Autor Tema: Nažalost...  (Posjeta: 193511 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline f6

Nažalost...
« Odgovori #210 u: 14 Listopada 2008, 14:32:45 »
A joj! A može se reći da je tek sada završio oporavak  :doh:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Nažalost...
« Odgovori #211 u: 14 Listopada 2008, 15:12:05 »
Zelim brzi oporavak.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Nažalost...
« Odgovori #212 u: 14 Listopada 2008, 19:02:44 »
Netko je nahebao na Kabogi maloprije, ima li tko info?
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Nažalost...
« Odgovori #213 u: 14 Listopada 2008, 19:16:02 »
ja sam cuo hitnu da zuji gradom u te ure...  :(

Nažalost...
« Odgovori #214 u: 14 Listopada 2008, 19:17:45 »
Ja sam prosao onuda,bacio pogled,mrlja na podu,malo plastike, ne znam je li motor uletio u more i je li uopce motor... vidio sam da je frka...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Nažalost...
« Odgovori #215 u: 14 Listopada 2008, 21:16:08 »
Netko je nahebao na Kabogi maloprije, ima li tko info?
ahh
ja maloprije prošao i vidio przinu po putu, zato polako tu ...

Nažalost...
« Odgovori #216 u: 14 Listopada 2008, 22:38:09 »
Sta se ovo dogadja, sto mu dabrova!! Pomalo ljudi... Pomalo...  :biker2:
*Kiss french, ride Italian*

Nažalost...
« Odgovori #217 u: 15 Listopada 2008, 03:20:46 »
ja sam bio u basu kojeg je prestigo na ravnici prije kaboge kad se ide iz grada za mokosicu!....uglavnom to je bio crni z-750 sa koznim rezervoarom!..prestigo nas je sa sigurno 120-130 i kad smo dosli u kabogu vidim motor na podu i dimi  :shock:...gledam lik lezi na podu!..po onemu kako je on proletio mislio sam da je 100% mrtav,izaso iz basa da vidim sta mu je,sreca bozja nije vele nastrado,samo je reko da ga noga full boli!..i proslo minut-dva vidim moze koliko toliko normalno razgovarat,te je onda skinuo kacigu....sto po meni i nije bilo pametno odma skidat kacigu ali jebiga covjek je u soku..te mu onda stavili neki dzemper pod glavu...ali bogami dobro je on klepnuo,motor se odbio od stablo i poso skroz na drugu stranu puta,a on uletio izmedu dva cempresa pored puta..mogo je on udarit u jednog od njih!..ali eto sreca pa je dobro proslo!  [smilie=fiuu] drama totalna,nisam mogo vjerovat!

Nažalost...
« Odgovori #218 u: 15 Listopada 2008, 09:24:21 »
čekao se i taj dan kad ce taj purger otresti sa svojim bahacenjem po putu.
Brz je do prvog bogena.  :thumbsdown:

Offline Nix

Nažalost...
« Odgovori #219 u: 15 Listopada 2008, 10:32:15 »
Z sa akrapom?
Free Rider

Tetkica racing team

Offline f6

Nažalost...
« Odgovori #220 u: 15 Listopada 2008, 13:44:52 »
Ondje je samo naljepnica akrapova. Drugo niđe veze.  :thumbsdown:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Nažalost...
« Odgovori #221 u: 15 Listopada 2008, 13:48:46 »
Jes' Z 750 kao što kaže chili s kožnom presvlakom preko rezervara. Eno ga u dvorištu dvorca Stay gdje je Restauratorski zavod. Jutros sam tamo nešto radio pa sam vidio motor.
Prilično je razbijen. Vozaču želim brz oporavak i više opreza s ručicom gasa ubuduće. :yes:
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Nažalost...
« Odgovori #222 u: 15 Listopada 2008, 18:44:10 »
čekao se i taj dan kad ce taj purger otresti sa svojim bahacenjem po putu.
Brz je do prvog bogena.  :thumbsdown:
koji si ti covik [smilie=anger]Vidis evo sada ti zelim Ja i svi iz Metkovica da
ti otreses prvi put kada sjednes na ono tvoje smece od motora debilcugo retardirana
 Ako mu imaš nešto reć lijepo pošalji privatnu poruku. Tvoje izljeve primitivizma ne moramo svi čitat.
...rodila mama pametno dite...

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
Nažalost...
« Odgovori #223 u: 15 Listopada 2008, 19:01:39 »
Vuka, oces li dobit ces po tamburi?

Nažalost...
« Odgovori #224 u: 15 Listopada 2008, 20:14:52 »
Vozio sam motor kao tvoj duzi niz godina i tek kad sam sjeo na ovaj shvatih kakvo je smece taj XT.  :lol:
Ako zelis probati dat cu ti djir...
Nikome ne zelim da padne,ali ako taj sam izaziva sudbinu i zeli pasti,onda go ahead...  [smilie=clap] Sad tvrdi suprotno.
I pomalo s primitivnim izrazavanjem i nasiljem, vidis da si warned, potisnuti zivotnu sredinu i stil zivota iz sebe je tesko,ali pokusaj... Javim se za kavu kad dodjem u Metkovic.  ;)
P.S. Srdjane, nisam kao ti, da zakuham pa bjezim pa te drugi vade iz *ovana.  8)