Autor Tema: Nažalost...  (Posjeta: 193528 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Nažalost...
« Odgovori #180 u: 22 Rujna 2008, 19:33:40 »
Nadam se da ga ova nezgoda neče spriječiti da ponovo vozi motor.
Želim mu brz oporavak i da se uskoro vidimo na drumu.

Nažalost...
« Odgovori #181 u: 23 Rujna 2008, 12:33:51 »

Igra bez granica kad krene ta ekipa s rijeke,ako je tko vozio s njima zna. Prije ce poginuti nego da ga prestignes.  :thumbsdown:
[smilie=lol]
Taj mladič je na motoru od 14 godine...ova pitanje ko mu do motor i ostalo...ma neču komentirat,ako neznate čovjeka šta pišete gluposti?
Sreća Ivan je dobro prošo i vratit če se na drum ako Bog da!!!  :biker2:

Nažalost...
« Odgovori #182 u: 23 Rujna 2008, 12:47:46 »
Važno da se slažeš s mojom izjavom.  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Nažalost...
« Odgovori #183 u: 23 Rujna 2008, 12:48:55 »
[smilie=lol]
Taj mladič je na motoru od 14 godine...ova pitanje ko mu do motor i ostalo...ma neču komentirat,ako neznate čovjeka šta pišete gluposti?
Sreća Ivan je dobro prošo i vratit če se na drum ako Bog da!!!  :biker2:

MIslim da se opet krivo shvatio moj post.
NA tko tko mu je do motor. Mladic ima 20god, i mislim da je s tim godinama jos uvjek pod utjecajem roditelja koji odlucuju "sto smije a sto ne" (bar sam ja bio u tim godinama  ;)), na to se odnosio moj post, plus to sto nema vozacku za navedeni motor (ako je informacija tocna)...
*Kiss french, ride Italian*

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Nažalost...
« Odgovori #184 u: 23 Rujna 2008, 17:42:06 »
ajd bar se izogeni odvažio napisat koju rječ  :thumbsup: 
Nema te odavno prijatelju  ;)
Nadam se da je momak ok.... to s zdjelicom je naj zajebanije...  :cry:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Nažalost...
« Odgovori #185 u: 24 Rujna 2008, 00:25:26 »
Nadam se da će se momak brzo oporavit a onda ravno u auto školu po dozvolu.
Svaka čast što momak vozi motor od 14- te ali znate li kako u javnosti zvuči vijest "vozio motor bez dozvole"?
Ljudi koji ne voze motor u tome vide razlog nesreće pa onda u takvom svjetlu gledaju sve motoriste.
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Nažalost...
« Odgovori #186 u: 26 Rujna 2008, 13:45:16 »
Prometna u Gružu, ako sam dobro skužila, radi se o DT-u crnome..
Neki lik je okretao kombi na onom skretanju za u Gruž kad se ide iz smjera grada i ovaj je naletio na njega jer je kombi sto usred ceste...
Hitna je brzo stigla, dečko je vrištao od bolova al bar je živ...
Za kacigu neznam jer je nije imao kad su ga stavljali u kola, a nisam vidjela jesu li mu je skidali s glave...
Katastrofa  :thumbsdown:

I da, tipična reakcija : "Pa kojom je to brzinom vozio kad je naletio na kombi" (nitko ne spominje što kombi radi nasred skoro pa 2 trake) i "Naravno, dečko od 20ak godina radi gluposti po gradu"  :thumbsdown: :thumbsdown:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Nažalost...
« Odgovori #187 u: 26 Rujna 2008, 14:36:48 »
Prometna u Gružu, ako sam dobro skužila, radi se o DT-u crnome..
Neki lik je okretao kombi na onom skretanju za u Gruž kad se ide iz smjera grada i ovaj je naletio na njega jer je kombi sto usred ceste...
Hitna je brzo stigla, dečko je vrištao od bolova al bar je živ...
Za kacigu neznam jer je nije imao kad su ga stavljali u kola, a nisam vidjela jesu li mu je skidali s glave...
Katastrofa  :thumbsdown:

