Autor Tema: MotoBox d.o.o.  (Posjeta: 45523 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Odg: MotoBox d.o.o.
« Odgovori #75 u: 03 Svibnja 2016, 17:59:46 »
Sa Z6 sam pravo zadovoljan,a Z8 bi trebala biti jos bolja kazu a za roadteck 01 nisam cuo pronjuskam svakakao :thumbsup:
Press F1 to Start

« Odgovori #76 u: 03 Svibnja 2016, 18:16:28 »
Zar nisi reko da kupuješ Angel GT?  :mrgreen:
evo susjed zanimljiv video koji nikakvo pitanje ne rijesava,a znam da si se mislio oko metzeler z8 pa pogledaj,
Press F1 to Start

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #77 u: 03 Svibnja 2016, 18:20:17 »
Metzeler roadtec 01 i Dunlop roadsmart III su nove gume, i jos poprilicno nepoznate  . Nekakvi testovi govore da je novi roadsmar III top sto se tice ST guma.

Zar nisi reko da kupuješ Angel GT?  :mrgreen:

Eto vidio da je izaso novi roadsmart III, a oni sto znaju kazu da FJR-u sjeda ko budali samar. Jos nikad nisam imo Dunlopice, pa da i to provam.

http://www.motorcyclenews.com/news/2016/march/dunlop-roadsmart-iii/

« Odgovori #78 u: 03 Svibnja 2016, 18:36:47 »
U svakom slucaju za sve nove stvari pa tako i gume moza je bolje pricekat bas iz toga razloga,puno je nepoznanica..
Press F1 to Start

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #79 u: 09 Lipnja 2016, 12:31:48 »
Meni je qualli 1 bila odlicna i trajala 10tkm  :mrgreen: Uzimao u onog lika sta je poginuo s motora (na motori.hr je bio jako popularan dealer cak imam negdje i broj)
 Iza toga motobox i stvarno fer cijena i dostava.. jes ispadne cca 300-400kn neg u gradu al s ugradnjom to dodje na isto... Prvo sam bio u asc-a i jak sam bio zadovoljan a onda kako znam par njih iz djurasa isao bih gore i jednom se dogodilo i meni kao kapetanicu  i izu na z-eu da zadnji spaneri ostanu odvidani i eto meni je ispao,kapi isto a izza sam  upozorio i eto rekao je da je bilo molano. Meni je zvonio vjerovatno al od spuff-a nisam cuo... trosak cca 300kn i iza toga isto sam isao u djurasa uz naravno recen penal.
  Zadnji set je ispao na Metzeler ke (zimske :) ) Z6 (ako se dobrosjecam jer sam jako malo na motoru) i ok su i cjenovno bile ki u AutoAntoniju m.boxu (negledah asc ovaj put) i svježim dot-om... 
 O gumi sta mogu rec jer sam penzic a znam da se netrose i mislim da mi je to isprva bila prednost al sad nakon par godina je mana jer mislis ima sare a ono vise guma odradila svoje pa bi sad opet vratio se na qualli-a kojeg su mnogi grdili da se brzo trosi i posustaje pred kraj....  Al eto mozda je ovo zadnji set za nekih 10-20godina pa kad mozda opet bude motora tad cu razmisljat koju metnit (ako se uopce bude vozilo po tlu)  :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #80 u: 09 Lipnja 2016, 13:51:44 »
Ubuduce sve sto vam treba dijelova,ulja,guma, kočnica,sajli,dihtunga... Javite imamo direkt dilera sa dobrim cijenama
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #81 u: 09 Lipnja 2016, 16:47:57 »
..svakako dobra stvar,trebat ce svega jos malo pa cu ga servisirat,znas li i to don vitone?
Press F1 to Start

« Odgovori #82 u: 09 Lipnja 2016, 19:00:59 »
a znam ja svašta samo su mi dani kratki :lol:

« Odgovori #83 u: 09 Lipnja 2016, 22:46:19 »
Nazalost razumim te tocno sta govoris
Press F1 to Start

« Odgovori #84 u: 10 Lipnja 2016, 10:27:27 »
Ako je neki sitni sevis tipa svjecice.ulja,kocnice .filteri, zamjena lanca i sl mogu a da se petljam u ventile i fazne lance nemam vremena ni volje

« Odgovori #85 u: 10 Lipnja 2016, 19:48:20 »
..planiram ulje i filtere a ostalo ce pricekat
Svakako se cujemo javim ja na vrijeme tako da se mozemo iskombinirat i ja i ti radi posla i obaveza
Press F1 to Start

« Odgovori #86 u: 10 Lipnja 2016, 21:29:18 »
ajde dobro :thumbsup:

« Odgovori #87 u: 20 Lipnja 2016, 22:25:06 »
To bi trebale ludilo gume bit,javi nakon tisucu km sto ti se cini   :thumbsup:
..a ja cuo da su St- sranje..a Gt da su odlicne..susjed bas me zanima kako ce biti kad konacno malo upalis motor :sarcastic:
Press F1 to Start