Autor Tema: MK Neretvanski Gusari - 09.06.2007.  (Posjeta: 16607 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: MK Neretvanski Gusari - 09.06.2007.
« Odgovori #15 u: 10 Lipnja 2007, 16:54:53 »
 [smilie=clap] svim "trofejašima", [smilie=clap] Relja i [smilie=clap] Izo
A onaj cajo si je umislil da je Janica :mrgreen:
Living the life I was born to live...
Daddy's little girl's all grown up...and terrorizing the world

http://kingdom.forumsmusic.com/

Nit' je krv voda, nit' je Ribar vino
Normal people worry me

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #16 u: 10 Lipnja 2007, 18:52:32 »
 Sto rec nego da je bilo fenomenalno.Vrjeme je bilo odlicno a najava je bila totalno suprotna  :shock:
 Pokret s mosta je bio nezavisan.. svak ide s svojom balicom.. mi sporiji smo prvi krenuli a ovi brzi su naravno zadnji..... al eto koliko cujem zaustavila je murija u Neumu na pumpi nekoga iz ekipe brzih ( F6  :?: )
 Na ušču je bilo odlicno... bina tj komplet muzika je bila i dalje na vec poznatoj razini tj do jajcov  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup: 
Šatori su odmah postavjeni jer se ukazo dobar bokun zemje za oba a prvi susjedi-e su bili splicani tj corky and Joke :thumbsup:
 Prva etapa defile-a je bila do Mekovica na grah  :food:  :food:  :food: koji je bio odličaaan a dobro je to sto se sad nemoze samo meni rec da sam prozdrljiv.... :joy: repete su padale od svih forumaša, pardon metro bajkera  :mrgreen:
 Druga etapa defile-a je bio đir do Ploča (neko je reko da su tamo kolači  :shock: al ja nevidjoh nista  :mrgreen: )
 Ostatak veceri je bio odlican... igre, alka,potezanje konopa,spora voznja... su bile dobre... na svakom polju imali smo dobar uspjeh  :joy:  :thumbsup: A Izzy ja imao uspjeh na malo više polja  [smilie=lol]  :thumbsup:  Bend-ovi su bili odlicni  :klanjase:
 Neki metrići su ostali vjerni pa su uzeli apartmane a mi smo eto ipak bili sudjeni satorima  :lol:
  Veliika vecina ekipe je otisla isti dan navecer a neki ujutro izvan zora (Relja  ;) )
  Nedjelja ujutro bilao je namjenjena nekim drugim vrstama zadovoljstine. Neki su ošli do Makarske (do mladog češkog mesa ) a neki tj nas 3je smo ipak otisli odrzat obicaj i uzivat u odlicnom jelu... naravno jegulja i zaba.
U Vidu smo narucili pohane zabe,brudet od jegulja i zaba te na kraju pečene jegulje  :klanjase:  :food:  :food:   Slike imaju kolege metrici Cvijeto i Vedro  :thumbsup:
Na povratku natrag u Neumu sam upao u radar 86 km/h a ogranicenje 40.. Milicioner kaze 300 Marki :shock: al srecom moglo se s njima komunicirat pa je prosla prica da sam satoras te da onda nemam kune za ista drugo i tako sam se taman izvuko kad milicajac pita "jesil barem Hercegovac" ja eto nisam lago i dao negativan odgovor pa sam morao ponovno se izvlačit na razno razne načine  :lol:

Eh da.. podjelene su zahvalnice pa je naravno du-moto dobio jednu,prikaze ( iako nikoga nevidjoh ) drugu i bogenaši trecu.....  Obratit se Iziju za navedene.

Vjerovatno ste imali vašeg lika dana al meni je definitivno ponovno lik od prosle godine na crnom ZX-12ki al ovaj put ne samo bez kacige nego s posebnim look-om za taj dan  [smilie=lol]
« Zadnja izmjena: 10 Lipnja 2007, 19:03:14 od Rookie »
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline pAx

« Odgovori #17 u: 10 Lipnja 2007, 19:16:14 »
Nakon cijelog dana uploadanja sada se svi videi "procesuiraju", pa imajte malo strpljenja jer ja ga nemam, trebalo bi radit uskoro...

Ovako je vam je to izgledalo: stage za kojim bi se mogli postidit i neke hrvatske estradne "face", pjescana plaza, more, povjetarac... Uostalom pogledajte  :D
[youtube=425,350]5wW9v0CW_x4[/youtube]

A ovo je najuspjesniji video - prolazak CIJELE kolone preko velikog mosta na Neretvi prema Plocama.
Ako tko uspije prebrojat motore nek mi se javi  :big_smile:
[youtube=425,350]SpjNbQ0itmE[/youtube]

Ostale videe kao i 4-minutni isjecak gdje CBR-ka leti duz cijele kolone :D mozete vidjeti ovdje:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=DFBCC4733C3CDE31

A sada slike (slikane kamerom, ne aparatom)

Vatrogasac Sam:

Golupcici i mrvice dijele  :)

Du Moto ekipa:

Krampusov pjat:

Lokalni Rambo... ili pak Ninja?  :shock:

Krampus, ninja-rr & sincic:

Ovo je slikano pri 80-90 kmh, a izo je isao jos brze jer nas je prestizao, stvarno ne znam kako je ovako dobro uspjela  :mrgreen:

Ostale slike na: http://picasaweb.google.com/Teo.Tomsic/NeretvanskiGusariMotoParty

eh, da... bilo je super!  :thumbsup:

« Odgovori #18 u: 10 Lipnja 2007, 20:30:34 »
Ajme ne mogu vjerovat...koji lik  [smilie=lolroll]
Ovaj na ZX 12 ki nemogu vjerovat  [smilie=lolroll]
Rookie dooobro si ga zapamtio ;D ,nije normalan  :lol:
Al stvarno!
...

