Nedilja, lip sunčan dan napokon nešto normalno.Prema dogovoru CH4,Jonny,Shepa Goran i ja, nalazimo se u 10 uri na benzinskoj i pokret prema Bačinskim jezerima.
Prvi predah na Vrulji duvan par riči i idemo dalje.U Makarskoj nam se priljkučuje Jonnyjev prijatelj Dejan.Vruče poprilično ali taman za vožnju u ljetnoj kombinaciji..

..

....

...

..
malo slikavanja po magistrali ka gušterice

....

..

...

Na Bačinskim jezerima stajemo samo da zakrpamo sitne kvarove :rofl7gp: i uslikamo kraljicu Goldy :thumb_up:

....

.
Prije Ploča skrečemo prema Vrgorcu u potrazi za konobom.CH4 ima problema jer je puno brži od nas pa ga laganini živciramo sa stajanjima i promatranjem okoliša ali …….

U Vrgorcu stajemo za konačan dogovor oko ručka i odlučujemo da ja najbolja kombinacija konoba OPAčAK.Konoba u kojoj sam uvik dobro i obilato jeo,znači ako ste gladni u OPAčKA sigurno nečete -ostati gladni.
.

.....

......

......

......

Konoba OPAčAK na 3 kilometra prije ulaza u Nacionalni park Biokovo iz kojeg puca pogled na Makarsku rivijeru,koji je stvarno prekrašan -ma trebate doć gori i vidit.

Evo Vam malo slija za uživanje.CH4 zbog obaveza nije moga završiti đir sa nama tako da je zbrisa prije klope falija je ka nikad.

.......

......

.....

.....

......

......

...

......

......

...

....

..

...

...

U konobi OPAčAK spiza je stvarno vrhunska :thumb_up: ,a prošle godine proglašen je i jednim od najboljih konoba na Jadranu.Takođe u sklopu konobe je i vinarija sa vrhunskim vinima, ali mi ih nismo probali
![anger [smilie=anger]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/anger.gif)
Samo jedan mali detalj u konobi je bio jedan od naših proslavljenih nogometnih reprezentativaca ,a znate da oni ne zalaze na bilo kakva mista.
U razgovoru sa vlasnikom konobe OPAčAK Goran i ja smo dobili exkluzivnu ponudu.
SVI čLANOVI SPLITSKOG PORTALA I VI NAŠI DRAGI PRIJATELJI DU-MOTO FORUMAŠI IMATE POPUST OD 25% na IćE I PIćE.Živili i da se nađemo što prije u OPAčKA