Autor Tema: YAMAHA servis  (Posjeta: 50348 vremena)

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Odg: YAMAHA servis
« Odgovori #60 u: 25 Travnja 2013, 22:29:04 »
... montiro nosač za kufer
Sada skini bočne pa možeš svuđe đe si i sa cbf-om  :biker2:
Ja moje stavljam samo kada idem na turu, drugo sve stane u "top case".
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #61 u: 26 Travnja 2013, 22:15:52 »
Vratio se iz Splita. Cijena prvog servisa 1100 kuna.

« Odgovori #62 u: 29 Svibnja 2013, 20:20:11 »
A sta kaze uvoznik yamahe na taj biser poslovanja?
Uvoznik Yamahe vjerovatno traži novog servisera u Dubrovniku. Znam neke detalje o ovom slučaju, nakon što je kontaktiran glavni uvoznik za Europu došla je ekipa iz Splita s kombijem da pokupi motor, napravi servis u Splitu i opet ga vrati čovjeku u Cavtat (naravno na njihov račun), ali vlasnik je bio uviđavan pa im je dozvolio da naprave servis i ne voze motor do Splita i nazad.

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #63 u: 29 Svibnja 2013, 22:19:41 »
Ma sve je to jako čudno. Sad ispada da mi je najbliži i najpovoljniji ovlašteni serviser na Cetinju  :misli:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #64 u: 30 Svibnja 2013, 10:55:11 »
Jel ikad Yamaha imala servis u gradu a da vlasnici nisu tako bahati? Komplet moto servisna mreža nema neke standarde kao šta je u auto servisima (naravno i tamo ima kukolja). Kad bi išli po standardima neznam dal bi ijedan u nas to prošao :wink2:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #65 u: 31 Svibnja 2013, 18:49:52 »
Ma sve je to jako čudno. Sad ispada da mi je najbliži i najpovoljniji ovlašteni serviser na Cetinju  :misli:
Znači odluka je več pala  :mosking:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #66 u: 01 Lipnja 2013, 08:04:25 »
Koji je bio razlog da se Yamaha kupila u Splitu, a ne u Du?
MK Unbelievable riders Dubrovnik

« Odgovori #67 u: 01 Lipnja 2013, 09:19:05 »
pa recimo razlika u cijeni i mogućnost dogovora za popuste oko dodatne opreme. za razliku od gradskog šupka koji neće ni da pomisli na takvo što.
nemamo ništa,ostala samo plava crta

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #68 u: 01 Lipnja 2013, 09:59:04 »
Koji je bio razlog da se Yamaha kupila u Splitu, a ne u Du?

....jer navijam za Dinamo :big_smile:

« Odgovori #69 u: 01 Lipnja 2013, 21:51:51 »
Luko poslije ove izjave ćio ne ćio moraš na servis u Cetinje  :laugh2:

« Odgovori #70 u: 20 Lipnja 2014, 10:27:38 »
Dragi forumaši,

dugo već čitam vaše postove ali danas moram nešto napisati jer sam toliko ljut i razočaran pristupom "krkana" iz Yamahe u Dubrovniku.

Zašto??

Skracena verzija priče glasi:
Odlučio sam se na kupnju nove Yamahe (X-max 250) i odluka je pala da isti motor kupim u ST-u zbog popusta i dodatnih mogucnosti koje su mi ponudili. Prije same kupnje sam razgovarao sa dotičnim u Yamahi (Dbk) te sam naznačio da imam bolju cijenu u ST ali ako mi ponudi isti popust, isti dan sam spreman u gotovini kupiti motor u Dbk ali naravno bez upijeha jer očito u dotičnog egoizam je na najvecoj razini a vještina komunikacije na najnižoj. Došlo je vrijeme za prvi servis i nazvao sam Yamahu u Dbk i objasnio da se radi o prvom servisu te da bih trebao obaviti isti u sljedecih 10 dana. ODGOVOR koji sam dobio je sljedeci: Pošto nisi kupio motor kod mene možeš pričekati 35+ dana za servis ili plati 800 kuna za ruke plus materijal pa ces doci na red za par dana.

WTF?!?! Zar je moguce ovakvo ponašanje ???

Dragi moji zaobilazite navedeni Yamah centar jer očito ovakvim pristupom nece jos dugo ...

Pozdrav

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #71 u: 20 Lipnja 2014, 11:22:35 »
Ajde ti bar imas neku mogucnost....'malo' pricekat i plati 'malo' vise.

Meni jednostavno receno da servisa za moj motor nema. Doduse, to sam zno i prije kupnje motora u Splitu, tako da nema ljutnje. 
Nije nimalo prakticno ic na servis u Split....osim ako ne vozis BMW :mrgreen: 

« Odgovori #72 u: 20 Lipnja 2014, 12:21:06 »
ajde luko nemoj kukat. napravi se đir do splita nešto se pojede popije pa onda usput na neku motorijadu i spojiš ugodno sa korisnim :wink2:
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #73 u: 20 Lipnja 2014, 13:14:17 »
Dogovorio sam servis u Makarskoj pa cemo vidjeti kako ce odraditi posao a kroz razgovor su bili vrlo susretljivi.

Kontaktirao sam ST, ZG i generalnog zastupnika Yamahe u RH i čim sam spomenuo o kojem je servisu u Dbk riječ, blago rečeno digla im se kosa na glavi (sigurno ne bez razloga). Ukratko komentar je bio šok i nevjerica ...

Kroz sljedeca dva dana šaljem dopis Yamahi, Njemačka (European headquarters) pa kad je bal, nek je maskenbal  :!:

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #74 u: 20 Lipnja 2014, 16:18:05 »
ajde luko nemoj kukat. napravi se đir do splita nešto se pojede popije pa onda usput na neku motorijadu i spojiš ugodno sa korisnim :wink2:

Bio na servisu u trećem mjesecu. Krenuo rano ujutro da bi stigo do otvaranja butige ( subota ). Noćna vožnja do Neuma, a onda na A1 do Zagvozda, pa kroz tunel na Bašku Vodu. Stigo na vrijeme. Onda šeto 2 ure po Splitu dok servis nije odrađen.. Na uru sio na motor, pa onda borba s burom do doma. Izio nekakav tost u Makarskoj i popio pivu.  Eto, falila je samo motorijada  :mrgreen: