Autor Tema: đir do Bačinskih jezera  (Posjeta: 2277 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

đir do Bačinskih jezera
« u: 20 Travnja 2008, 21:02:34 »
Nedilja, lip sunčan dan napokon nešto normalno.Prema dogovoru CH4,Jonny,Shepa Goran i ja, nalazimo se u 10 uri na benzinskoj i pokret prema Bačinskim jezerima.
Prvi predah na Vrulji duvan par riči i idemo dalje.U Makarskoj nam se priljkučuje Jonnyjev prijatelj Dejan.Vruče poprilično ali taman za vožnju u ljetnoj kombinaciji..  :mrgreen:

...........

malo slikavanja po magistrali ka gušterice  :lol:

.........

Na Bačinskim jezerima stajemo samo da zakrpamo sitne kvarove  :rofl7gp:  i uslikamo kraljicu Goldy  :thumb_up:

.....

Prije Ploča skrečemo prema Vrgorcu u potrazi za konobom.CH4 ima problema jer je puno brži od nas pa ga laganini živciramo sa stajanjima i promatranjem okoliša ali …….  :baeh: :baeh:
U Vrgorcu stajemo za konačan dogovor oko ručka i odlučujemo da ja najbolja kombinacija konoba OPAčAK.Konoba u kojoj sam uvik dobro i obilato jeo,znači ako ste gladni u OPAčKA sigurno nečete -ostati gladni.

......

..................

Konoba OPAčAK na  3 kilometra prije ulaza u Nacionalni park Biokovo iz  kojeg puca pogled  na Makarsku rivijeru,koji je stvarno prekrašan -ma trebate doć gori i vidit.  :thumbsup:

Evo Vam malo slija za uživanje.CH4 zbog obaveza nije moga završiti đir sa nama tako da je zbrisa prije klope falija je ka nikad.

..................

.................

.........

.............

........

U  konobi OPAčAK spiza je stvarno vrhunska  :thumb_up: ,a prošle godine proglašen je i jednim od najboljih konoba na Jadranu.Takođe u sklopu konobe je i vinarija sa vrhunskim vinima, ali mi ih nismo probali   [smilie=anger]
Samo jedan mali detalj u konobi je bio jedan od naših proslavljenih nogometnih reprezentativaca ,a znate da oni ne zalaze na bilo kakva  mista.

U razgovoru sa vlasnikom konobe OPAčAK  Goran i ja smo dobili exkluzivnu ponudu.

SVI čLANOVI SPLITSKOG PORTALA I VI NAŠI DRAGI PRIJATELJI DU-MOTO FORUMAŠI IMATE POPUST OD 25% na  IćE I PIćE.

Živili i da se nađemo što prije u OPAčKA   :thumbsup:

« Zadnja izmjena: 20 Travnja 2008, 22:26:16 od joke1311 »

Odg: đir do Bačinskih jezera
« Odgovori #1 u: 20 Travnja 2008, 21:16:03 »
super super  :thumbsup:

idemo onda što prije  :food:

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #2 u: 20 Travnja 2008, 21:41:42 »
[smilie=idea] Jebate, morat ću napravit iskaznice DU-MOTO za ove aktivnije članove koji se voze (i jedu) da mogu dobit popust  :joy:

Onda... kad se ide u Opačka?  :big_smile:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #3 u: 20 Travnja 2008, 21:43:12 »
Idući tjedan sam u Zagrebu ali onaj tamo .............  [smilie=lol] [smilie=lol]

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #4 u: 20 Travnja 2008, 21:44:54 »
25% je veeeeliki popust:  da ne bi bilo zajeba, predlazem da se ne govori odakle je tko, a kada na kraju balade donese racun, e....onda karte na stol i traziti umanjenje racuna za 25% !!!  Sto je sigurno, sigurno je. :think:

« Odgovori #5 u: 20 Travnja 2008, 21:51:37 »
25% je veeeeliki popust:  da ne bi bilo zajeba, predlazem da se ne govori odakle je tko, a kada na kraju balade donese racun, e....onda karte na stol i traziti umanjenje racuna za 25% !!!  Sto je sigurno, sigurno je. :think:
Samo reci posla me Joke ili Goran i nemaš frke  :thumbsup: ,a ako bude frke snađi se   [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]

« Odgovori #6 u: 20 Travnja 2008, 22:20:07 »
Ma neka bude kvalitetno i nadasve  :lol: obilato pa ćemo se onda dogovarat za cijenu!  :big_smile:

Inače dan ko stvoren za ovakve stvari! joke što Vam reč do  :thumbsup: za djir  :thumbsup: za provod i  :thumbsup: :thumbsup: za slike i dojmove...
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline aurellie

« Odgovori #7 u: 20 Travnja 2008, 22:20:13 »
a to je taj frajer CH4 koji bi se uvijek svađao. Ali sad kad sam mu vidio neoguljene gume, imam asa u rukavu za svaku buduću svađu  [smilie=lol] ;D ;D

Joke i ekipa  :cool2:

The machine spirit is with me!

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #8 u: 20 Travnja 2008, 22:31:34 »
 :thumbsup: Dan je baš bio za điratu.... Svaka čast na odabranom mjestu tj Bćini.... al ona blesava zaobilaznica s ove strane zna bit iritantna  :thumbsdown:
Opačak kažeš... hm...... Bili smo prošle god...ostala mi meza u sjecanju kao i debeljuškastih Ruskinja koje su tražile a nisu dobile (umalo)  :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
« Odgovori #9 u: 21 Travnja 2008, 01:24:59 »
Ajme.... na 4 Foruma prican istu pricu....  :doh:
 :mrgreen: :mrgreen:

Sve 5, sve 7!
Koliko sunca
i sritnih faca gledan!
I onda se okrenem glatko
pa oden spavat - slatko!!!

Svaka cast! A najbolje je od svega da ste doma dosli! E!
 ;)

:thumbsup:
Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

« Odgovori #10 u: 22 Travnja 2008, 09:21:18 »
[smilie=idea] Jebate, morat ću napravit iskaznice DU-MOTO za ove aktivnije članove koji se voze (i jedu) da mogu dobit popust  :joy:

:thumbsup:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #11 u: 23 Travnja 2008, 17:56:28 »
Gdje su te iskaznice!!  :big_smile:  :food: :occasion:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote