Autor Tema: Uklanjanje ogrebotina s plastike  (Posjeta: 3977 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Uklanjanje ogrebotina s plastike
« u: 07 Travnja 2016, 22:37:38 »
Pusim maloprije cigar na balkonu i cujem bum, trcim na put a tip dize motor s poda...Iso u rikverc i jebiga...

Sva sreca da je gljiva tu jer bi vjerovatno polomio prednje plastike...

Fasovali su retrovizor,gljiva,uteg,zmigavac, i ono sto me muci,zadnja bocna plastika...

Nije to nista strasno,ali mi kopa oci, naborala se isto ko kad se maslo vadi ozicom,ostali oni repi...

Sad,hocu li to brusit vodenim, pa nekim markerom,pa polir pastom ?

Sto da radim,sto da kupim, a da ne sjebem jos vise situaciju i da se onda vidi fleka dje nema laka ?
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

Odg: Uklanjanje ogrebotina s plastike
« Odgovori #1 u: 07 Travnja 2016, 23:27:37 »
Posjeti Tonćija  :wink2:
no preša

Offline Luko

• ATAS, SH 150
« Odgovori #2 u: 07 Travnja 2016, 23:32:56 »
A sto je s osiguranjem?

« Odgovori #3 u: 07 Travnja 2016, 23:37:21 »
A sto je s osiguranjem?

Nije toliko strasno da covjeka zajebavam,pustali su i mene za ovakve ogrebotine, samo mi malo kopa oci...
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

« Odgovori #4 u: 08 Travnja 2016, 05:23:36 »
Siđes sa balkona i čovjeka bum za vrat odma na prvu i prekineš mu dovod zraka na par minuta,uzmes mu sve iz novčanika i eto nove boje,retrovizora...
nemamo ništa,ostala samo plava crta

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #5 u: 08 Travnja 2016, 07:50:06 »
i još bude sretan što nisi bio grub :big_smile:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #6 u: 08 Travnja 2016, 08:05:43 »
Siđes sa balkona i čovjeka bum za vrat odma na prvu i prekineš mu dovod zraka na par minuta,uzmes mu sve iz novčanika i eto nove boje,retrovizora...

Oko tvojeg motora vozim i pjesacim kilometar uokolo. Sa svaki slucaj.  :shock:
"Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaæe..."

« Odgovori #7 u: 08 Travnja 2016, 10:22:23 »
U potpunosti se slažem sa donje vitom. Treba ljude učiti da paze na tuđe stvari. Opali po špagu i strah u kosti pa će drugi put biti pažljiv
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #8 u: 08 Travnja 2016, 11:12:39 »
Donja Vita  :tongue3: [smilie=lolroll]
"Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaæe..."

« Odgovori #9 u: 09 Travnja 2016, 02:52:47 »
Drug svaka tebi cast,al ja bi njemu isto trazio policu,ma hebi ti to,,glupan nije gledo,obalio motor i prošo lišo,problem je sto smo mi takav mentalitet,dok nas ne lupi po džepu necemo se opametit [smilie=naughty]
Ova don vitova metoda je isto dobra ali.. tek kad budes i ti narucivo xxl duksu :lol: tek je onda iskušaj,prije ne ne :mosking:
Press F1 to Start

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #10 u: 09 Travnja 2016, 08:29:25 »
Ta scena nam je svima noćna mora. Uvijek strepim kad ostavljam motor negdje gdje auti prolaze, pakriraju se i okreću. Jednom sam našao Hyosunga kod Mazde Perak kakoleži na bandi. Taj što ga je obalio vjerojatno se nije ni osvrnuo nego je produžio dalje.
Da nisi bio doma, čuo i izašo i taj bi lik sigurno otišo dalje i ujeo vuk magarca.
Ja sam prije destak dana ispred moje zgrade bio svjedok sličnoj sceni. Momak je išo na rikverc i obalio Beverly na Twinga. Slučaj je bio da su i Beverly i Twingo od istog vlasnika. Vidio sam kasnije da je iskucavao Twingov blatobran koji se ulupio od pada skutera. Još nisam sreo vlasnika auta i skutera da ga pitam je li mu se javio.
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #11 u: 09 Travnja 2016, 15:11:48 »
Stalker ja mislim da mi imamo srece sto mozemo parkirat na trotoar,inace bi po ovom svemu vidjenom morali strazarit na balkonu
Rijetki su oni koji bi u ovakoj situaciji ostavili poruku,rijetki al ipak se desi i iznimka,moje auto je jednom prilikom zakacio libertas ali svaka cast momku,ostavio poruku i sve se brzo rijesilo
Press F1 to Start

« Odgovori #12 u: 10 Travnja 2016, 18:39:17 »
Vezano za ovu temu,cuo sam danas da je N.N. zakacio neko parkirano vozilo,medjutim dosta ga je ljudi vidilo pa je N.N lijepo uzeo papir i olovku i napisao... " pisem ti ovu poruku samo zato sto me puno ljudi gleda,al nisam lud da ti ostavim  broj mob"
Ceduljica ispod brisača i kuda koji mili moji!! :sarcastic:
Press F1 to Start