Meni je qualli 1 bila odlicna i trajala 10tkm

Uzimao u onog lika sta je poginuo s motora (na motori.hr je bio jako popularan dealer cak imam negdje i broj)
Iza toga motobox i stvarno fer cijena i dostava.. jes ispadne cca 300-400kn neg u gradu al s ugradnjom to dodje na isto... Prvo sam bio u asc-a i jak sam bio zadovoljan a onda kako znam par njih iz djurasa isao bih gore i jednom se dogodilo i meni kao kapetanicu i izu na z-eu da zadnji spaneri ostanu odvidani i eto meni je ispao,kapi isto a izza sam upozorio i eto rekao je da je bilo molano. Meni je zvonio vjerovatno al od spuff-a nisam cuo... trosak cca 300kn i iza toga isto sam isao u djurasa uz naravno recen penal.
Zadnji set je ispao na Metzeler ke (zimske

) Z6 (ako se dobrosjecam jer sam jako malo na motoru) i ok su i cjenovno bile ki u AutoAntoniju m.boxu (negledah asc ovaj put) i svježim dot-om...
O gumi sta mogu rec jer sam penzic a znam da se netrose i mislim da mi je to isprva bila prednost al sad nakon par godina je mana jer mislis ima sare a ono vise guma odradila svoje pa bi sad opet vratio se na qualli-a kojeg su mnogi grdili da se brzo trosi i posustaje pred kraj.... Al eto mozda je ovo zadnji set za nekih 10-20godina pa kad mozda opet bude motora tad cu razmisljat koju metnit (ako se uopce bude vozilo po tlu)