Evo, ja moran reč da mi je bilo stvarno izvrsno i da je bija jakooo lip đir, pustila nas je kiša, najili smo se, upoznali drugu ekipu, zamalo me srce kolpalo kad san vidija koliko je Dubrovčana stiglo (stvarno san preeeugodno iznenađen s njihovim odazivom koja je bija i više nego vrhunski), stvarno svaka Vam čast.
Od naše ekipe me posebno oduševio čarli koji je tijekom cijelog puta uspjevao pratiti naš tempo

. I da, bravo Jure, za raliku od prvog đira kad smo se vračali iz šibenika sada si mi puno češče u retrovizoru i to posbeno u kračim zavojima koji su ti inače problem radi skutera, samo nastavi vježbat na poljudu kad got stigneš
evo fotke s kave iz opačka, ima ih svakakvih, od jokinih implicitnih poziranja preko pokazivanja provokatnih prsa do legendarnog soka, i neizostavnog Cedevita Šumskog Voča

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

ievo, prvo dolazak na benzinsku i nakon nekoliko trenutaka tutnjava Dubrovčana i okupacija benzinske stanice, stvarno impresivno, ni slika ni video ne može dočarati te trenutke, stvarno je srce zaigralo (i reklo mi da definitivno moran uzet suzu do zime

)
par fotka s benzinske i iz međumurja (druga grupna fotka nije pogođena ali mi se svi čine ka nasmijaniji pa eto dijelič atmosfere

i bikere uhvačene na dijelu iako je tu znak zabrane za bikere

)

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...