Autor Tema: Kapa i majica  (Posjeta: 2167 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kapa i majica
« u: 06 Travnja 2016, 15:34:31 »
Kako i preko koga kupit stvari iz naslova?!
Hvala!

Kapa i majica
« Odgovori #1 u: 06 Travnja 2016, 18:43:29 »

Majice su se narucivale po narudzbi, dakle ko se zapiso (broj i velicinu majica)...
« Zadnja izmjena: 06 Travnja 2016, 19:08:31 od osigurac »
Bolje bit malo lud nego malo pametan...

Odg: Kapa i majica
« Odgovori #2 u: 06 Travnja 2016, 20:10:36 »

Majice su se narucivale po narudzbi, dakle ko se zapiso (broj i velicinu majica)...

Moze li se ikako upast za narudžbu?!
Ili ako neko ima viska za prodat?!

« Odgovori #3 u: 06 Travnja 2016, 20:23:57 »
Narudzba je stigla prije nesto vise od mjesec dana i druga se nece radit nazalost dok se ne skupi nekih dvadesetak majica posto ispod tog broja nije isplativo narucivat jeli,posto su neki troskovi fiksni bez obzira na broj majica (priprema za tisak i dostava,nekih 240 kn fiksno) i plus sto ide popust na kolicinu pa majica na nekih 20 komada izade oko 60 kuna sa dostavom i svim...kada se skupi ja saljem narudzbu, imali smo u planu radit i neke dukserice,vidit ces sigurno po forumu kad i ako to krene  :thumbsup:

Stvarno neznam ima li iko viska,ako ima, javit ce se...

« Odgovori #4 u: 06 Travnja 2016, 22:22:24 »
Narudzba je stigla prije nesto vise od mjesec dana i druga se nece radit nazalost dok se ne skupi nekih dvadesetak majica posto ispod tog broja nije isplativo narucivat jeli,posto su neki troskovi fiksni bez obzira na broj majica (priprema za tisak i dostava,nekih 240 kn fiksno) i plus sto ide popust na kolicinu pa majica na nekih 20 komada izade oko 60 kuna sa dostavom i svim...kada se skupi ja saljem narudzbu, imali smo u planu radit i neke dukserice,vidit ces sigurno po forumu kad i ako to krene  :thumbsup:

Stvarno neznam ima li iko viska,ako ima, javit ce se...
Kad bude isla narudžba za drugi put mene pisi za 2xmajica i 2xkapa. Ako neko otpadne od ovih sto su narucili ja cu uzet ako je moj broj.

« Odgovori #5 u: 06 Travnja 2016, 22:27:04 »
Ima ti Ramac jednu L viska ja mislim....

« Odgovori #6 u: 06 Travnja 2016, 22:34:45 »
Ja imam jednu L ako zelis Jozo? Kadd je bilo narucivanje ja sam htio bit siguran pa sam narucio od S do L,tako da cu zadrzat S zbog zene a meni ostaje M,, L je viska pa ako zelis po nabavnoj cu ti je dat.
Od 85-95 kg po mojoj slobodnoj procjeni,brojevi su malo veci nego inace..
Press F1 to Start

« Odgovori #7 u: 06 Travnja 2016, 22:44:30 »
2XL na prodaju
no preša

« Odgovori #8 u: 07 Travnja 2016, 08:57:53 »
Ja imam jednu L ako zelis Jozo? Kadd je bilo narucivanje ja sam htio bit siguran pa sam narucio od S do L,tako da cu zadrzat S zbog zene a meni ostaje M,, L je viska pa ako zelis po nabavnoj cu ti je dat.
Od 85-95 kg po mojoj slobodnoj procjeni,brojevi su malo veci nego inace..
U petak iz jutra sam po gradu pa mozemo trgovat. Moze broj za kontakt odi ili na PP!