Autor Tema: LeoVince SBK  (Posjeta: 19430 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
LeoVince SBK
« Odgovori #60 u: 10 Travnja 2006, 01:27:46 »
Da, to sam vec cuo.... na to su me upozorili i bas mi ovaj mestar reko da neuzimljem prteotvoreni ispuh. Mislio sam Schakala al ovaj je reko da je imo slucajeva da trosu ulje s tim loncem tj s pre-otvorenim.
Zato se i premisljam dal vrati ovaj prigusivac il ne. :?
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

LeoVince SBK
« Odgovori #61 u: 10 Travnja 2006, 11:55:49 »
ma kakav prigusivac :nuts.  nek se cuje pila :killemall:
Bog i Hrvati

LeoVince SBK
« Odgovori #62 u: 12 Travnja 2006, 22:21:29 »
:killemall:  -ovako reagiraju susjedi kad imaš preotvoren auspuh, neki bi ti napravili ovo :burn: ili ovo  :bash: ,a ti se osjećaš ovako kad voziš motor malo duže:  :bonk:

LeoVince SBK
« Odgovori #63 u: 12 Travnja 2006, 22:34:44 »
Citat: "Matko"
:killemall:  -ovako reagiraju susjedi kad imaš preotvoren auspuh, neki bi ti napravili ovo :burn: ili ovo  :bash: ,a ti se osjećaš ovako kad voziš motor malo duže:  :bonk:

neka selo zna kad se JA vraćam doma :twisted:
mene čuju i kad sam u Sustjepanu
CIKLAMA

Offline Rookie

LeoVince SBK
« Odgovori #64 u: 14 Travnja 2006, 23:45:31 »
Evo ogrebah se u F6 digitalca pa da malo poslikam talijanca.

Ovo je taj kao prigusivac da bude "street legal"... kad nije u loncu moze posluzit i za neke druge svrhe :mrgreen:

Uz ovu nalju na auspuhu dobije se aluminijski isti znak koji se nituje na lonac.... a dobije se i alat za natezanje opruge koja napinje lonac koji se navlaci na cjev

Certifikat se dobije da je "stret legal" sliko sam i to al je mutno.... bas mi neide ko Fjaki :mrgreen:

Spekny

re
« Odgovori #65 u: 15 Travnja 2006, 01:42:07 »
nisam cita cijelu raspravu.Za velike motore neznam kakav je shakal ali za scotere je shit,mjerili smo neke na koje sam montira,scooteri izgube puno,a kad sam na iste montira leovince 4road dobili su ajme,pogotovo runner VXR

Spekny

re
« Odgovori #66 u: 15 Travnja 2006, 01:47:06 »
kad kupujete Leovince možete tražit ili homologiran ili nehomologiran,razlika je u otvorenosti tj. glasnoci.Shakal proizvodi tip u ZG koji je radija u Scorpiona-Akrapovica i sad misli da je to pickin dim napravit auspuh,radi ih meni i prijatelj u brodogradilištu,isto imaju zvuka,motori lipo rade s njima ali nije to to.Akrap je numero uno za mene,yosimura,leovince posli njega,arrow,marving i nisam baš...Znate ono,plati pa se rugaj.Ako koga zanima leovince neka se javi,nabavljam i italije pa možemo šta jeftinije sredit.Koliko si  platija ti za kavu svoju i di,mislim da baš imam za nju u garaži...koja je oznaka na kutiji auspuha

LeoVince SBK
« Odgovori #67 u: 15 Travnja 2006, 11:28:51 »
Koja bi cijena bila za TDM-a...

Hvala...

LeoVince SBK
« Odgovori #68 u: 15 Travnja 2006, 12:09:14 »
i mene zanima za zrx1200r
mcho racing company

Offline Rookie

LeoVince SBK
« Odgovori #69 u: 15 Travnja 2006, 22:48:25 »
ja platio 1880kn + 45kn postarine. Tipski auspuh za Kawasaki Z-750 i.e 2004-2005godina
 EVO II  "street-legal" Homologation, Aluminijum

LeoVince SBK
« Odgovori #70 u: 15 Travnja 2006, 23:49:49 »
a što...jel su oni Shacal spulje stvarno u banani za motocikle a????
inače su s jako lošđe pokazale na 4t skuterima.....užas! samo zvuk da!a da bar dadne malo na ubrzanju nego neećaaa pizda! maaaa :evil:

Offline Rookie

LeoVince SBK
« Odgovori #71 u: 16 Travnja 2006, 00:03:00 »
Najjace su mi price da su neki od nasih  proizvodjaca lonaca radili u Akrapa pa sad to je to samo sto je pod drugim imenom i tako da su jakoo povoljni. Tehnika kao i materijali idu sve bolji i bolji kao i karakteristike i ostale stvari..... zato je npr Akrap NO1 jer je uvjek u teznji ka boljim ciljevima.
  Za Schakala nemogu nist reci, jednio ga hvale drugi ne.... zato sam oustao od nekih domacih proizvoda i odlucio okusat se na talijancu.

Offline Rookie

LeoVince SBK
« Odgovori #72 u: 16 Travnja 2006, 00:08:01 »
Tebi se perfomanse vjerovatno vise osjete al ja neosjetim razliku. Pre-otovoren ispuh moze uzrokovat nesto slabije ubrzanje s niskih okretaja al eto pri visim dobijas.
 Sto se tice ER-5..... naci ce se spuh za njega. A ako nista tu je Deak pa metni njega. Radi po zeljama

LeoVince SBK
« Odgovori #73 u: 16 Travnja 2006, 00:11:10 »
eis....ja na skutu imam leo spulju...negoooo....
pa da..geldam ja sad slovence! nemaju za recimo ER-5!!! to je za popizdit!
gledam leo vince nemaju također za er-5! samo wings sam do sad našao i shacal.......
čudno!
čuj kako god dobar si spuh uzo......a i sam vidiš bogati kako se lijepo sad čuje? a ako je ovoreniji valjda i ide malo bolje! trebao bi! inače da je moja spulja ja bi ju o zid otreso da sam dobio samo zvuk :P