Sto rec nego da je bilo fenomenalno.Vrjeme je bilo odlicno a najava je bila totalno suprotna

Pokret s mosta je bio nezavisan.. svak ide s svojom balicom.. mi sporiji smo prvi krenuli a ovi brzi su naravno zadnji..... al eto koliko cujem zaustavila je murija u Neumu na pumpi nekoga iz ekipe brzih ( F6

)
Na ušču je bilo odlicno... bina tj komplet muzika je bila i dalje na vec poznatoj razini tj do jajcov
Šatori su odmah postavjeni jer se ukazo dobar bokun zemje za oba a prvi susjedi-e su bili splicani tj corky and Joke

Prva etapa defile-a je bila do Mekovica na grah

koji je bio odličaaan a dobro je to sto se sad nemoze samo meni rec da sam prozdrljiv....

repete su padale od svih forumaša, pardon metro bajkera

Druga etapa defile-a je bio đir do Ploča (neko je reko da su tamo kolači

al ja nevidjoh nista

)
Ostatak veceri je bio odlican... igre, alka,potezanje konopa,spora voznja... su bile dobre... na svakom polju imali smo dobar uspjeh

A Izzy ja imao uspjeh na malo više polja

Bend-ovi su bili odlicni

Neki metrići su ostali vjerni pa su uzeli apartmane a mi smo eto ipak bili sudjeni satorima

Veliika vecina ekipe je otisla isti dan navecer a neki ujutro izvan zora (Relja

)
Nedjelja ujutro bilao je namjenjena nekim drugim vrstama zadovoljstine. Neki su ošli do Makarske (do mladog češkog mesa ) a neki tj nas 3je smo ipak otisli odrzat obicaj i uzivat u odlicnom jelu... naravno jegulja i zaba.
U Vidu smo narucili pohane zabe,brudet od jegulja i zaba te na kraju pečene jegulje

Slike imaju kolege metrici Cvijeto i Vedro

Na povratku natrag u Neumu sam upao u radar 86 km/h a ogranicenje 40.. Milicioner kaze 300 Marki

al srecom moglo se s njima komunicirat pa je prosla prica da sam satoras te da onda nemam kune za ista drugo i tako sam se taman izvuko kad milicajac pita "jesil barem Hercegovac" ja eto nisam lago i dao negativan odgovor pa sam morao ponovno se izvlačit na razno razne načine

Eh da.. podjelene su zahvalnice pa je naravno du-moto dobio jednu,prikaze ( iako nikoga nevidjoh ) drugu i bogenaši trecu..... Obratit se Iziju za navedene.
Vjerovatno ste imali vašeg lika dana al meni je definitivno ponovno lik od prosle godine na crnom ZX-12ki al ovaj put ne samo bez kacige nego s posebnim look-om za taj dan
![lol [smilie=lol]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/l_o_l.gif)