I da, tipična reakcija : "Pa kojom je to brzinom vozio kad je naletio na kombi" (nitko ne spominje što kombi radi nasred skoro pa 2 trake) i "Naravno, dečko od 20ak godina radi gluposti po gradu"  :thumbsdown: :thumbsdown:
Priča mi je jedan doktor doživljaje s fronte, i reka je: "šta su glasniji to je u pravilu ozljeda lakša, najprije se rješava one koje se ne čuje, ti su daleko ozbiljniji".
U svakom slučaju, momku želim brz oporavak, a ovom idiotu koji ga je zamalo ubija želim da drugi put umisto motoru put presiče TATRI u punoj brzini.
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.

Nažalost...
« Odgovori #188 u: 26 Rujna 2008, 15:08:55 »
svakom slučaju, momku želim brz oporavak, a ovom idiotu koji ga je zamalo ubija želim da drugi put umisto motoru put presiče TATRI u punoj brzini.

:thumbsup:  Pridruzujem se zeljama  :twisted:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline aurellie

Nažalost...
« Odgovori #189 u: 26 Rujna 2008, 16:57:23 »
Priča mi je jedan doktor doživljaje s fronte, i reka je: "šta su glasniji to je u pravilu ozljeda lakša, najprije se rješava one koje se ne čuje, ti su daleko ozbiljniji".

Ovo treba znat, kad opadneš onda šutiš pa će te bolje pazit  :thumbsup:
 ;D

The machine spirit is with me!

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Nažalost...
« Odgovori #190 u: 26 Rujna 2008, 19:26:40 »
Jeli to bilo ispred hotel Petke jer je tamo bila neka frka i policija a ja sam po ure vozio od Radeljevića do Petke?
Na onom mjestu se mnogi polukružno okreću jer je tu jedino moguće a ne želiš uć u gužvu oko parka, ispred robne kuće Srđ. Taxisti koji idu na onu svoju stanicu ispred bivšeg cafe Barbe to u pravilu čine.
Nije baš propisno jer treba preći onaj iscrkani otok koji razdvaja trake ali samo kad je upaljeno crveno svijetlo ispred Petke onima koji dolaze iz pravca Kantafiga pa treba samo pazit motore i skutere koji idu u istom smjeru i obilaze aute po iscrtkanom polju.
To se meni jučer dogodilo kad sam s autom radio polukružno. Beverly koji je išao iza mene je bio dosta daleko pa sam to obavio sigurno ali mi je kroz glavu prošla misao - što bi bilo da je vozio brže i zabio mi se u vrata. :doh:
Od sad ću na onom mjestu s više opreza obilazit aute koji idu prema Kantafigu.
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Nažalost...
« Odgovori #191 u: 27 Rujna 2008, 09:05:06 »
Vozio si pola ure od Radeljevica do Petke je najveca gamad dubrovackog puka zvana taksisti se prestroje prema Batali na semaforu i namotaju desno prema Radeljevicu pa se ljudi koji su ostali u desnoj traci prema Gruzu ne mogu ukljuciti, pogotovo tour busevi.  :thumbsdown:
Ocevid nesrece je bio odradjen na stanici kraj Petke,nikome nije smetalo.
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline ivy

• **
  • fazer 600
Nažalost...
« Odgovori #192 u: 04 Listopada 2008, 15:42:03 »
Momak koji je nedavno strado na magistrali, Srđan Gojan, sa kawasakijem preminuo je...

R.I.P
do vam Bog zdravlja, za pamet  je kasno

Nažalost...
« Odgovori #193 u: 04 Listopada 2008, 16:01:36 »
R.I.P

Nažalost...
« Odgovori #194 u: 04 Listopada 2008, 16:30:01 »
 [smilie=anger]

R.I.P.
At the end of time, a moment will come when just one man remains.
Then the moment will pass. Man will be gone.
There will be nothing to show that we were ever here... but stardust.