Autor Tema: Nema zakljucavanja!!!  (Posjeta: 2263 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Nema zakljucavanja!!!
« u: 12 Svibnja 2006, 19:22:56 »
Ja neznam zasto vi neke stvari ode zakljucajete!!!
Ja idem odgovorit na topic kad ono zakljucan,ja mislim da bi trebalo bit sve otvoreno,evo zato sto ste zakljucali ovaj topic pisem ode...

Treba dat svima slobodu i priliku da pisu sto zele,i kako je dosta pametnih ode vec reklo,neka nas gledaju,nemamo se cega sramit.
A ONAJ KO SE NE REGISTRIRA IONAKO NEMA NAMJERU REGISTRIRAT SE DA BI OVO SAMO GLEDA,OVAKO SE NAVLACE SAMO OFF CLANOVI,KO DA IMATE PROFITA PO BROJU CLANOVA PA UBIRETE MIRAZ,IDEJA MI NIJE NESTO legla...

HVALA

Demokracije malo i slobode,dajte....znam da se nikad nije moglo svima ugodit jer Bogu hvala imamo raylicita misljenja pa tako ja mislim da Admin to mora odlucit,ipak je on glavni,je da treba i prjedloge slusat,al eto mu,sam je to trazio... :mrgreen:
...

Nema zakljucavanja!!!
« Odgovori #1 u: 13 Lipnja 2006, 19:19:51 »
administrator, daj ovo zakljucaj, autor si je dao oduska i tema je gotova.  :lol:

salim se malo OliveRR  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
ali se slazem sa tobom, ni ja ne vidim svrhu zakljucavanja, trebalo bi stati otkljucano da svi mozemo izreci svoje misljenje, naravno dokle god je u skladu sa temom.

:wink:

Nema zakljucavanja!!!
« Odgovori #2 u: 14 Lipnja 2006, 13:26:21 »
HEHE,a Tigar,ja sam sad promjenio misljenje!!!!! :oops:  :mrgreen:

Ne, ozbiljno,vidim tek sad da je ono SKRIVANJE(ko sto su sad OSTALE TEME skrivene) stvarno bilo OK,jer...:
1.VI ZIVITE U DUBROVNIKU...i stvarno svak naleti tu na FORUM bezveze i nadje nesto i procakula i onda automatski kriv Admin i nadlezni ili bilo ko sa foruma,jer za zlo netreba puno!!!

2.NEMA NAM KO STA CITAT NASE MISLI i rjeci,ako traba i hoce bit AKTIVAN clan nek se registrira
A sto se toga tice,ode je jos puno neaktivnih clanova,pazite: :evil:

Meni je zasmetalo kako su se neki clanovi registriraali samo da se prepucaju sa par postova,mislim na ove neprijatelje i prijatelje 2 rote i drugih....Eto pa vidite da se samo promatra sta mi pisemo,svak gleda i onda to podje jos po gradu i....eto vam po adminu i forumu!!!!

Meni se osobno dogodilo da mi je netko gledao sto pisem i sve pratio,netko na koga nebih nikad pomislio ni da surfa po internetu,i ja dodjem onda u subotu proslu na motorijadu a doticni/na tu doslA jer je procitaLA da ja dolazim...Prate nas ljudi,uhode nas:mrgreen:

Mislim,najbolje i ne mjenjat i ostavit sve kako je,samo se ispricavam jer sam mislio da niste imali pravo s ovim skrivanjem,mogu mislit kako je vama u Du...Sve ima svoje zasto

A ovo za zakljucavanje...e tu stojim iza svojih rjeci :mrgreen:
Pozdrav
...

Nema zakljucavanja!!!
« Odgovori #3 u: 14 Lipnja 2006, 15:44:42 »
OliveRR - ma sve je to OK, uvijek je u redu promijeniti misljenje. Ja sam naknadno vidjela cijelu temu o zakljucavanju pa ne znam vise sto da mislim. Nemam toliko iskustva ovdje pa mi je bolje ne petljati se ono u sto nisam sigurna. Nadam se da se nitko nije naljutio, a vidjeti cemo kako sve ide dalje.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Nema zakljucavanja!!!
« Odgovori #4 u: 14 Lipnja 2006, 17:13:40 »
:mrgreen:  Olivere..ajmo.....udaaahniii izdahni....a sad popi apsirin i na spavanje...alkohol te čovjeće ..UNIŠTIO! bem ti koja paranoja hahha! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :lol:

Nema zakljucavanja!!!
« Odgovori #5 u: 15 Lipnja 2006, 12:51:20 »
Faber kraljino,nije alkohol,vec KNJIGA :mrgreen:
...