Autor Tema: druženje u Pivnici  (Posjeta: 13512 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Odg: druženje u Pivnici
« Odgovori #30 u: 29 Prosinca 2009, 11:17:40 »
Ne forsiram ja fjaku da stavi slike (niti očekujem) ali bilo je valjda još fotografa tamo  ;)

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #31 u: 29 Prosinca 2009, 11:24:51 »
Pa ako je dosta ljudi na veceri sa du moto bilo na veceri,a netko je i slikavao onda taj ima neku obvezu staviti slike, barem bih ih ja stavio da sam slikavao,ali da znam za iduci put da se dogovorimo tko nosi aparat pa ce se slikavati,a ne da ovisimo o nekome trecem...
Ta podbadanja s du motunima ni meni bas nisu najjasnija,takodjer... Volim kad ljudi pljuju sami po sebi...  :thumbsdown:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #32 u: 29 Prosinca 2009, 11:26:37 »
Vicko.. slike neprebacivam jer se jos nadam da ce ih fotograf staviti.... a uostalom na poslu sam  :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #33 u: 29 Prosinca 2009, 11:40:47 »
Ne forsiram ja fjaku da stavi slike (niti očekujem) ali bilo je valjda još fotografa tamo  ;)

Imo sam ja aparat ali je baterija bila doma u punjacu  :oops:

Vicko.. slike neprebacivam jer se jos nadam da ce ih fotograf staviti.... a uostalom na poslu sam  :mrgreen:

Pih kakava je to firma de mora covjek radit  :mrgreen:

« Odgovori #34 u: 29 Prosinca 2009, 12:06:01 »

Evo da ja prebacim s moroni.hr kad ciklama nece.  :lol:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #35 u: 29 Prosinca 2009, 12:32:45 »
Definitivno najživlja meza do sada.... otkad nema F6 sve ide ki po loju [smilie=lol]

Samo đeki dr put nek stave cjelog odojka a ne 4tvrtinu :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #36 u: 29 Prosinca 2009, 12:47:15 »
ne napadajte čovjeka dobar je on.
nemamo ništa,ostala samo plava crta

« Odgovori #37 u: 29 Prosinca 2009, 18:30:38 »
http://www.facebook.com/v/1281957281776 - filmić od zamjenika.ne znam da je Pejaković i Bijelo dugme cajka a uostalom i nije me briga i ne offajte temu.meni je bilo  s vama lijepo,vidio sam frendove i odlično se zabavio, kome nije žalim.Nix cajkarošu stari!
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #38 u: 29 Prosinca 2009, 20:59:53 »
Zato što čita ovaj forum, dolazi na druženja i akcije, kad je s nama glumi gljivu, a onda neće da okači par slika (kvalitetnih i mi smo ih željni, da se razumijemo).
Uživo smo dobri, a tu se ignoriramo?

pratim forumu ali aktivno ne sudjelujem jer se ne slažem sa politikom vođenja
mislio sam da ce to biti forum svih dubrovačkih motorista (i ja sam to želio da se razumijemo  :tongue3:) ali sam vidio da to nije...

-od vrijedjanja i ponižavanje prve karavane do brisanja dojmova s prve karavane iako su 3 člana ovog foruma bila na istoj (i sam sam bio da "mi" odvozemo prvi, ali kada sam vidio da se tako ponizuje prva karavana, muka mi je bila)
-od uvodjenja članarina (bio sam da se financira i bio sam spreman i ja financirati, a ne ovako sa titulom tko moze da da koliko moze, ali da su svi ravnopravni, a ne neki povlašteni zato što plate...)

