Autor Tema: djir na posao i odma se ustreseš....  (Posjeta: 5264 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
djir na posao i odma se ustreseš....
« Odgovori #15 u: 19 Srpnja 2006, 10:22:19 »
Citat: "helga"
moglo se to izbjec pravilnim bacanjem motora , al u k...u

Aj ba Helga pozuri malo, da sa teorije predjes u praksu  :D   Cekamo te ovdje, a ti nikako, mora da nas ne volis vise :(

« Odgovori #16 u: 19 Srpnja 2006, 22:46:11 »
HE HE dobar pokusaj... [smilie=zviz]

« Odgovori #17 u: 19 Srpnja 2006, 23:02:49 »
to je samo jedna od situacija koje se mogu dogoditi svakome. MEni se recimo dogodilo kada sam vozio svoj bivsi skuter od 50 kubika da sam se kretao iz pravca Gruza prema jugovom stadionu i tocno kod onog volta gdje je Knezova mesnica stariji covjek (koji je nosio naocale) se u staroj "zeki" okretao polukruzno preko pune linije, tako da je meni tocno stao na 90 stupnjeva i preprijecio mi put. Kisa je padala i kada sam instiktivno zakocio samo mi je prednji kraj poletio u desnu stranu i ja sam se nasao na podu klizeci prema njegovim vratima. Moj nogar mu je proparao dio vrata, meni nije bilo nista ali isto tako mi je i moglo biti svasta. ...  :evil:

Offline teo

« Odgovori #18 u: 20 Srpnja 2006, 17:39:55 »
Evo jedno oduzimanje prednosti
search=motorcycle%20crash

« Odgovori #19 u: 21 Srpnja 2006, 12:51:31 »
5.11.2005 vozim se ja na libertyu 200 iz pravca grada preko sedam smrtnih grijeha ilagano prodem "bogen" prije depozita i vidim tip stoji na nizbnrdici i ja naravno skonto da me drug pusta dodo malo gasa i sa jedno 60km/h se zabijem posred mercedesa koji izleti u zadnji sekund. posljedice udara su bile smrskana bedrena kost tri operacije 60 ponata 2 mjeseca po bolnicama i jedno dosad 9 mjeseci oporavka i jos noga nesmije na pod pod opterecenjem.

« Odgovori #20 u: 21 Srpnja 2006, 15:27:47 »
Jel te operira prof. Orlic na Salati?
Kaze i taj profa da mu je puna kapa zabijanja motorista u nekoga.A sto ces,mislim da je tu glavna caka da se motorist nevidi,ja kad budem kupova opremu hebo ja sebe ako necu uzet kricavo zelene gace a gori narancastu jaknu a kaciga,ima da je se vidi cim upalis GOOGLE EARTH!!!!!
Slabo se vidi.
Ja isto znam kako je iz auta vidit motorista preko retrovizora-NIKAKO,e brzo se krecu e svaki vozac pogleda blicom na retrovizor i ako mu se i pricini motorist on kaze...ma nije i skrene-pa kad dobije hayabusu u crjeva tek tad pocne pazit.
IMAJTE TO NA UMU
...

« Odgovori #21 u: 21 Srpnja 2006, 17:12:52 »
e to blicom u retrovizor, ili jos bolje blicom u sklopljeni retrovizor pa kazes ma nema veze ne da mi se sad ga otvorit nam i skace za vrat. inace ako se ne varam u auto skoli se i danas kao i prije puno godina uci da se OKRENE GLAVA DA SE OSMOTRI MRTVI KUT NAKON TEMELJITOG POGLEDA NA RETROVIZOR!!!!  nema druge nego pocet okretat glave koje blicom pogledaju u retrovizor! [smilie=zviz]
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #22 u: 21 Srpnja 2006, 19:11:53 »
Vedro,pa triba malo gledat i ispred sebe dok se vozi. :mrgreen:

Vedro ja sam polaga na kamijonu pa me nisu ucili da okrecem glavu u mrtvi,iza mi je cerada bila.
A i ucili su ljude da gledaju 3 puta na retrovizor,pa opet nista.
Al uglavom,motorist se nevidi,brzo,stvarno brzo naleti i sta ces,nisi ga vidia u toj sekundi,zato se stalno treba pokazivat  u retrovizor i spicit duga svjetla pa neka mi %EBE MATER,al nek me vidi :mrgreen:

Ako se nevaram najveci uzrok nesreca motorista je kad ti neko presjece put?!?Mislim da je to neko ode davno napisa...
...

« Odgovori #23 u: 21 Srpnja 2006, 20:56:44 »
Ja stalno vozim s upaljenim dugim svjetlima.  I kričavo zeleni motor. Pa te nitko ne vidi...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline aurellie

« Odgovori #24 u: 21 Srpnja 2006, 21:00:55 »
Citat: "Vuka"
...

A kad bi se vozio kroz sumu kestena, nebi te uopce mogli vidjet.

PS. Kad sam ja izletio, ekipa me primjetila u grmlju zbog kricavih boja...tebi nebi bilo spasa  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
 :wink:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #25 u: 22 Srpnja 2006, 05:15:00 »
Iskreno, a zna svatko tko vozi kamion ili kombi, ima nekakav mrtvi kut pri izlasku na cestu vožnjom unazad, pa ja znam često krenuti i molim Boga da ne čujem tras! Iako krećem polako i oprezno, tko zna koji manijak može naletjeti sa 100 u gradu! Mislite i o tome i posebno pazite kada na put izlazi ZATVORENO vozilo! Vozač jednostavno NE vidi 100%!

Prije par dana, u kasne ure, vozim via Vojnović & bulevar i vjerujte grozim se kakvih idiota na motorima ima!! Dignu olala preko 100, (prohuje kraj mene, a NRG klacka oko 70??) a vjerujem da su toliko nepismeni da pojma nemaju koliki je zaustavni put pri toj brzini. Jest kasna ura, ali pas, mačka, tovar, pijanac, drugi ludonja... ? Pa se čudim kako ima tako relativno malo (zbilja, Bože oprosti, kako to "malo" glupo zvuči...) poginulih? Od ovih 5-6 koji su se igrali na hitanja, neki mora letjeti...

Blic, svjetlo, kričave boje - sve ako ste po gradu! I NE obilazite zdesna!! Prije mjesec-dva u dlaku nisam ubio skuteraša, jer sam već okretao volan udesno da se skroz primaknem zidu kad je idiot prozujao s desne strane u centimetar! Izmađu kombija i zida???? Taj je operiran od mozga...
ko laže koza, lažem i ja...