Autor Tema: YAMAHA servis  (Posjeta: 50342 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Odg: YAMAHA servis
« Odgovori #45 u: 23 Travnja 2013, 15:29:46 »
Ne znam zašto ti odbija servis?
I tu je zarada.
MK Unbelievable riders Dubrovnik

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #46 u: 23 Travnja 2013, 20:36:35 »
Ma sve OK.....Josip mi je reko i prije nego sam uzeo motor u Splitu da on tako posluje.

« Odgovori #47 u: 23 Travnja 2013, 21:53:16 »
A sta kaze uvoznik yamahe na taj biser poslovanja?
CIKLAMA

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #48 u: 23 Travnja 2013, 22:54:20 »
Eeee to je je već drugi par rukava ....

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #49 u: 24 Travnja 2013, 08:02:20 »
šta bi da tako svi poslujemo? Ošlo bi sve u klinac. Mislim da trebas kontaktirat uvoznika jer ovo je bezobraština. Da si crnogorac (stranac) i došo na servis rado bi te uslužili  :thumbsdown: Tako je dobra prodaja u gradu da ima muda još i to branit,toliko o novom i boljem serviseru :thumbsdown:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #50 u: 24 Travnja 2013, 08:48:51 »
Jasno da Josip ne može bit sretan ako neko uzme motor u Splitu a ne u njega, jer je zarada na prodaji novog FJR-a veća nego zarada na desetogodišnjem redovnom servisiranju. Već je bilo nekih razgovora na liniji gen.uvoznik, Josip i P&B, a vezano za isti problem  nakon što je odbijen servis na 1200 Tenere koja kupljena u Splitu ''umjesto'' u DBK. E sad, zašto neko iz DBK kupi Yamahu U Splitu ....zaključite sami :mrgreen:

« Odgovori #51 u: 24 Travnja 2013, 13:42:30 »
Luko, napiši e-mail direktno Yamahi u Japan pa češ dobiti uljudnu zamolbu dotične osobe koja ti sada ne želi učiniti servis da što prije dođeš u servos u bilo koje doba. Zaobiđi sve (glavne) dobavljače, poludobavljače i kvazidobavljače i rezultat neće izostati. Doduše vjerojatno će ti se dogoditi da ti ekipa iz Zamahe Dbk digne pozdrav do kraja života ali bi se gospoda trebala naučiti normalnom poslovanju i konačno shvatiti da prodaju Yamahu a ne dubrovačke mire.  :thumbsdown:
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #52 u: 24 Travnja 2013, 15:40:30 »
Ma jasno je to meni, ali nakon svega najmirniji sam ako radim servis u ST. Inače prvi servis je samo promjena ulja i filtera ulja u motoru, te ulja u kardanu. Dok traje garancija idem u ST na servis. Prema dosadašnjem iskustvu ekipa u P&B je skroz u redu :thumbsup:
Problem jedino može bit kakva reklamacija, koje nadam se neće ni bit, a ako bude reklamirat ću u Gradu. Za reklamaciju valjda ne bi smjelo bit problema, a ako bude onda idemo do Japana.
Koliko sam upoznat, prethodni slučaj (XTZ 1200) je već prijavljen u Yamaha-Europe Nizozemska.

« Odgovori #53 u: 24 Travnja 2013, 16:09:46 »
Vidio sam neko šarafljenje na Splitskom putu. Je li to tvoja Yamaha ili sam je zamjenio za kakvog T max-a?  :D
MK Unbelievable riders Dubrovnik

« Odgovori #54 u: 24 Travnja 2013, 17:19:40 »
Stvar je u principu. Ja im ne bih dao gusta iako razumijem nevoljkost vođenja motora u servis kojemu se ne radi. Ovakva neprofesionalnost se može samo u nas doživjeti (dobro, u još pokojoj banana državi). Servis bi trebao (nama) mušterijama biti na usluzi jer nam je to zagarantirano pravo. Takve stvari treba prijaviti bez obzira da li poslije imaš namjeru koristiti usluge istih. Ako Yamaha (ili koji drugi proizvođač, nije bitno) ne zna što im se događa u donjim ešalonima ne mogu ni reagirati kako bi se pružila usluga koju oni kao proizvođač garantiraju prodajom svoga proizvoda. Jedan čovjek neće vele promjeniti ali ako se žalbe ponavljaju ozbiljan proizvođač, a to Yamaha svakako jest, će reagirati.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #55 u: 24 Travnja 2013, 22:02:30 »
Malo je rec za njegov "nacin poslovanja" da je neprofesionalan i udporedjivat s prodajom gradskih mira. Za mene su ovo seljacka posla i neprodavanje krtole iz svoje njive suseljanu s kojim si u svadji vec  pet  koljena. Alo, ako si ovlasteni prodavac i s erviser jedne takve firme onda se zna kako se POSLUJE
Ko zna pisat japanski?  :wink2:
CIKLAMA

« Odgovori #56 u: 25 Travnja 2013, 06:51:02 »
Potpisano  :thumbsup:

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #57 u: 25 Travnja 2013, 08:27:54 »
Vidio sam neko šarafljenje na Splitskom putu. Je li to tvoja Yamaha ili sam je zamjenio za kakvog T max-a?  :D

Ništa strašno, montiro nosač za kufer  :tongue3:

« Zadnja izmjena: 25 Travnja 2013, 09:03:54 od Luko »

Offline gvo

« Odgovori #58 u: 25 Travnja 2013, 10:46:53 »
I kakav FJR za vozit nakon cbfa, osjeti li se tih 50kg više po gradu?

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #59 u: 25 Travnja 2013, 13:06:35 »
Odosmo u  [smilie=offtopic] pa ću ti odgovorit u drugom postu

http://www.du-moto.com/forum/index.php/topic,7015.15.html