ok..ujutro su se renolaši i jedna ford skupili na mostu i krenuli smo prema mostaru laganini.....fjaka je rekao da inaće ne vozi brzo,pa sam se ja zapitala,ako 110 u ztavojima s minimaklno kočenja nije brzo,što je ondA?
u slanome smo pokupili aurellie,ubacili ga na zadnji sic i krenuli dalje....bla bla,zavoj lijevo,zavoj desno,kako već put ide i stigli smo tako do neuma gdje sam se ja nakupovala slatkiša na što je aurellie pitao jel to za cijeli dan...ukratko,potrajalo je jedno sat vremena
na granici nije bilo peglanja osim ono pipiri i to i lijepo smo nastavili prema mostaru...
neznam kako,ali uspjeli smo se snać i stigli smo so pomoćne piste gdje je parking bio nevjerojatno loše organiziran ali ok....lijepo je prošetat
tamo smo već počeli sliniti..bilo je veliki,malih,širokih,uskih,dugih,kratkih.....auta

![lol [smilie=lol]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/l_o_l.gif)
flasteri

(njam njam felge

)

malo smo razgledali,poslikavali a onda smo aurellie odveli na spoj nalsijepo s curom s crnom torbom i mobom oko vrata (kako nam se ona slikovito opisala)
našli smo se s njome na starom mostu nakon što sam joj objašnjavala JA kako doć do njega (rođena Mostarka

)
uglavnom,yamaha s motori hr...simpa cura...
pošli smo na ćevape i na fileke (2xćevapi,2xfileti,3xkola-18 maraka

-zaaakon) i onda se vratili na SR....bilo je super!!
naslušali smo se remusa i nagledali se O.Z.ovki
sreli smo rookiea koji je slinio nad ovim :

ostali smo do nekih 5-6 sati i onda se uputili nazad,mi s fordom i rookie s

putemo po onim tunelima smo turirali i jedno i drugo ..naravno..nabrijali se na sr-u pa...
stali u neum,pozdravili se i krenuli nazad za slano i dubrovnik
evo još malo slika:

kasnije stavim još..idemo u getroa po ćevape