Autor Tema: Smrt na skuteru  (Posjeta: 6418 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Smrt na skuteru
« u: 20 Lipnja 2006, 11:57:46 »
Jučer oko 17:00 h dogodila se nesreća u kojoj su nastradali dva momka iz Metkovića jedan je na mjestu umra a drugi je u komi neslužbenjo sam sazno da su se vozili na gileri 125 i da im je neko auto izletilo u okuki, vozač je trznio volanom i zabili su se u brbo. Za ljude koje su išli prema Opuzenu to vam je ona okuka na Slivnu di se nalazi onaj veliki križ. Naravno odmah nakon toga su kružile priče kako je uljeća da mu struže nogara.... I što je nejžalosnije priča se da nisu imali kacige što je stvarno žalosno. Tužna sudbina dva osamnestogodišnjaka koje san i ja poznavao iz viđenja....    :cry:  :cry:  :cry:
ttp://img166.imageshack.us/my.php?image=s4010019xk8.jpg  sadašnjost
http://img522.imageshack.us/my.

Offline aurellie

Smrt na skuteru
« Odgovori #1 u: 20 Lipnja 2006, 12:29:17 »
Pokoj im dusi  :oops:

The machine spirit is with me!

Offline teo

Smrt na skuteru
« Odgovori #2 u: 20 Lipnja 2006, 12:43:14 »
Pokoj im vjecni

Smrt na skuteru
« Odgovori #3 u: 20 Lipnja 2006, 13:41:59 »
Ljudi, pazite malo što čitate i pišete... Titanic je napiso da je jedan poginuo, a drugi u komi! Nemojte obojici odma želit pokoj duši i vječni mir... malo ružno izgleda, ipak još ima nade za drugog momka! Nadajmo se da će preživit!
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Smrt na skuteru
« Odgovori #4 u: 20 Lipnja 2006, 13:44:11 »
sory ako ste krivo svatili
ttp://img166.imageshack.us/my.php?image=s4010019xk8.jpg  sadašnjost
http://img522.imageshack.us/my.

Smrt na skuteru
« Odgovori #5 u: 20 Lipnja 2006, 15:08:14 »
a valjda ce bit sve ok s njime iako smo navikli da se rijetko vracaju oni koji su u komi...
mcho racing company

Offline f6

Smrt na skuteru
« Odgovori #6 u: 20 Lipnja 2006, 15:32:31 »
Tužno. Nemam riječi
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Smrt na skuteru
« Odgovori #7 u: 20 Lipnja 2006, 16:06:44 »
a šta reć? Nosite kacige!!!!!!!!!!
ster

Smrt na skuteru
« Odgovori #8 u: 20 Lipnja 2006, 16:07:46 »
Uzas...

Smrt na skuteru
« Odgovori #9 u: 20 Lipnja 2006, 16:08:25 »
:(  auuuuu!! :(

Offline f6

Smrt na skuteru
« Odgovori #10 u: 20 Lipnja 2006, 16:19:58 »
Citat: "aster"
a šta reć? Nosite kacige!!!!!!!!!!

Pazite kako vozite. Drugi ne paze na vas.
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Smrt na skuteru
« Odgovori #11 u: 20 Lipnja 2006, 16:27:36 »
nemam riječi.......osim da ovom drugom poželim što brži oporavak... :(

Re: Smrt na skuteru
« Odgovori #12 u: 20 Lipnja 2006, 19:59:20 »
Citat: "titanic_1"
Jučer oko 17:00 h dogodila se nesreća u kojoj su nastradali dva momka iz Metkovića jedan je na mjestu umra a drugi je u komi neslužbenjo sam sazno da su se vozili na gileri 125 i da im je neko auto izletilo u okuki, vozač je trznio volanom i zabili su se u brbo. Za ljude koje su išli prema Opuzenu to vam je ona okuka na Slivnu di se nalazi onaj veliki križ. Naravno odmah nakon toga su kružile priče kako je uljeća da mu struže nogara.... I što je nejžalosnije priča se da nisu imali kacige što je stvarno žalosno. Tužna sudbina dva osamnestogodišnjaka koje san i ja poznavao iz viđenja....    :cry:  :cry:  :cry:

A evo i ja cuo,i to sam se zgrozio,znam i ja iz vidjenja ovog Tolja.
A jadni njegovi,eto nama se sta vise pricat...Bog pomozi ovom 2.
Vozac je poginuo,a kolko znam suvozac nije u nikakvoj opasnosti slomio je nogu i nesto sitna...

A navodno je bilo to gore na rabi u onoj 1 od najzajebanijih okuka sto sam ja vidio u zivotu!!!Mene strah 60 proc jer nikako neznam sta je,svaki put m je okuka sve ostrija...
Fjaka to je ona kad ides sa Rabe pa prije 1 sitnog pravca polako zavija i ond nenadano ostro,uzas...
U njoj se vec izvrtali kamioni,ja sam bar 2 puta naisao na obustavu prometa zbog nesrece tu.
Suvozac je dobro,mtk runner zna vise sigurno,a sad...mrzim kad niknu sve puste price.,evo mi ih pokopali i obojicu,ma...neznam ni ja,al meni je prico 1 frend,virujem er je bio dobar s njim,a kaze da je malo prebrzo uso i samo sklizno,nikakvo auto ni nista mu nije naletilo...
...

Offline ntR

Smrt na skuteru
« Odgovori #13 u: 21 Lipnja 2006, 09:58:20 »
Ovaj sto je poginuo je rodak od moga najboljeg prijatelja i on nije imao kacigu dok vozackoji je izvan zivotne je imao kacigu
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

Re: Smrt na skuteru
« Odgovori #14 u: 21 Lipnja 2006, 11:46:05 »
Citat:
A navodno je bilo to gore na rabi u onoj 1 od najzajebanijih okuka sto sam ja vidio u zivotu!!!Mene strah 60 proc jer nikako neznam sta je,svaki put m je okuka sve ostrija...
Fjaka to je ona kad ides sa Rabe pa prije 1 sitnog pravca polako zavija i ond nenadano ostro,uzas...

to je sin od kolegice mi sa posla,
pokoj mu vjecni :(

kada sam cuo gdje se to dogodilo, 1 lijevi dugi bogen iza Rabe, gdje je križ oblio me hladni znoj...
koliko sam ja primjetio u tom bogen horizontani nagib pada prema vanjskom rubu, tako da te lako izbaci...