Zato što čita ovaj forum, dolazi na druženja i akcije, kad je s nama glumi gljivu, a onda neće da okači par slika (kvalitetnih i mi smo ih željni, da se razumijemo).
Uživo smo dobri, a tu se ignoriramo?
pratim forumu ali aktivno ne sudjelujem jer se ne slažem sa politikom vođenja
mislio sam da ce to biti forum svih dubrovačkih motorista (i ja sam to želio da se razumijemo

) ali sam vidio da to nije...
-od vrijedjanja i ponižavanje prve karavane do brisanja dojmova s prve karavane iako su 3 člana ovog foruma bila na istoj (i sam sam bio da "mi" odvozemo prvi, ali kada sam vidio da se tako ponizuje prva karavana, muka mi je bila)
-od uvodjenja članarina (bio sam da se financira i bio sam spreman i ja financirati, a ne ovako sa titulom tko moze da da koliko moze, ali da su svi ravnopravni, a ne neki povlašteni zato što plate...)
I još nas na motori forumu naziva du-motuni.
Meni je to žalosno, a objašnjenje takvog ponašanje mi nije baš najjasnije.
a nije tebi žalosno kada mene neko nazove moron i ostale sa tog moronskog foruma ?
ja se sam šalim na taj nacin i prihvatim to ko šalu i kažem slike ce biti na moroni kom, a ti svatiš ozbiljno kada kazem du-motun, a onda se zapitati ko je tu motun

i to je bio sam test da vidm kako neki reagiraju (nisam tio ovaj forum nazvat nazvat du moroni, jer je ovo du-moto pa se više slaže du-mot-un

)
moje slike su javne,
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,138109.msg2551578.html#msg2551578tko zeli moze ih dobiti na stiku/cd-u cak ne trazim ni nikakvu naknadu

Pa i zato što se akcija oglašavala ođe, tu se pravila lista, ja sam moljen da stavim obavijest na portal itd...
ja sam link vidio na moroni i tamo se prijavio

i na kraju, druženje je bilo odlicno, ponovilo se