Autor Tema: KEEWAY nakon prvih 1000 km  (Posjeta: 29778 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

KEEWAY nakon prvih 1000 km
« Odgovori #15 u: 07 Veljače 2007, 15:48:58 »
Citat: "Vuka"
Netko kupuje skuter da zadovolji potrebe na gradskim relacijama i malo van grada.
Važno da je skuter pouzdan i da te ne ostavlja na putu...
Za Gpz 96. godiste kad tad ce te netko slepati.
e pa teško! gpz je ipak motorić sa izdržljivim agregatima....i nisam baš čuo da je entko imao ozbiljnih problema..
osim ...jednom se jedan zapalio  [smilie=lol]

nnn
« Odgovori #16 u: 18 Veljače 2007, 10:49:54 »
ja isto mogu reći s tim odakle dolazi motor , i s tim da ih općenito malo ima na cesti zbog raznovrsne konkurencije da ide dobro , vozio sam jednog , ide solidno ne kvari se ništa , redovito ulje mijenjaš , pizdarije remen i drugo , nema šta ono , ide bez greške , a ko bi reko ..  :wink:
AUTO VUÈA ©KORPION METKOVIÆ 091/883-4866

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
KEEWAY nakon prvih 1000 km
« Odgovori #17 u: 19 Veljače 2007, 09:57:39 »
ako ga voziš vozi ga u garanciji :lol:

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Odg: KEEWAY nakon prvih 1000 km
« Odgovori #18 u: 24 Travnja 2007, 00:19:54 »
Imam problem na rođakovom E-Charmu 150. Star je oko pola godine i prešo oko 1500 km. U zadnje vrijeme teško pali kad je hladan. U servisu mu navodno mjenjali automatski čok ali i dalje se isto ponaša. Provjerio sam svijećicu i struju i to je OK. Očito je neki problem s dovodom goriva. U servisu je bio cijeli dan i prenoćio. Kažu da im je svaki put palio iz prve. Bojim se da će ovaki sje**t akumulator. čudno je što kad upali treba da radi samo sekundu dvije i onda će milijun puta zaredom upalit ko mina.
Jeli se neko sreto s tim problemom i kako radi taj automatski choke?
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Offline pAx

« Odgovori #19 u: 24 Travnja 2007, 00:47:37 »
ja sam imao taj problem na Aprilia Ditech-u 50ccm (nema kurble!).
Jedno vrijeme ga nisam mogao nikako upaliti ujutro kad mi je najvise trebao (faks) nego tek kad bih izvadio svjecicu, zagrio je upaljacem, vratio i upalio odveo u servis ali nista nije pronasao, svjecica je bila nova... cak je i odlezo tamo par dana i upalio bi mu iz prve ujutro kad je hladno.
Ja ga preuzeo i opet isto... :shock: da ne duljim, na kraju je ispalo da (ne kuzim se, pa se unaprijed ispricavam) neki "dihtung" pusta vlagu (valjda je popustio, istrosio se, neam pojma), a kako ja zivim pokraj mora vjerojatno je to razlog zasto meni nije htjelo upalit a njemu jest.
Kad je stavio novi dihtung kao da mu nista nije ni bilo, i poslije 3-4 mjeseca lezanja ove zime upalio je mali iz prve! Bio je i ostat ce moja prva ljubav  :thumbsup:

« Odgovori #20 u: 24 Travnja 2007, 09:56:54 »
Imam problem na rođakovom E-Charmu 150. Star je oko pola godine i prešo oko 1500 km. U zadnje vrijeme teško pali kad je hladan. U servisu mu navodno mjenjali automatski čok ali i dalje se isto ponaša. Provjerio sam svijećicu i struju i to je OK. Očito je neki problem s dovodom goriva. U servisu je bio cijeli dan i prenoćio. Kažu da im je svaki put palio iz prve. Bojim se da će ovaki sje**t akumulator. čudno je što kad upali treba da radi samo sekundu dvije i onda će milijun puta zaredom upalit ko mina.
Jeli se neko sreto s tim problemom i kako radi taj automatski choke?

Palio kao mina i na daljinski!  8)
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline stalker

• *
« Odgovori #21 u: 24 Travnja 2007, 13:22:12 »
Palio kao mina i na daljinski!  8)

Probali smo ga i daljinski i normalno ali ista stvar. čudim se koliku energiju ima u onom malom akumulatoru.
To je ono ko kad dođeš kod zubara a zub prestane boljet :lol:
 Kad dođe u servis pali ko mina a doma neće pa neće. Možda vrijedi napomenut da to nije počelo odjednom nego postupno, sve duže i duže je trebalo verglat kod prvog paljenja. U servisu su mu savjetovali da kod paljenja stisne gumu dovoda zraka na karburator i tako smanji dotok zraka kako bi lakše upalio ali to nije riješenje.

« Odgovori #22 u: 18 Svibnja 2007, 20:35:20 »
... pali li sad otkad smo upotrijebili sibice?  ;D
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline stalker

• *
« Odgovori #23 u: 18 Svibnja 2007, 22:13:24 »
Pali, pali ko novi :lol: Nema zime, još sam mu neki dan ugradio buzzer da svira kad rade žmigavci  :cool2:.

Offline stalker

• *
« Odgovori #24 u: 09 Lipnja 2007, 20:22:39 »
Evo sam danas uzeo E-Charma na mali test. Prvo što mi je zasmetalo je škripanje kočnica. Ko kad su stari FAP-ovi kamioni kočili prije 30-tak godina. U čemu je problem , ima li možda disk pločica od nekog drugog proizvođača? Ej, VUKA, VUKAAAA! Što činit? Primjetio sam i da se timun trese kad uhvati 90 km/h. Bi li se to riješilo utezima? Nema Doktora odavno na forumu, je li on uočio slične probleme?

« Odgovori #25 u: 10 Lipnja 2007, 17:12:32 »
lijepo ti stoji ispod avatara

pa ako si narasto veliki, kupi pravi motor
CIKLAMA

« Odgovori #26 u: 10 Lipnja 2007, 18:15:32 »
Treba staviti utege na volan, a zasto uopce dizes ruke s volana?  :roll: :shock:
Ima zamjenskih plocica, ove su bile "non-azbestos",a svake plocice bez azbesta skripe.

« Odgovori #27 u: 10 Lipnja 2007, 23:18:27 »
ako pozadi ima kufer, a vjerojatno ima, onda je normalno da trese i pri manjoj brzini, dakle ko što je vuka reko, treba utege stavit... ;)
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline aurellie

« Odgovori #28 u: 10 Lipnja 2007, 23:42:24 »
A ako te kufer zabrinjava, budi bez brige, otpast će sam
 :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Offline stalker

• *
« Odgovori #29 u: 11 Lipnja 2007, 15:23:34 »
Bez kufera je, a inače ima kufer ali ne onaj tvornički nego veći od 40-tak litara. I ne trese kad se puste ruke neko dok su ruke na timunu. Imam dojam da bi otišo u PM kad bi samo na tren pustio ručke.
Što se disk pločica tiče, bolje i azbestne nego ove. Bojim se upće stisnut brenzu zbog ovog tuljenja.
2-900rr> Nije kinez moj nego od rođaka. Uzeo sam ga malo na probu ali sam ozbiljno razmišljo da ga kupim. Treba mi skuter a radi posla mora imat ravni pod tako da otpada Beverly i slični.
Pravi motor će bit jednog dana a kako sam ja u "godinama" više me ne zanimaju "ležaljke". U obzir dolazi samo neki Harley ili nešto slično.