Autor Tema: 402 Street Race Mostar 07.10  (Posjeta: 3776 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

402 Street Race Mostar 07.10
« u: 08 Listopada 2006, 18:31:04 »
ok..ujutro su se renolaši i jedna ford skupili na mostu i krenuli smo prema mostaru laganini.....fjaka je rekao da inaće ne vozi brzo,pa sam se ja zapitala,ako 110 u ztavojima s minimaklno kočenja nije brzo,što je ondA?  :mrgreen:

u slanome smo pokupili aurellie,ubacili ga na zadnji sic i krenuli dalje....bla bla,zavoj lijevo,zavoj desno,kako već put ide i stigli smo tako do neuma gdje sam se ja nakupovala slatkiša na što je aurellie pitao jel to za cijeli dan...ukratko,potrajalo je jedno sat vremena  :mrgreen:  :food:

na granici nije bilo peglanja osim ono pipiri i to i lijepo smo nastavili prema mostaru...

neznam kako,ali uspjeli smo se snać i stigli smo so pomoćne piste gdje je parking bio nevjerojatno loše organiziran ali ok....lijepo je prošetat  :mrgreen:

tamo smo već počeli sliniti..bilo je veliki,malih,širokih,uskih,dugih,kratkih.....auta  [smilie=lol]

[smilie=lol]  [smilie=lol]  flasteri  [smilie=lol]  [smilie=lol] (njam njam felge
 :thumbsup:  )

malo smo razgledali,poslikavali a onda smo aurellie odveli na spoj nalsijepo s curom s crnom torbom i mobom oko vrata (kako nam se ona slikovito opisala)
 [smilie=lol]
našli smo se s njome na starom mostu nakon što sam joj objašnjavala JA kako doć do njega (rođena Mostarka  :shock:  )
uglavnom,yamaha s motori hr...simpa cura...

pošli smo na ćevape i na fileke (2xćevapi,2xfileti,3xkola-18 maraka  :shock:  :shock:  :shock: -zaaakon) i onda se vratili na SR....bilo je super!!
naslušali smo se remusa  i nagledali se O.Z.ovki  
 :thumbsup:

sreli smo rookiea koji je slinio nad ovim :

ostali smo do nekih 5-6 sati i onda se uputili nazad,mi s fordom i rookie s

putemo po onim tunelima smo turirali i jedno i drugo ..naravno..nabrijali se na sr-u pa...
 [smilie=lol]

stali u neum,pozdravili se i krenuli nazad za slano i dubrovnik :thumbsup:

evo još malo slika:

kasnije stavim još..idemo u getroa po ćevape
 [smilie=lol]  [smilie=lol]  :food:  :food:  :food:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #1 u: 08 Listopada 2006, 18:54:37 »
Citat: "shezael"

kasnije stavim još..idemo u getroa po ćevape
 [smilie=lol]  [smilie=lol]  :food:  :food:  :food:

bojim se da ces naletit na zatvorena vrata  :mrgreen:
Bog i Hrvati

Offline aurellie

« Odgovori #2 u: 08 Listopada 2006, 19:16:43 »
Stavim i ja slike do večeras  :D

The machine spirit is with me!

« Odgovori #3 u: 08 Listopada 2006, 19:27:59 »
Citat: "grga"

bojim se da ces naletit na zatvorena vrata  :mrgreen:

ne znam,jednu nedjelju podem(zaboravim da je ned) i zatvoreno,drugu podem i otvoreno je... proslu je bilo otvoreno pa sam pretpostavio..... no neka nasli smo jedne u frizideru :D
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

« Odgovori #5 u: 08 Listopada 2006, 19:30:27 »
shez mislim da si teška offtopičarka  :wink:  :big_smile:  ovo je najava vožnji, a ne dojmovi :P
ajmo moderatori "cepaj" post pa u dojmove  :wink:

Citat:
fjaka je rekao da inaće ne vozi brzo,pa sam se ja zapitala,ako 110 u ztavojima s minimaklno kočenja nije brzo,što je ondA?  

