Nije procurilo da se priča kako su strugale nogare , nego jesu , može potvrditi samo onaj tko je bio
na mjestu nesreće , ima sigurnih 20m struganja , nogama oko 30 koraka blažih , blago je usao u krivinu , standard lego ono , i odjednom po tragu struganja nastavlja pravo u brdo gdje uz kraj ceste brana šljunak i ostalo , on zavrsava na cesti , a motor na drugoj strani ceste...u zapisnik je stavljeno da nisu imali kacige ...znam i gdje je koja razbijena ...moguće su sam odvije solucije odvijanja nesreće , da ga je netko trznuo ili da se ovaj suvozač prepao i pomako s elise kretanja i ležanja motora , a pošto brzina sigurno nije mala , ne može dragi bog vratiti motor u ležanje više ...
motor je izgreban , malo rasklapane plastike oko volana , iscurilo ulje i puklo deklo ...
uglavnom rekao bi malo pao solidno , a čovjek poginuo , ovaj što je u dbk u bolnici je slomio nogu i nos...a pogunuli je imao na sebi i jaknu s protektorima , ali džaba , izgleda da je u pitanju slomljena kičma ono , talijan koji je prvi bio dotrčao rekao je da je momak još bio živ , nešto nabrajao i samo izdahnuo... kako god okreneš tragično ...
inače jedan moj bolji prijatelj , danas mu je sprovod u 17.00..