Autor Tema: dUbO - pozdrav svima!  (Posjeta: 7111 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aurellie

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #15 u: 10 Srpnja 2006, 18:29:59 »
:thumbsup:  :wink:

The machine spirit is with me!

stoj!!
« Odgovori #16 u: 10 Srpnja 2006, 18:33:39 »
Stani, dosta svađe, vidit ću od kad je prva vespa, ali mislim da 52 nije! To je zbilja bila Lambretta...

dUbO
ko laže koza, lažem i ja...

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #17 u: 10 Srpnja 2006, 18:35:16 »
Naravno da je Lambretta
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #18 u: 10 Srpnja 2006, 19:44:29 »
pozdrav gospodine Dubo i dobrodošli na forum.
Bili vi s nama na forumu još 2 puta toliko koliko godina imate...
ONO racing motorsport

hm??
« Odgovori #19 u: 10 Srpnja 2006, 19:55:53 »
Fala KONOljanac... ma kako se zovete vi s Konala?? Kono(v)ljani njeste?? Konalci?? Nego, da ti rečem, nema gospode, ovo su ti sve uglavnom neki bezveznjaci, nema tu ni gospodstva jer svaki kad tad šporka ruke do lakata, (kad krepa pila, a treba doć doma?!?) nema tu ni bogatstva, skoro svaki kuka da bi bolji motor...ili ikakav motor, gospari uglavnom NE voze ove stvari... Terenci, Bemvejci, posranci, Ferarci i druge beštije, to si... ali 2 rote?? Ma to je za prosti puk... Zato i gaze sve na 2 rote!!

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #20 u: 10 Srpnja 2006, 19:59:36 »
Dobro dosao na Forum
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #21 u: 10 Srpnja 2006, 20:02:32 »
:shock:  Lambretta??? vespa!
ajmo! oćemo složit nbeki tekstić sa slikicama pa malo na portal staviti a??
baš me interesira malo sve to..iako ne preferiram vespe ali imam respekta prema njima...
i da! nažalost ova godina je zadnja da se i proizvode :(

god...
« Odgovori #22 u: 10 Srpnja 2006, 20:05:14 »
Imo sam Vespa godišnjak, sa svim datumima i modelima, sad ga nema?!? Lupežiiiii

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #23 u: 10 Srpnja 2006, 20:08:34 »
ja sam milijun % sigurna da je '52 godište, a dalje neću ulazit u diskusiju jer ne znam :!:
ster

'52
« Odgovori #24 u: 10 Srpnja 2006, 20:23:37 »
Slušaj, mala, ako je to 52, a ti misliš da je stara... e pa nije, mlađa je od mene ?!? Nažalost nisam našao godišnjak da vidim točno, tko zna možda ti imaš i pravo, ali nije lako s ovima... muškima. Dakle, za sad je ipak neriješeno, a ima na Internetu pa ću vidjeti!

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #25 u: 10 Srpnja 2006, 20:33:35 »
Pozdrav!!  Dobro dosao!!!
Svi smo mi bickery

dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #26 u: 10 Srpnja 2006, 20:43:21 »
Ovaj cika dUbO je legenda ziva majke mi,koju zivost ste nam unjeli u samo 1 dan na Forumu,majko mila,super textovi,puni zaje=ancije i cili haj,ajme majko stvarno svaka cast samo tako vedro i dalje,stvarno zaaaakon!!!! :lol:  :lol:  :lol:

Svaka cast jos 1,pravi polet danas na Forumu :mrgreen:
...

Offline nienna

• metro xD
dUbO - pozdrav svima!
« Odgovori #27 u: 10 Srpnja 2006, 20:50:42 »
pozdrav dundu dubu  :mrgreen:  :mrgreen:
..........na hladnom sjeveru

uf!!
« Odgovori #28 u: 10 Srpnja 2006, 21:10:14 »
Zaribo sam, ajde admin skidaj me oma!! Malo sam ih razdrmo, pa kad ispušem štosove - a onda?? Onda si ti jadan, davit će te da ih zabavljaš...

P.S. ako netko primjeti da se zaj...na račun Laske, to je stvarno namjerno! A ni sestra mu nije pala daleko od kruške... to je valjda familjarno?!?

AHA!!! Ženska u pravu??? Nemoguće??
« Odgovori #29 u: 11 Srpnja 2006, 03:52:56 »
Citat: "aster"
[smilie=zviz]  :evil2:  :flame:  :banghead: samo se ti pravi pametan, vespa je iz 1952 godišta

Aster, gusta me tvoj izbor smajlića, sve si mu rekla bez riječi... I, evo, vi muškovuci pazite se, kako je Laske sister, zvana Nina, (samo je biciklistica) zainteresirana za vijesti o burazu, pa prati forum (navijači!!!) odma se dala u potragu i obranu Zvjezdane...
 Inače, da samo pripomenem, dotična je zviznula tatine gene ljepote i pameti, a samo je tatine lude gene ostavila bratu. Zato je on među vama... Mislim, brat.

Dakle Aster, ponosno im nabi ovo na nos:
Prva Vespa predstavljena je javnosti u travnju 1946. godine na golf terenima u Rimu. Prva dvo-sicna Vespa u obliku modela P125X i linije pod nazivom Nuova linea, pojavila se 1977. godine!
http://www.it.vespa.com/IT/it/amo/vespa_60.aspx

Priznajem: mislio sam da je Vespa izišla nekoliko godina iza rata, pa ću malu pametnu ipak provjeriti da nije u pitanju samo ženska zavjera.