Autor Tema: tlak u gumama  (Posjeta: 15179 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aurellie

tlak u gumama
« Odgovori #30 u: 23 Srpnja 2006, 17:29:32 »
Citat: "doktor"
Vama kojima je svejedno da li je ljeto ili zima pumpajte gume kako vam pise u tvornickim uputstvima.

Na vasem mjestu bih procitao u knizici o uputstvima kako se cisti lanac i podamazuje sa cime i tako bih postupio , a nikako ne bih buncao

Zanima me, za koje dijelove motora vrijede knjižice o uputstvima.
 :wink:

NikšaRR, toliko piše u uputi i na tom tlaku mi se najbolje vozit..

The machine spirit is with me!

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
tlak u gumama
« Odgovori #31 u: 23 Srpnja 2006, 19:44:04 »
Nakon ovoliko piskaranja sad sam zbunjen o kojem je tlaku rjec. Naslov je kao i forum dakle o moto gumama a sad ima nepotrebnih komentara kojim izvrcu temu.
 Nadam se da ce uredništvo malo pročešljat raznorazne odgovore i uklonit oftopic.

A sto se tice tlaka u gumama ja se drzim onog koji je u knjizici koju sam dobio s motorom.
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

tlak u gumama
« Odgovori #32 u: 23 Srpnja 2006, 20:31:14 »
ja jos cekam obecani veliki i opsirni clanak o svemu tome tako da na kraju krajeva svi doznamo sve jer je to prvo i jedino sto nas drzi vezanog za podlogu i svi bi trebali znat sto cinit! stoga... :arrow:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

tlak u gumama
« Odgovori #33 u: 24 Srpnja 2006, 19:43:07 »
Citat: "Vedro"
:shock: sorry mali sto ti to vozis, ja imam te dimenzije, doduse prednja je /70 i pumpam 2.1 i 2.3 za dvoje na supermoto xt 660. tako pise u papirima, cak jos manje ako je samo vozac u pitanju!???!

Vozim (vozio sam, a i opet cu :oops: ) Bandita 600. Mislim da ti je to ok pritisak jer je xt laksi od bandita, on je tezak 203kg.
Svi smo mi bickery

tlak u gumama
« Odgovori #34 u: 25 Srpnja 2006, 22:45:49 »
vroti san se s Broča.
bio usput i na 2gon servisu i kazali mi.
prednja 1,9 do 2 a zadnja 2.2
i tako sad i držin :wink:
:)

tlak u gumama
« Odgovori #35 u: 28 Srpnja 2006, 19:37:16 »
Previse vazna tema  da bi joj  se tako olako prislo. Vama kojima je svejedno da li je ljeto ili zima pumpajte gume kako      vam pise  u tvornickim uputstvima. Ostali ce sigurno nauciti u jednom od slijedecih uputa na nekoj od nasih stranica ili ce sa nekim od nas popricati u Fashiona....
e da! može! ja ću bit taj što će vas sad malo gnjavit! taman me zanima sad sve jer mi je nov motor!
od vode,gume,kočnica,lanca!.....molio bih vas da me podučite vi koji znate!

a sad! da budem iskren pojma nemam koji mi je pritisak u gumama niti koliki bi mi trebao biti! nisam ni 40 kilometara napravio sa motorm kad sam bio u gradu :(  :(  a neću ga dirat još mjesec sigurno! :roll:  :(

ali ipak bilo bi mi drago se nać na kavi ejdnom pa da vidimo mi to sve! kako što di bla bla!

tlak u gumama
« Odgovori #36 u: 28 Srpnja 2006, 19:57:17 »
A da za početak pročitaš knjižicu, koju si vjerovatno dobio?? To ti je najpametnije! I sve tamo piše!
ko laže koza, lažem i ja...

tlak u gumama
« Odgovori #37 u: 11 Listopada 2006, 19:01:00 »
da da da samo u manualu (servisnoj knižici ) ne piše vožnja po ledu ( jadranska magistrala) već je to idealno stanje ceste ...... :food:  :joy:  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

na svom motoru KLE za vožnju po magistrali- gradu pumpam zadnje 2,00 prednja 1,8 do 2,00..
a relaciji split solin split nekad i do ciova(joke jesi zadovoljan)