HEHE,a Tigar,ja sam sad promjenio misljenje!!!!!
Ne, ozbiljno,vidim tek sad da je ono SKRIVANJE(ko sto su sad OSTALE TEME skrivene) stvarno bilo OK,jer...:
1.VI ZIVITE U DUBROVNIKU...i stvarno svak naleti tu na FORUM bezveze i nadje nesto i procakula i onda automatski kriv Admin i nadlezni ili bilo ko sa foruma,jer za zlo netreba puno!!!
2.NEMA NAM KO STA CITAT NASE MISLI i rjeci,ako traba i hoce bit AKTIVAN clan nek se registrira
A sto se toga tice,ode je jos puno neaktivnih clanova,pazite:
Meni je zasmetalo kako su se neki clanovi registriraali samo da se prepucaju sa par postova,mislim na ove neprijatelje i prijatelje 2 rote i drugih....Eto pa vidite da se samo promatra sta mi pisemo,svak gleda i onda to podje jos po gradu i....eto vam po adminu i forumu!!!!
Meni se osobno dogodilo da mi je netko gledao sto pisem i sve pratio,netko na koga nebih nikad pomislio ni da surfa po internetu,i ja dodjem onda u subotu proslu na motorijadu a doticni/na tu doslA jer je procitaLA da ja dolazim...Prate nas ljudi,uhode nas:mrgreen:
Mislim,najbolje i ne mjenjat i ostavit sve kako je,samo se ispricavam jer sam mislio da niste imali pravo s ovim skrivanjem,mogu mislit kako je vama u Du...Sve ima svoje zasto
A ovo za zakljucavanje...e tu stojim iza svojih rjeci
Pozdrav