Autor Tema: Tradicionalni djir za otvaranje sezone 2008.  (Posjeta: 12855 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Tradicionalni djir za otvaranje sezone 2008.
« Odgovori #45 u: 24 Ožujka 2008, 14:47:24 »
Pa čekaj Stjepo ti si onaj sa Bmw-om što skače ???

Jesi gleda Fjakin film na you tube,na minuti i 10 sekundi se pojavljuješ  :shock:
Skače bmw ko lud,jel ono normalno?
nije ali je ugodno i komforno :mrgreen:
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #46 u: 24 Ožujka 2008, 15:19:39 »
bogami ja mislim da mu u onoj situaciji nije bilo nimalo ugodno [smilie=naughty]
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

« Odgovori #47 u: 24 Ožujka 2008, 17:00:24 »
Pa čekaj Stjepo ti si onaj sa Bmw-om što skače ???

Jesi gleda Fjakin film na you tube,na minuti i 10 sekundi se pojavljuješ  :shock:
Skače bmw ko lud,jel ono normalno?

Trefilo se da sam dusto presao preko 2 neravnine za redom pa je fakat neuobicajeno puno skakao iako je to dosta uobicajeno. Sve je na najtvrde ali ipak je to putni motorin i to ne bas za "magistralne" puteve kao u nas. Treba se boriti sa 260 kg suhoga motora kada se onako nesto dogodi.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #48 u: 24 Ožujka 2008, 17:02:04 »
nije ali je ugodno i komforno :mrgreen:

:thumbsup:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #49 u: 24 Ožujka 2008, 17:03:53 »
bogami ja mislim da mu u onoj situaciji nije bilo nimalo ugodno [smilie=naughty]

Paola nije ni obadala. Para se grubo na filmu ali sam u principu jos vozio pomalo jer ne vjerujem puno ovim betlaxicama. Vozim samo na sigurno pa mi se odvno nije srce ubrzalo.

« Odgovori #50 u: 24 Ožujka 2008, 17:05:27 »
Opet bjezim, moram u posjete. Skoro sam 2 mjeseca doma a jos pola svojte nisam vizito pa idem da ne bi posjet dolaska spojio se sa onim od odlaska.

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
« Odgovori #51 u: 24 Ožujka 2008, 19:43:57 »
Jeb....  Te latinski ništa ne razumin ,daj pređi bar na Engleski. ;D ;D

A jooooj... Sorry. Neodolih kad je pAx-u nick PAX  ;) :joy:
Necu vishe Joke.  :thumbsup:
To je,  I guess, profesionalna deformacija.  :think:

PAX TECUM, AMICE = MIR S TOBOM, PRIJATELJU.

SVIMA iz dira od neki dan:
HVALA na dobroj ekipi, voznji. Bas je gust kada nas ima. Na konat tega imam prijedlog da se drugi put skupimo mrcu ranije pa svi skupa ucinimo dir preko Grada da skrenemo pozornost nasim sugradanima da nas fakat ima i to puno, te da se drzimo svi skupa pa neka nas izvole prihvatiti kao trajnu realnost.

:cool2:  plan... Jel vas puste priko Straduna?!?  [smilie=lol] [smilie=lol] :doh: :biker2:

Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

« Odgovori #52 u: 24 Ožujka 2008, 21:32:12 »

:cool2:  plan... Jel vas puste priko Straduna?!?  [smilie=lol] [smilie=lol] :doh: :biker2:

Stradun nije bitan, onamo su ionako samo furesti bilo da su ono koji su na kratko ili ono koji su vise "iz Grada" nego mi sto smo se tu rodili  :evil:
Treba uciniti dir  :biker2: onamo gdje se vozi / veci je ucinak.

« Odgovori #53 u: 24 Ožujka 2008, 21:56:44 »
ali kad dođeš na Stradun onda te slikaju za novine pa svi vide  :mrgreen:

a isto bi se složio s onim iz mokošice
koihje.e
CIKLAMA