Autor Tema: Tradicionalni djir za otvaranje sezone 2008.  (Posjeta: 12847 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Tradicionalni djir za otvaranje sezone 2008.
« Odgovori #30 u: 17 Ožujka 2008, 23:59:34 »
Evo, ja moran reč da mi je bilo stvarno izvrsno i da je bija jakooo lip đir, pustila nas je kiša, najili smo se, upoznali drugu ekipu, zamalo me srce kolpalo kad san vidija koliko je Dubrovčana stiglo (stvarno san preeeugodno iznenađen s njihovim odazivom koja je bija i više nego vrhunski), stvarno svaka Vam čast.

Od naše ekipe me posebno oduševio čarli koji je tijekom cijelog puta uspjevao pratiti naš tempo :lol: . I da, bravo Jure, za raliku od prvog đira kad smo se vračali iz šibenika sada si mi puno češče u retrovizoru i to posbeno u kračim zavojima koji su ti inače problem radi skutera, samo nastavi vježbat na poljudu kad got stigneš ;)  :)

evo fotke s kave iz opačka, ima ih svakakvih, od jokinih implicitnih poziranja preko pokazivanja provokatnih prsa do legendarnog soka, i neizostavnog Cedevita Šumskog Voča :lol:
...............
...............

ievo, prvo dolazak na benzinsku i nakon nekoliko trenutaka tutnjava Dubrovčana i okupacija benzinske stanice, stvarno impresivno, ni slika ni video ne može dočarati te trenutke, stvarno je srce zaigralo (i reklo mi da definitivno moran uzet suzu do zime :D  )
par fotka s benzinske i iz međumurja (druga grupna fotka nije pogođena ali mi se svi čine ka nasmijaniji pa eto dijelič atmosfere :)  i bikere uhvačene na dijelu iako je tu znak zabrane za bikere :lol:  )
..................
............................

...........................

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
« Odgovori #31 u: 18 Ožujka 2008, 13:56:41 »
Ukratko, bilo je fenomenalno.
Na mostu se skupilo 28 motora, od toga je 8 separatista krenulo u Orebić, a ostali u Hercegovinu. U Ljubuškom nam se pridružila ekipa od 8 Splićana i nakon kratkog posjeta Međugorju pravac restoran "Udovice" ....
Odlično proveden dan.

Ponovilo se  :!:

A ja?!?!?  :shock: :doh:

:big_smile: (ili si brojia samo motore... hi hi)

Meni je svitu moj bilo takooooooooo dobro.
Ko je ono gori reka "nenedje*ivo" - dobro je reka...  :big_smile:
PRVO PA MUSKO! – rekli bi to mudri mladi i iskusni stari…
To jest ovo je bila moja prva tura u zivotu - a ispala je MEDJUNARODNA, na Cvjetnicu, sa DVA topa i jednim Administratorom od formata, u drustvu 28 +- zvjerki i cca 35+-2 ljudi velika srca, jednim zrtvenim janjcem , (uuuu – je bija dobar), pokojim troznamenkastim momentom na cesti, i tri Zdravo Marije u crkvi prepunoj nasmijanih i uzbudjenih ljudi, u mjestu u kojem do sada nisam bila, a za koje je cuo i pokoji Kinez...
Dubrovcani vi ste LEGENDARNA EKIPA. Tako jednostavni i prisni ljudi. Malo se prica, a puno se kaze. A ima momeneta kad ne triba nista ni rec – kuzimo se… I TO JE TO!!!

Kad je nas 8 komada i jedan komaaad iz ST-a stiglo u Ljubuski – poslovicno kasnechi cca 1h (i zato skuzajte ekipa ako smo pomutili vodu :)  - doTUTUTUTnjali su gospaaari i mlade djeve stradunske, puneci nam srca nekim virbrirajucim nemirom, koji covjeka cini sretnim – ma… znate ono – ko GriNcha na kraju crtiNcha kad mu srce naraste CETIRI BROJA.
Ovo se na zaboravlja ni pod hipnozom!

Ja… nemam rijeci.

Slika van sve vec pricaju.... a i neke novine isto  :yes:

http://www.dubrovniknet.hr/?vijest=892

Pozdra-V-nor

Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #32 u: 18 Ožujka 2008, 14:38:05 »

A ja?!?!?  :shock: :doh:

:big_smile: (ili si brojia samo motore... hi hi)

Mislio sam na 8 motora, sorry  :mrgreen:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline Dado

• *
« Odgovori #33 u: 19 Ožujka 2008, 10:12:42 »
http://www.du-moto.com/content/view/127/2/

Evo i na Portalu tako da i oni koji nisu registrirani na forum i nemaju pristup ovoj temi vide malo sličica  ;)

« Odgovori #34 u: 19 Ožujka 2008, 10:23:32 »
xe xe
pa dado kako ces povecati broj clanova ako se tako ponašaš ;) :mrgreen:  ;D

a da i video ubaciš na portal....

Offline Dado

• *
« Odgovori #35 u: 19 Ožujka 2008, 10:37:38 »
au zaboravio  :doh:

evo ga sad  :thumbsup:

Offline pAx

« Odgovori #36 u: 19 Ožujka 2008, 20:14:42 »
EVO GA! Manje-vise sve slike sa mog fotoaparata, jedan video i jedan mali clip napravljen od slicica koje su se okidale svako minut u restoranu  :mrgreen:
postaje zanimljivo kad nekoliko puta ponavljate i ponavljate clip pa zapamtite mjesto nekog pladnja i samo to gledate pa vidite kako hrana doslovno... nestane  [smilie=lol]

http://picasaweb.google.hr/Teo.Tomsic/Udovice

Za CD i pojedinacne slike u originalnom formatu morat cete se strpit do nedjelje jer cu od sutra biti u Splitu, a dotad vidite ako bi koju htjeli pa mi posaljite mejl ili pm.