to vam brzinomjer krade, nidje povise 90 nisam vozio  :wink:

evo mojih slika
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fjakone/album?.dir=acaare2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/fjakone/my_photos

hvala veliko F6 na posudjenom EOS 350D, ali mogu reci da nisam zadovoljan sa slikama, posebno sa prikazom boja,
tak naknadno sam cuo od Joke1311  da je :banghead: kako je i njemu losh, ali nakon mjesec dana ga je poceo hititi, zato F6 moras mi ga posudit na koji mjesec da ga uhitim  :wink:

2grga
e znaci da je ostala bez čevapa, ajoj  :wink:

« Odgovori #6 u: 08 Listopada 2006, 19:35:58 »
Citat: "shezael"

ne znam,jednu nedjelju podem(zaboravim da je ned) i zatvoreno,drugu podem i otvoreno je... proslu je bilo otvoreno pa sam pretpostavio..... no neka nasli smo jedne u frizideru :D

sorry na   [smilie=offtopic]

za sve koji ne znaju danas je DAN NEOVISNOSTI
Bog i Hrvati

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #7 u: 08 Listopada 2006, 20:18:48 »
Posto smo mi na 2 rote isli posebno napisao sam report al evo prilikom ovih sad izmjena teme to nista nije ostalo pa mi se sad neda ponovo pisat 20minuta.
 Samo cu rec da nas je bilo 5ero na 2 rote... 3ica s foruma
 Gore smo se sreli s Emirom i ugodno porazgovarali....
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #8 u: 09 Listopada 2006, 18:11:20 »
Na vrh mi je glave primitivnih balkanskih organizacija:  ljudi dosli, neko platio kartu, neko nije, pukla livada, opalilo sunce, nema se gdje sjesti i sakriti od sunca i za svoje novce nesto popiti i pojesti. Ima, ima, ali primitivna varijanta "iz ruke u ruku". Ista bi prica bila i jos gora da je opalio pljusak. Nadalje, nas prijatelj iz Sarajeva je bio i jedan od sponzora, odnosno njegova firma i naravno dobio je VIP karte, sa kojima smo trebali SJEDITI na tribinama i k'o ljudi promatrati race. K**ca moga, kakva trbina, kakve stolice. Pukla ledina. Jeli moguce da ljudi "kod nas" nece da uzmu novac koji mi zelimo dati ili su suvise glupi da to urade? U svakom slucaju, gubitak je na obadvije strane.

Dakle, bila je fina raja iz Sarajeva i Visokog, a susreli smo se i sa rajom iz Dubrovnika. Prilikom moga/naseg odlaska, primijetio sam krajickom oka Shezael i cini mi se Aurellia i zao mi je sto se nismo "upitali".

Sa druge strane, trke su bile super, bilo je odlicnih auta i super raje. Taj dio je very OK.

Haj, vozdra, toliko od mene.

Offline aurellie

« Odgovori #9 u: 09 Listopada 2006, 19:52:05 »
Ovako izgleda start. Voditelji su bili posebno veseli.

Ne zna se jeli najaci. Ali najzanimljivi definitivno je   :thumbsup:

Ipak je ovaj najbrzi.

Publika je bila vrlo zahvalna  :D

Opasan auto - cura koja vozi jos je opasnija

Pehari na zadnjem sicu, ali neznam kojeg auta ...:)

Fjaka ide ubit nekoga.

Nekoga? NAS  :shock:
 :wink:

Shez

čevapa je bilo malo, samo najjači su se najeli :)

Rookie u akciji

Shizikina jakna mi daje totalno nabrijan look  [smilie=lol]

Sila ne pita kad ni gdje... :lol:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #10 u: 10 Listopada 2006, 11:13:06 »
e jes' moju sliku stavio jebenti miša... :mrgreen:

2Emir: kako si reko da ćeš dolazit,tražila sam ti motor al ga nisam našla...šteta što se nismo vidjeli..baš sam se veselila susretu..
a i slažem se s tobom u onom tvom postu zadnjem.... :thumbsup: