Autor Tema: Suzuki Split  (Posjeta: 23208 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Suzuki Split
« Odgovori #15 u: 11 Studenoga 2006, 15:32:40 »
Kako izgleda servis Suzukija u Splitu:
Najaviš se na 021 540 765 "Eurorent" u Splitu, dogovoriš servis i dođeš ( jučer po kiši i buri).
Dočekaju te dva momka u salonu, ne baš previše upućena u problematiku što bi i koliko toga trebalo promijeniti jer se prvi put susreću sa takvim motorom.
Nakon detaljnog proučavanja "owner manual" uzimamo ulje, filtere ... i odlazimo u servisni centar (čitaj: malu garažicu na drugoj lokaciji u koju stanemo ja, motor i serviser, jedva)
Serviser (obrt za usluge) je ovlašten za Suzuki i zove se Nebojša Sinjkević. Gospodin Nebojša je sasvim ok. Uljudan, pristojan, susretljiv, stručan, kompjutoriziran itd.....i njemu je to bio prvi susret sa M1800R, i nije bilo nikakvih problema.
Radi servis i popravak isključivo japanskih motora. Preporučam ...

Nebojša Sinjkević
Mažuranićevo šetalište 39
091 791 55 44
nessy3@gmail.com

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Suzuki Split
« Odgovori #16 u: 11 Studenoga 2006, 15:54:29 »
Citat: "Matija"

Serviser (obrt za usluge) je ovlašten za Suzuki i zove se Nebojša Sinjkević.

Brat od Piccila  :wink:  :?:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Suzuki Split
« Odgovori #17 u: 12 Studenoga 2006, 17:31:21 »
Imam informaciju da je servis eurorent split odličan  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

Suzuki Split
« Odgovori #18 u: 15 Veljače 2007, 20:01:36 »
ja mislim da vecina vas nije u pravu!jako je bitno kod koga je kupljen "novi" motor i dali on ima ovlasti za radit servise u garantnom roku ili dali ih je nekad davno imao-ili nije nikada recimo....nemojte se zavaravat sa nekim stvarima...nebi volio puno pametovat ali svakome mogu dat savjet sto se tice novog motora i garancije-naravno!!!!volio bi da se nikome vise ne dogodi sto se meni dogodilo i iskljucivo zbog toga pisem na ovu temu.... :thumbsup:isto tako neznam tko je ovlasten za servis u gradu,bas me interesira koji je to motor koji se moze kupit u gradu i da se kod njega moze radit i servis-legalno????sve vam to prolazi dok se ne dogodi problem....e onda su muke....zato dosta njih moli boga da se ne dogodi problem u garantnom roku a oni vam naplacivali nesto za sto nisu ovlasteni!!!pih...ljudi otvorite oci kad kupujete motor,kod koga ga kupujete i gdje ga servisirate-skraceno-nedajte da vam svatko udara pecet u knjizicu,bolje da u tom slucaju odj...garanciju i sami servisirate svoj motor:evil::evil:odvratna tema....

sto se tice ovlastenog servisa u st. sinic sam dosao otamo gdje sam bio 2 dana-iskrano preporucam svakome taj servis i "servisera" u "eurorent"grupaciji...

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
Suzuki Split
« Odgovori #19 u: 15 Veljače 2007, 22:04:47 »
Citat: "SS"
hoće slade i zna,ali ga treba molit i neobadan je,ne da mu se. na 1000 sam napravio u dbk, na 1500 mi otpala poluga mjenjača(toliko o provjeri vijaka). Na 2500 mi izbacio antifriz,naime bilo ga je 3 decilitra viška. Mislim da na 6000 idem u zg jer su i splićani totalni fjakuni. Sad prije puta za češku vodim motor na pregled(uglavnom zategnutosti vijaka) kod penda, a na povratku stajem u duda. Sve radi pečata......
ako neznaš sam provjeriti "zategnutost vijaka" i neke druge pizdarije ma prijo nemoj voziti motor, prodaj nekome tko zna ,svatko tko voli motor trebao bi znati osnovne stvari , kažeš da je bilo viška antifriza ,na svakoj posudi ima oznaka MIN-MAX to je napisano vjerovatno za debile oznaka MIN znači minimalan nivo vode ,a oznaka MAX za maximalni [smilie=clap]  [smilie=clap]  [smilie=clap]  [smilie=clap]  [smilie=clap]  [smilie=clap]  [smilie=clap]  [smilie=clap]  [smilie=clap]  [smilie=clap]
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

