Autor Tema: Smrt na skuteru  (Posjeta: 6408 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

NENO
« Odgovori #15 u: 21 Lipnja 2006, 12:46:32 »
Nije procurilo da se priča kako su strugale nogare , nego jesu , može potvrditi samo onaj tko je bio
na mjestu nesreće , ima sigurnih 20m struganja , nogama oko 30 koraka blažih , blago je usao u krivinu , standard lego ono , i odjednom po tragu struganja nastavlja pravo u brdo gdje uz kraj ceste brana šljunak i ostalo , on zavrsava na cesti , a motor na drugoj strani ceste...u zapisnik je stavljeno da nisu imali kacige ...znam i gdje je koja razbijena ...moguće su sam odvije solucije odvijanja nesreće , da ga je netko trznuo ili da se ovaj suvozač prepao i pomako s elise kretanja i ležanja motora , a pošto brzina sigurno nije mala , ne može dragi bog vratiti motor u ležanje više ...
motor je izgreban , malo rasklapane plastike oko volana ,  iscurilo ulje i puklo deklo ...
uglavnom rekao bi malo pao solidno , a čovjek poginuo , ovaj što je u dbk u bolnici je slomio nogu i nos...a pogunuli je imao na sebi i jaknu s protektorima , ali džaba , izgleda da je u pitanju slomljena kičma ono , talijan koji je prvi bio dotrčao rekao je da je momak još bio živ , nešto nabrajao i samo izdahnuo... kako god okreneš tragično ...
inače jedan moj bolji prijatelj , danas mu je sprovod u 17.00..
AUTO VUÈA ©KORPION METKOVIÆ 091/883-4866

Smrt na skuteru
« Odgovori #16 u: 22 Lipnja 2006, 08:27:09 »
Navodno je vozac imo kacigu al je nije zakopca...pa je ispala a slomio je kraljeznicu u vratnom dijelu,najgore,svi vazni zivci izlaze tu...
...

Smrt na skuteru
« Odgovori #17 u: 28 Lipnja 2006, 23:42:57 »
ma ja nevjerujem da mu je dogara strugala 20m...jer da je strugala odma bi ga odbacila jer nema feim motoro da se savije)...kladim se da se mali sto je bio s njim trznuo i to ga izbacilo ...
..da je Isus iz Komina bia,niko ga razapet ne bi smia...
prodajem samsung d900-novi s garancijom za

Smrt na skuteru
« Odgovori #18 u: 28 Lipnja 2006, 23:55:02 »
R.I.P.
:)

Smrt na skuteru
« Odgovori #19 u: 29 Lipnja 2006, 00:17:29 »
Steta... znam koji je to zavoj, dosta je gadan. Ovo je jos jedan razlog da opreznije vozimo... jer to smo lako mogli biti i mi...

Offline f6

Smrt na skuteru
« Odgovori #20 u: 29 Lipnja 2006, 00:47:31 »
Ono je dvostruki zavoj. Kad uđete u njega imate jedan luk. I u momentu kad bi ustvari trebali početi izlazit iz zavoja nalječete na nastavak koji zatvara bogen. Vrlo nezgodno mjesto i mislim da je malo onih koji su se približili idealnoj putanji kroz njega.
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Smrt na skuteru
« Odgovori #21 u: 29 Lipnja 2006, 00:53:17 »
Ubiti u sredini zavoja je mali pravac koji zavara vozača!!!
ttp://img166.imageshack.us/my.php?image=s4010019xk8.jpg  sadašnjost
http://img522.imageshack.us/my.

Offline aurellie

Smrt na skuteru
« Odgovori #22 u: 29 Lipnja 2006, 01:04:31 »
Nikako ne mogu smislit koji je to zavoj. Moze netko opisat gdje se to tocno nalazi... :oops:

The machine spirit is with me!

Offline f6

Smrt na skuteru
« Odgovori #23 u: 29 Lipnja 2006, 01:05:54 »
A kako ćeš znati koji je kad vjerovatno si do tamo bio jedino autobusom :mrgreen:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Smrt na skuteru
« Odgovori #24 u: 29 Lipnja 2006, 09:17:48 »
Citat: "f6"
Ono je dvostruki zavoj. Kad uđete u njega imate jedan luk. I u momentu kad bi ustvari trebali početi izlazit iz zavoja nalječete na nastavak koji zatvara bogen. Vrlo nezgodno mjesto i mislim da je malo onih koji su se približili idealnoj putanji kroz njega.

nema tu idealne putanje, hebem tog ing. koji je ono napravio, idealna putanja ti je "uh uspio sam ga proć"

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Smrt na skuteru
« Odgovori #25 u: 29 Lipnja 2006, 10:05:13 »
Ja vam kazem,svaki put s autom prodjem 50 jer ga znam,al i tad me prevari,NIGDI MU KRAJA,nikako izac,sve vise zavija,a nagib naopak,najjjgori zavoj sto sam ja vidio...i to cemo poslikat
...

Smrt na skuteru
« Odgovori #26 u: 29 Lipnja 2006, 10:10:26 »
Citat: "OliveRR"
Ja vam kazem,svaki put s autom prodjem 50 jer ga znam,al i tad me prevari,NIGDI MU KRAJA,nikako izac,sve vise zavija,a nagib naopak,najjjgori zavoj sto sam ja vidio...i to cemo poslikat

jedan od mnogih koje nazivamo, "nikad izać" :(
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Smrt na skuteru
« Odgovori #27 u: 29 Lipnja 2006, 10:16:25 »
ma ima takvih zavoja milijun
ster

Smrt na skuteru
« Odgovori #28 u: 29 Lipnja 2006, 10:41:58 »
Nema idealne putanje u onom zavoju, trebalo bi tamo napravit viadukt koji bi spasio mnoge živote ali nebi skratio put pa se to našoj jadnoj državi ne isplati raditi, a nije bitno šta ljudi ginu!!! :mrgreen:  :mrgreen:
ttp://img166.imageshack.us/my.php?image=s4010019xk8.jpg  sadašnjost
http://img522.imageshack.us/my.

Smrt na skuteru
« Odgovori #29 u: 29 Lipnja 2006, 10:54:40 »
Jako zajeban dvostruki zavoj. Nikad izać. A što je najgore asfalt je izlizan, i zavoj ima donekle krivi nagib.

Ja već 7 godina ljeti skoro svaki dan prolazim relaciju Metković - Klek.

I dosta dugo mi je trebalo da uhvatim nekakvu putanju. U početku me je par puta iznijelo dobro na vanjsku stranu, a sad ide kao od šale.

Kad idem prema Kleku, prolazim ga skoro pun gas. Ali prema Metkoviću, nikad preko 90.

čudno je to da su oni nastradali na takoreć početku zavoja.  Kad sam čuo gdje su pali, odmah mi je prošlo kroz glavu da su se zeznuli u pola zavoja, gdje trebaš još poleć motor.
Ali nije tako, pa mi ništa nije jasno, ili se suvozač prepao pa zeznio stvar, ili se vozač prepao i probao kočit u zavoju....uglavnom, loše.