« Odgovori #19 u: 10 Lipnja 2007, 20:53:22 »
evo i ja stigo negdje oko 5 i samo da dam kratak komentar da je bilo super
a kad malo dodjem sebi od dojmova napisat cu nesto vise zahvaljujem se rookiu na satoru
i moram komentirat onog na zx-12 ono nije rambo il tako nesto slicno nego HI-MEN [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]cijelu noc je presjedo na svojem motoru [smilie=lolroll]
da svi vide kakav je on muskarac [smilie=lol] [smilie=lol]
Z-POWER

Metrobiker

« Odgovori #20 u: 10 Lipnja 2007, 21:21:01 »
evo taman  završili sa raspremanjem kampa i plaže.
pohvale forumašima što su došli u onako velikom broj,svaka čast :thumbsup: :thumbsup:
pax,odličan uradak :cool2:

Offline Kaubojka

• **
  • Kad narastem bit æu GSXR1000 :)
« Odgovori #21 u: 10 Lipnja 2007, 21:39:15 »
Ma neka meni neko kaže, ko to pozdravlja neke momke u moje ime i to na mikrofonu. ??? Vi ste pukli.
Pozdrav ekipi koja je bila na jeguljama. Niste tribali onako brzo otić, taman su se moje kolegice s faxa zainteresirale za vas. e jeste smotani. :P Niđe veze.
Zahvalnice su uredno proslijeđene Izu (sorry sta nisu u najboljem stanju bila je to jako duga noć).  :thumbsup:
« Zadnja izmjena: 10 Lipnja 2007, 21:41:48 od Kaubojka »
There's many who tried to prove that they're faster
But they didn't last and they die

Meum est propositum in taberna mori! ;)

To be the best, be yourself and have a ball.

« Odgovori #22 u: 10 Lipnja 2007, 21:41:36 »
slazem se .. Pax.. svaka cast...

evo ja sam ih prebrojao.. 98 motora.. :-).. ukljucujuci i vas sto ste snimali sa kamerom i onog lika koji je bio pored vas... cini tocno 100 motora :-).. u povorci naravno

Offline aurellie

« Odgovori #23 u: 10 Lipnja 2007, 21:46:44 »
Ma neka meni neko kaže, ko to pozdravlja neke momke u moje ime i to na mikrofonu. ???

Ma tko, kad??  :shock: Ja neznam ništa  ;D

The machine spirit is with me!

Offline f6

« Odgovori #24 u: 10 Lipnja 2007, 21:51:54 »
Ma neka meni neko kaže, ko to pozdravlja neke momke u moje ime i to na mikrofonu. ???

:whistle: :whistle: ....Ko to moje ime doziva, čudni ljudi čudnog imena......   :whistle: :whistle:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #25 u: 10 Lipnja 2007, 22:07:29 »
2: Olli   Pa kako nebi skonto onog.. onog.... hm kako bi ga nazvo  [smilie=lolroll]
2: Kaubojka    Stara nakon jegulja tj opčenito nakon meze mi ti nismo nimalo aktivni... cjelo vrjeme smo razmisljali kako bi bilo ljepo uletit odma s stola u rjeku pa se pružit tamo ispod vrba  :mrgreen:
 A da je noc bila vesela.. hehe to znamo  [smilie=lol]
2:Relja..... želje i pozdravi su upalili  :joy:  :thumbsup:
2:F6  Nekako mi čudna meza bez tebe  ;)  :food:  :big_smile:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline Kaubojka

• **
  • Kad narastem bit æu GSXR1000 :)
« Odgovori #26 u: 10 Lipnja 2007, 22:23:27 »
ma sta vi znate ??? :twisted:
There's many who tried to prove that they're faster
But they didn't last and they die

Meum est propositum in taberna mori! ;)

To be the best, be yourself and have a ball.

« Odgovori #27 u: 10 Lipnja 2007, 22:24:49 »
Prva liga je bilo, Izzy-a sam vidio, popricali smo koju, ostale nisam stigo upratit odabrao sam mirnije kutke u kampu.
To Live, Is To Ride

Offline pAx

« Odgovori #28 u: 10 Lipnja 2007, 22:31:55 »
Daj napisite sto se sve dogadjalo, ne okolisajte, da i mi znamo  :joy:

pax,odličan uradak :cool2:

Hvala! Ako vam treba kvalitetnija snimka za site ili uspomenu, javite  :thumbsup:

« Odgovori #29 u: 10 Lipnja 2007, 22:41:02 »
CIKLAMA