Ajme tu mi!!! Dajte, ne trabunjajte!! Kolegica je postavila jako pametno pitanje!! Pa i munjene vozačice auta znaju da se pritisak mijenja kada se vozi, jer se guma grije. Zar je brza i duga vožnja po podlozi koja je ugrijana na jedno 50 ili 60 stupnjeva isto kao i po hladnoj?? Ma ko to bos može hodit po putu? Drži li jednako ta guma kad je topla i kad je hladna? AMORTIZIRA li neke grbe ako je malo slabije napuhana?? I, ako se ja ne varam, radi se o PRITISKU, a ne o tlaku. Guma nije ploha koju nešto tlači?
Da ne pametujem (previše) jer znam za auto, znam točno kako treba pripraviti gume na kombiju kad ljeti pod 1300 kg tereta ide 120 km/h po autoputu kroz Pugliu, (koliko se poveća početni pritisak?!?) ali možda za motor nije isto, (hm!?!) pa molim one koji znaju da napišu, jer guma je izuzetno važan faktor (činilac, ili može li činitelj, po novome?) sigurnosti, o čemu ima zbilja puno diskusija. Samo napominjem svima koji svaki dan nemilice zajašu na trotoar (ivičnjak, molim lijepo) da bi parkirali: razmislite o svojoj felgi, koja je jednako važan faktor kao i guma, onaj udar o trotoar se prenosi...
Još jedno jednostavno pitanje: sve navedeno, ali posebno za motor, posebno za skuter (mislim na malu rotu!) A pada se najčešće radi male rote? Prepuhat, potpuhat?? TKO ZNA???