Ljudi moji, evo opet pišem istu stvar, jerbo se prva "dobro vas našo" jednostavno izgubila!! Dakle, juniori i mlađi seniori, javljam se kao kandidat za naj seniora... Idemo li po obrascu pisanja biografije, to bi bilo ovako: rođen u prvoj polovici 20 stoljeća...što je, što se blesite?? I onda su se vozile dvorotne naprave!! Osim bicikle, sa koje sam slomio nos, poslije nisam više padao, a neke 1969 sam vozio SAX, predivno i neprežaljeno oklopljeno čudovište iz II svjetskog rata, nisam probao, ali kažu da metak nije probijao taj oklop!! A plastičari, kako vama to zvuči?!?
Dalje, svašta sam jaho, osim magaradi, tu su Poni (express) i drugi konji. Vespe svake fele... Pardon, jesam tresnuo sa Ponija pri 15 na uru (explosion prednja gume) i dobro sam se sredio - naravoučenje: i sa 10 na sat se moš dobro sredit!! Danas sam spao na idiot kameru, pardon, idiot skuter (molim da se nitko ne uvrijedi...!) zvan Piaggio NRG, istina sredio ga Laske na 77 kmh... ali - čeka već nekoliko godina prekrasna Vespa Gran Turismo da ja nađem vremena, završim generalku (struganje šasije do lima i opet sve prebojeno) i provozam tu ljepoticu iz 1971 godine!!! Oldtimeri, gdje ste???
Pozivam sve vas da mi kažete mogu li vam pomoći u nekim sitnicama, silom prilika vodim onu butigu od alata u Mercanteu, pa mislim da bi mogli držati neke sitnice koje vam trebaju, npr imbus inox vijke, ali mi trebaju najčešće mjere. Naravno, savjeti u vezi nabavke alata su besplatni! Ako me urednici ne izbace, pokušat ću vam prezentirati koji alat vrijedi onoliko koliko je plaćen! Naravno, ako treba nekih specijalnih alata, a danas sve više ulaze u modu, potrudit ćemo se!
Jeli dosta??
dUbO
P.S. Zahtijevam da se ustanovi lista Old timera (članova!) da vidim ima li tu kakve starudije jače od mene!!