Poz!

Offline pAx

« Odgovori #37 u: 19 Ožujka 2008, 20:23:37 »
PS. sad sam vidio da picasa lose uploadava filmove tj. na internetu su losi, pa skuzajte...

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
« Odgovori #38 u: 21 Ožujka 2008, 15:32:45 »
PS. sad sam vidio da picasa lose uploadava filmove tj. na internetu su losi, pa skuzajte...

SKUZANO!!!!

A i ko bi se na tebe idija.... pAx?!?! Eis!

PAX TECUM, AMICE!  :joy: :joy:

;)

V-nor
Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

« Odgovori #39 u: 22 Ožujka 2008, 17:19:41 »
SKUZANO!!!!

A i ko bi se na tebe idija.... pAx?!?! Eis!

PAX TECUM, AMICE!  :joy: :joy:

;)

V-nor

Jeb....  Te latinski ništa ne razumin ,daj pređi bar na Engleski. ;D ;D

« Odgovori #40 u: 24 Ožujka 2008, 11:51:25 »
što me jako iznenadilo da je bilo dosta Libertas-a iako nisu bili na nijednoj listi

2 Rookie:
Slabo nas znas (mislim na "Libertas Riders"-e). Nama ne trebaju liste za poc u dir jer se vozikamo kada goc ima vremena. Obicno ide brz dogovor uz par telefonskih, nademo se za po' ure pa gdje put nanese. U 20 mjeseci od kako sam nanovo kupio motorin, ucinio sam vise od od 19000 km a kontaj da sam pola vremena na moru.

SVIMA iz dira od neki dan:
HVALA na dobroj ekipi, voznji. Bas je gust kada nas ima. Na konat tega imam prijedlog da se drugi put skupimo mrcu ranije pa svi skupa ucinimo dir preko Grada da skrenemo pozornost nasim sugradanima da nas fakat ima i to puno, te da se drzimo svi skupa pa neka nas izvole prihvatiti kao trajnu realnost. Mozda onda bude manje bezobrazluka od strane onih kojima se stomak dize cim nas vide. :evil:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #41 u: 24 Ožujka 2008, 12:07:04 »
SVIMA iz dira od neki dan:
HVALA na dobroj ekipi, voznji. Bas je gust kada nas ima. Na konat tega imam prijedlog da se drugi put skupimo mrcu ranije pa svi skupa ucinimo dir preko Grada da skrenemo pozornost nasim sugradanima da nas fakat ima i to puno, te da se drzimo svi skupa pa neka nas izvole prihvatiti kao trajnu realnost. Mozda onda bude manje bezobrazluka od strane onih kojima se stomak dize cim nas vide. :evil:

Reko bi jedan stari mokošanin, bio je cjenjen, laka mu zemlja, "Ko hi jebe!"

Neka se pokaže bilo koja druga neformalna udruga, skupina ili bilo kakva organizacija koja je organizirala javno toliko akcija u jednoj godini! S tim da je to učinila nesebično i od srca a ne iz nekog interesa osim pomoč unevoljenima! Stijepo nadam se još druženja, i nadam se da ćemo zajedno popit koju na Božićnom tulumu 2008 i zajedno pogledat "resume" cijele godine na velikom ekranu pa i sami ostat iznenađeni koliko toga smo učinili a  zaboravili kao što nam se to dogodilo i prošle i pretprošle godine!

A taj svoj bezobrazluk neka zabodu odma sami sebi u ... jer neznaju da ga činu sebi i da onima koji nesebično čine dobro nemogu ništa jer je svjetlo na našoj strani!

Ko što čini, sebi čini, sam bere plodove svoga što čini!  :thumbsup:

Ovi put nisam bio sa svima Vama iako mi je preljepo bilo Vas vidit kad ste se vratili na most, a o slikama i dojmovima da ne govorim. "Libertasi" imaju tradiciju i uvjek ćemo se nadat da će nenadano doć na mjesto dogovora i podebljat količinu zajedništva, dobroga i zahebancije...

Samo da znate, niste najači u hrani, največe izjelice! I mi kapacitete imamo, i to kakve!  ;)
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #42 u: 24 Ožujka 2008, 12:07:40 »
Pa čekaj Stjepo ti si onaj sa Bmw-om što skače ???

Jesi gleda Fjakin film na you tube,na minuti i 10 sekundi se pojavljuješ  :shock:
Skače bmw ko lud,jel ono normalno?
...

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #43 u: 24 Ožujka 2008, 13:27:21 »
nije normalno ali to je BMW  [smilie=skocko] :lol:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

« Odgovori #44 u: 24 Ožujka 2008, 13:48:09 »
Na konat tega imam prijedlog da se drugi put skupimo mrcu ranije pa svi skupa ucinimo dir preko Grada da skrenemo pozornost nasim sugradanima da nas fakat ima i to puno, te da se drzimo svi skupa pa neka nas izvole prihvatiti kao trajnu realnost. Mozda onda bude manje bezobrazluka od strane onih kojima se stomak dize cim nas vide. :evil:

Ja vas čekam na most... :mrgreen: