al nema tu dok ti to nevidis u zivo (cujes zvuk)
  Opet ak i sto narucim  pa mi to stigne a nesvidi mi se uzivo.....
I trece evo dva frenda uzela auspuhe (narucili iz ZG) i sve stiglo kako treba ali nosaci auspuha u banani..... il nehvataju cjelom povrsinom lonac il su kratki.. dugi...  a ovako kad uzmem u DU ond mogu ajmo rec reklamirat tj malo dosadjivat i da mi da sto mi treba..... sve je to na kraju super al sve u nas u DU skuplje bar 200kn neg da narucim direkt.  
Jos cu se 20ak dana propitivat i trazit a ond ak nist nenadjem pa eto uzet cu ovog LeoVince-a pa sto god bude....
:shock:  ma nee tooo..mislio sam dijagram snage određene mašine bez spulje sa spuljom....koliko dobivaš koliko gubiš....cijena kvaliteta...uloženo dobiveno....to sam mislio šminkeru jedan :lol:  8)  :wink:

LeoVince SBK
« Odgovori #12 u: 25 Veljače 2006, 22:50:34 »
A sta mislis da ostavis originalnoga a za te pare kupis kakvu dobru opremu,ne znam sto vec imas :?:
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
LeoVince SBK
« Odgovori #13 u: 25 Veljače 2006, 23:05:26 »
Koji god da "aftermarket" auspuh montiras, bilo bi veoma mudro i neophodno uraditi i "rejetting" karburatora (ukoliko imas karburator) ili rekalibraciju ubrizgavanja (ukoliko imas elektronsko ubrizgavanje goriva). Time cuvas masinu, izduvne grane i sam auspuh, ventile (da ti smjesa ne bi ostala presiromasna) i naravno pojacavas performanse. Ukoliko mijenjas SAMO auspuh, ovo bi bilo dobro odraditi, ali ukoliko ides i na sportski zracni filter, dakle zamjenu i filtera, ovo je pod obavezno i sa tim nema zezancije !!!

Ono sto zelim reci je da se prepravke ne mogu planirati u skromnoj varijanti po principu samo stavis lonce i mislis da si zavrsio. Sa druge strane, to ne znaci da moras slupati ogromnu lovu, ali odredjena planiranja se moraju odraditi, pa samim time i dodatne aktivnosti, a ne samo "nakaciti" auspuh.

Offline Rookie

LeoVince SBK
« Odgovori #14 u: 26 Veljače 2006, 00:00:16 »
Diagrame????  To da ako zelim bolje perfomanse (tad bi uzo janeza il yosija) i nebi samo lonce vec i grane itd itd ali neidem u tom smjeru. Volim malo jaci zvuk naravno s auspuhom koji mi se svidja te da je kvalitetan. Sto se tice filtera zraka to me nezanima....sto manje prckanja po usisu il ubrizgavanju to bolje a sto se tice "rekalibracije" sam cuo da to komp sam prilagodi (rekao mi vlasnik jednog Z-a) sad.. mozda je to "reko-rekla-kazala" to cu proveriti.
 Sto se tice opreme.... imam koliko-toliko dobru opremu a kupljena nova tako da sto se tice nje nemam razloga trosit jos dodatne pare (mada sam mogao dodat eto tih cca 2000kn i kupit jos bolju-kvalitetniju-sigurniju opremu).