Citat:
I još nas na motori forumu naziva du-motuni.
Meni je to žalosno, a objašnjenje takvog ponašanje mi nije baš najjasnije.

a nije tebi žalosno kada mene neko nazove moron i ostale sa tog moronskog foruma ?
ja se sam šalim na taj nacin i prihvatim to ko šalu i kažem slike ce biti na moroni kom, a ti svatiš ozbiljno kada kazem du-motun, a onda se zapitati ko je tu motun  :tongue3:
i to je bio sam test da vidm kako neki reagiraju (nisam tio ovaj forum nazvat nazvat du moroni, jer je ovo du-moto pa se više slaže du-mot-un  :tongue3: )

moje slike su javne,
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,138109.msg2551578.html#msg2551578
tko zeli moze ih dobiti na stiku/cd-u cak ne trazim ni nikakvu naknadu  :tongue3:

Pa i zato što se akcija oglašavala ođe, tu se pravila lista, ja sam moljen da stavim obavijest na portal itd...

ja sam link vidio na moroni i tamo se prijavio  :tongue3:

i na kraju, druženje je bilo odlicno, ponovilo se   :thumbsup:  :drinks:  

Offline Ana

« Odgovori #39 u: 29 Prosinca 2009, 21:08:12 »
ja crkoh od jada  što nismo bili....gledala sam video.....i nemam što reći osim bravo!  [smilie=clap] [smilie=clap] [smilie=clap]

« Odgovori #40 u: 29 Prosinca 2009, 21:45:06 »
Auu koje ludilo od videa. Ovo bi trebalo postat tradicionalni dubrovački novogodišnji moto party. Svaka vam čast.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #41 u: 29 Prosinca 2009, 22:39:50 »
-od uvodjenja članarina (bio sam da se financira i bio sam spreman i ja financirati, a ne ovako sa titulom tko moze da da koliko moze, ali da su svi ravnopravni, a ne neki povlašteni zato što plate...)

ko o čemu fjaka o premiumu  :mrgreen:

nismo mi ođe izmislili toplu vodu, tako se radi na svim forumima, zašto sad uvodit neke anonimne donacije i sl.
uostalom onaj koji pomaže rad foruma treba imati neke beneficije.
ti si barem po tim forumima pa znaš da nigdje nema toga da su svi članovi ravnopravni... i na moronima moraš natuć 100 postova da vidiš birtiju  ;)

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #42 u: 29 Prosinca 2009, 23:27:07 »
ja i dalje ne vidim birtiju ni one javne slike
ne vidim ni obavezu plaćanja ikakve članarine na du-moto
ne vidim ni onaj video
ne znam ko od dubrovačkih motorista nije dobrodošo na ovaj forum (osim ako stvarno ne sere preko mjere)
a o karavanama možemo razgovarat na drugom mjestu, ođe neću
CIKLAMA

« Odgovori #43 u: 30 Prosinca 2009, 00:10:29 »
Dajte ljudi koji vam je kura.........Vecina nas smo prijatelji i u privatnom zivotu.Hebale vas premijumi karavane i ostale gluposti Normalno je da ljudi imaju razlicita misljenja u zivotu pa tako i na forumu Meni je osobno jako zao sto nisu bili Ana i Dado ali se nadam da ce sljedeci put biti puno vise clanova na nekom slicnom dogadaju bez obzira na pripadnost bilo kojem klubu forumu ili slicnom Meni je bilo jako ugodno i nadam se da ce opet ponovit samo ovaj put u puno vecem broju clanova foruma a i ljudi koji ne pripadaju nikakvom "klanu"

@ciklama :pisi postove pa ces vidit birtiju anoreksicaru  :mrgreen:
@dado :hitno pocni vozit Vespu jer ovi iz kluba su izgubljeni ko cipoli u radelejvicu bez tebe i prpustaju sve dogadaju bez obzira sto su dio moto scene ko svi drugi :mrgreen:

« Odgovori #44 u: 30 Prosinca 2009, 00:18:47 »
mogu li ja biti premium  :big_smile: gori ste od djece trebate samo jesti,piti i uživati  :food:  :occasion: :peace: Život je prekratak kako vam to nije jasno?

to Dado i 900r:nabijajte postove i doćete u NMK  :thumbsup:
nisam brz,ali sti¾em