Autor Tema: dUbO - pozdrav svima!  (Posjeta: 7115 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

dUbO - pozdrav svima!
« u: 10 Srpnja 2006, 00:13:42 »
Ljudi moji, evo opet pišem istu stvar, jerbo se prva "dobro vas našo" jednostavno izgubila!! Dakle, juniori i mlađi seniori, javljam se kao kandidat za naj seniora... Idemo li po obrascu pisanja biografije, to bi bilo ovako: rođen u prvoj polovici 20 stoljeća...što je, što se blesite?? I onda su se vozile dvorotne naprave!! Osim bicikle, sa koje sam slomio nos, poslije nisam više padao, a neke 1969 sam vozio SAX, predivno i neprežaljeno oklopljeno čudovište iz II svjetskog rata, nisam probao, ali kažu da metak nije probijao taj oklop!! A plastičari, kako vama to zvuči?!?
  Dalje, svašta sam jaho, osim magaradi, tu su Poni (express) i drugi konji. Vespe svake fele... Pardon, jesam tresnuo sa Ponija pri 15 na uru (explosion prednja gume) i dobro sam se sredio - naravoučenje: i sa 10 na sat se moš dobro sredit!! Danas sam spao na idiot kameru, pardon, idiot skuter (molim da se nitko ne uvrijedi...!) zvan Piaggio NRG, istina sredio ga Laske na 77 kmh... ali - čeka već nekoliko godina prekrasna Vespa Gran Turismo da ja nađem vremena, završim generalku (struganje šasije do lima i opet sve prebojeno) i provozam tu ljepoticu iz 1971 godine!!! Oldtimeri, gdje ste???
  Pozivam sve vas da mi kažete mogu li vam pomoći u nekim sitnicama, silom prilika vodim onu butigu od alata u Mercanteu, pa mislim da bi mogli držati neke sitnice koje vam trebaju, npr imbus inox vijke, ali mi trebaju najčešće mjere. Naravno, savjeti u vezi nabavke alata su besplatni! Ako me urednici ne izbace, pokušat ću vam prezentirati koji alat vrijedi onoliko koliko je plaćen! Naravno, ako treba nekih specijalnih alata, a danas sve više ulaze u modu, potrudit ćemo se!
  Jeli dosta??
  dUbO
 P.S. Zahtijevam da se ustanovi lista Old timera (članova!) da vidim ima li tu kakve starudije jače od mene!!
ko laže koza, lažem i ja...

Offline aurellie

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #1 u: 10 Srpnja 2006, 00:16:18 »
Pozdrav dUbO  :D
Ja sam ti tu negdje ko ti...50 godina više-manje  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #2 u: 10 Srpnja 2006, 00:32:57 »
Citat: "aurellie"
Pozdrav dUbO  :D
Ja sam ti tu negdje ko ti...50 godina više-manje  :mrgreen:

Muči, manjak, jer ću te poslat po cigare, iako ne fumam! (do 40 i neke i dosta!) Ipak, ako me ovi njunjori napanu, dobro ćeš doći kao strateška podrška!! Ima li još koji Metuzalem, osim nas?

dUbO

P.S. posebno fala što si me tako pomladio... evo, odlično se osjećam, samo, boli me ruka, peče me spaljena koža, leđa nešto slute kišu, a... ma dosta je.

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #3 u: 10 Srpnja 2006, 08:28:32 »
Vozdra DUbO!

Htio sam vas pitat znate li dida od mog tate,bio je.... :mrgreen:

To su naj godine i vi se ulovili oldtimera,joj joj umisto da skocite na kakvu r1-icu :mrgreen:

Pozdrav
...

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #4 u: 10 Srpnja 2006, 08:35:02 »
Pozdravljam! :)

Ko što je Bašo reko u jednom postu, 73 :wink: :D
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline f6

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #5 u: 10 Srpnja 2006, 09:00:32 »
Pozdrav, Dubo. Evo napokon je uspjelo. Ne samo da smo blizu po godinama, nego smo neki dan zaključili da se obojica sječamo nekih lijepih trenutaka i osoba iz Grada. :mrgreen: Dobro došao na Forum, a nadam se da razlog nije ovaj nemio događaj s Leom. Podržavam inicijativu da se otvore dva podforuma o oldtajmerima. Jedan o motorima, a jedan za ........... :mrgreen:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #6 u: 10 Srpnja 2006, 09:29:45 »
Pozdrav!
P.S. moj kolega s fakulteta ima oldtimera vespu čak s dva sica
ster

Offline r6

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #7 u: 10 Srpnja 2006, 12:17:22 »
Dobro dosao
ali sam ali tehnièar

Offline zed

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #8 u: 10 Srpnja 2006, 13:03:15 »
dobro dosao na forum :)

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #9 u: 10 Srpnja 2006, 15:10:56 »
Dobrodošao!!! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
ttp://img166.imageshack.us/my.php?image=s4010019xk8.jpg  sadašnjost
http://img522.imageshack.us/my.

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #10 u: 10 Srpnja 2006, 16:07:55 »
dobrodosli!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #11 u: 10 Srpnja 2006, 17:10:22 »
dobrodosao i uzivaj  :mrgreen:

fala!
« Odgovori #12 u: 10 Srpnja 2006, 18:06:38 »
Dakle, fala, fala i fala, ali zbilja mi je najdraže kad me ovi 40 i 50 godišnjaci tješe da "smo tu negdje"... E pitat ću vas za 5-6-7-10 godina kako ste! Danas boli ruka - tko zna od čega, sutra noga, valjda od pada, (sa skija, zluradice, ne s motora!!) a glava kad zaboli - tu je sve jasno, mi nismo imali ove tute tutto completo zatvoreno, pa dišeš ko aircondition, tuklo je u nos, čelo, glavu... e to se vraća, to se plaća... (naravoučenje: NE dajte da vas tuče zrak u lice, ma koliko je to ugodno, posljedice su poslije dosta godina bolne!!)

Pozdrav još jednom svima! (vi ste inače vrlo zanimljiva populacija - em se vozate, em znate što je PC, Internet... ko bi reko!)

dUbO[/b]

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #13 u: 10 Srpnja 2006, 18:13:22 »
Citat: "aster"
Pozdrav!
P.S. moj kolega s fakulteta ima oldtimera vespu čak s dva sica

Ima Lambrettu 1956. g., ne Vespu.  :banghead:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #14 u: 10 Srpnja 2006, 18:28:08 »
[smilie=zviz]  :evil2:  :flame:  :banghead: samo se ti pravi pametan, vespa je iz 1952 godišta
ster