Autor Tema: F6 i Big mamy u Rijeci i Istri  (Posjeta: 7077 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

F6 i Big mamy u Rijeci i Istri
« Odgovori #30 u: 21 Srpnja 2006, 12:26:57 »
Citat: "Laske"
ajde Dubo malo kopaj, pa pronađi ostale putopise ! Ovaj Lučijev je dobar, ali imaš ovdje još lijepih putopisa i od mlađih Forumaša npr. Crna gora neki dan, motorijada ušće Neretve, plovidba po Norinu... Kritika o mlađima ti tako pada u vodu, jer zaboravio si da Fjaku još uvijek uvrštavamo u mlađe, a zna se ko je Lupino Foruma...  [smilie=snooty]

Ni Krleža nije napisao ovoliko putopisa?  :?:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline f6

« Odgovori #31 u: 21 Srpnja 2006, 13:52:20 »
Jedan od najljepše složenih, nazovimo putopisa, je onaj iz Neretve što su Fjaka i Shez složili :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Laske

« Odgovori #32 u: 21 Srpnja 2006, 16:06:32 »
[smilie=clap]
i mi nedamo Fjaku iz naših redova, a Shez će tu ostati još jaaaako dugo... he he
Laske

« Odgovori #33 u: 22 Srpnja 2006, 09:03:36 »
F6 BRAVO (namjerno velikim slovima) i svaka čast kako na slikama tako i na prevaljenim kilometrima.....nadam se da ćeš i na putu za Budimpeštu ovjekovječiti put pogotovo kad budeš prolazio kroz moj kraj hehehe......i ne mogu a da se ne nadovežem na to što te zezaju sa kvarovima jer sreća tvoja pa nisi Fabera vodio sa sobom inače bi morao do Istre promijeniti 3 seta zadnjih guma  :mrgreen: .......

« Odgovori #34 u: 22 Srpnja 2006, 11:46:18 »
:D , ja sam fabera vozio ali aprilia je više nego izdržala.
gume još nisam pogledo ali najvjerovatnije su ok.
nisam još provjerio tlak u gumama :wink:
:)