Suzuki Split
« Odgovori #20 u: 15 Veljače 2007, 22:32:39 »
za suzuki je što se narudžbe dijelova tiče no.1 Dudo.pita sve hoće pomoći i ne naručuje odma ako nisi 100%siguran u kvar:provjereno.kod novog motora je potrebno ići u ovlaštenog sevisera zbog garancije iako svaštare.mnogi od njih nađu dio priče koji najviše donosi love i onda zanemare servis na našu štetu.Što se mog motora tiče sam mu gledam vodu :lol:
nisam brz,ali sti¾em

Suzuki Split
« Odgovori #21 u: 16 Veljače 2007, 11:30:44 »
Citat: "jackie"
za suzuki je što se narudžbe dijelova tiče no.1 Dudo.pita sve hoće pomoći i ne naručuje odma ako nisi 100%siguran u kvar:provjereno.kod novog motora je potrebno ići u ovlaštenog sevisera zbog garancije iako svaštare.mnogi od njih nađu dio priče koji najviše donosi love i onda zanemare servis na našu štetu.Što se mog motora tiče sam mu gledam vodu :lol:
[smilie=lol]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll] stvarno smijesno :cry: vodi ga ti kod Duda na servis,pa ces iza toga u eurorent jer ti oni inace jedu govna sto ih poseru Dudo&CO....strasno!!!idem se prosetat :evil:

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
Suzuki Split
« Odgovori #22 u: 16 Veljače 2007, 15:16:46 »
ma odvedite motor bubsonu i nebrinite neka naš čovjek zaradi koju kunu :thumbsup:

Suzuki Split
« Odgovori #23 u: 16 Veljače 2007, 15:23:27 »
nisi dobro pročito prijatelju.mislio sam što se naručivanja tiče.prvi motor mi je bio nov i išo sam u Slade na servis.ovaj ima šest god.i dok ja znam raditi i moji prijatelji ,neće u servis sigurno.A što su tebi napravili?
nisam brz,ali sti¾em

Suzuki Split
« Odgovori #24 u: 16 Veljače 2007, 15:56:12 »
ma nisu nista,sve su to dobri ljudi e....nego gdje si radio servise na tome novom motoru 8)

Suzuki Split
« Odgovori #25 u: 17 Veljače 2007, 23:15:39 »
prvi vlasnik ga je vodio u Duda jer je tamo kupljen,a ja u svojoj garaži.
nisam brz,ali sti¾em

Suzuki Split
« Odgovori #26 u: 19 Veljače 2007, 20:17:28 »
...neznam sto bi ti rekao,bit cu pametniji ako Bog da kad se kupi K7 ili do tada mozda K8.svaka se skola placa,bilo bi glupo odustat j...m mu misa [smilie=motor]

Odg: Suzuki Split
« Odgovori #27 u: 26 Listopada 2007, 09:22:48 »
Znam osobno Neboljšu i majstor je odličan, fer i zna šta radi! :thumbsup:

« Odgovori #28 u: 09 Prosinca 2007, 19:20:08 »
Ma nije upitna stručnost nego volja i želja,,,
ako radi meštar netreba ga kontrolirati on bi trebao pokontrolirati one "kvarove" koji su učestali ali oni nemaju vremena ni volje pa se događa da poslje plačamo kurvu i likara..
Primjer Kawasaki servisa Amižić održava mi je 4 godine motor nikad mu nisam rić reka nego meštre pogledaj i prekontroliraj sve ...da bi nakraju puž celera oštetio srce felge da ga moram minjat ( a puž je na KLE-U rak rana i obavezno ga treba podmazati) šteta cca od 500-1000 Eura.. :klanjase: pa ga čovik nebi ubija.......

Prijatelju kupija Suzukija 500 nisu mu pritegli glavu na 1500km  otiša dihtung glave....čekao ga tri miseca...

Problem je da ovlaštenih servisera je malo i nisu stimulirani odnosno kažnjeni za sranja koja naprave svojim nemarom.

pardon ako sam išao u off ali ni u Splitu ne cvjetaju ruže.....
a relaciji split solin split nekad i do ciova(joke jesi zadovoljan)

« Odgovori #29 u: 09 Prosinca 2007, 19:54:03 »
Meštri su jako dobro stimulirani,a problem tog meštra u Splitu je sto je malo lijen.
Barem danas mozes doci do svakog dihtunga kojeg pozelis u roku 2 dana,a ta tri mjeseca cekanja su pokazatelj ljudskog nemara jer vjerovatno ga nisu ni narucili... Ali jebiga, vozi Kawasaki,Suzuki,Yamahu pa muči.  :thumbsdown:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”