Jučer oko 17:00 h dogodila se nesreća u kojoj su nastradali dva momka iz Metkovića jedan je na mjestu umra a drugi je u komi neslužbenjo sam sazno da su se vozili na gileri 125 i da im je neko auto izletilo u okuki, vozač je trznio volanom i zabili su se u brbo. Za ljude koje su išli prema Opuzenu to vam je ona okuka na Slivnu di se nalazi onaj veliki križ. Naravno odmah nakon toga su kružile priče kako je uljeća da mu struže nogara.... I što je nejžalosnije priča se da nisu imali kacige što je stvarno žalosno. Tužna sudbina dva osamnestogodišnjaka koje san i ja poznavao iz viđenja....

A evo i ja cuo,i to sam se zgrozio,znam i ja iz vidjenja ovog Tolja.
A jadni njegovi,eto nama se sta vise pricat...Bog pomozi ovom 2.
Vozac je poginuo,a kolko znam suvozac nije u nikakvoj opasnosti slomio je nogu i nesto sitna...
A navodno je bilo to gore na rabi u onoj 1 od najzajebanijih okuka sto sam ja vidio u zivotu!!!Mene strah 60 proc jer nikako neznam sta je,svaki put m je okuka sve ostrija...
Fjaka to je ona kad ides sa Rabe pa prije 1 sitnog pravca polako zavija i ond nenadano ostro,uzas...
U njoj se vec izvrtali kamioni,ja sam bar 2 puta naisao na obustavu prometa zbog nesrece tu.
Suvozac je dobro,mtk runner zna vise sigurno,a sad...mrzim kad niknu sve puste price.,evo mi ih pokopali i obojicu,ma...neznam ni ja,al meni je prico 1 frend,virujem er je bio dobar s njim,a kaze da je malo prebrzo uso i samo sklizno,nikakvo auto ni nista mu nije naletilo...