Autor Tema: motorijade???  (Posjeta: 13375 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

SHANGRY-LA

Odg: motorijade???
« Odgovori #30 u: 25 Ožujka 2009, 15:17:40 »
 [smilie=lolroll] Pravi mi se javio :mrgreen:
Pazi sto govoris da ne bude OFF :laugh2:

« Odgovori #31 u: 25 Ožujka 2009, 18:50:14 »
i sad se ja pitam zašto ja imam Warned??tema je bila s koliko para,može li se i ima li zarade od motorijada a ne prepucavanja između bivših članova klubova i sadašnjih.don vito se dobro javio jer ima iskustva u organizaciji susreta pa zna i problematiku toga.jbte napišem jedan ozbiljan post i svi šiznu.Gasho druže  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]!sad ću ja napisat OPET JA I UMORAN SAM VIIŠE!!troškove motorijade pokriva oko 30000 kn:band,džirlo devojka i ostali sitni troškovi,piće se plaća po prodanom,binu se izgrebete u mene,ograde u tz Cavtat,hranu date nekome ali ne kretenu i mislim da je to uz sponzorstvo grada ili općine sve.Zarada-neka pokrije troškove i u poslovnom žargonu neka bude pozitivna nula i sve ok.Korist imaju svi:od kluba organizatora,lokalnih motorista do gostiju koji dođu i pođu sretni i ima se priča i za dogodine.to sam htio i to komentirajte a ne tko je radio,a tko krao lovu. ima i toga ali ne u našem dvorištu sigurno.toliko od minera  :thumbsup:
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #32 u: 25 Ožujka 2009, 18:54:07 »
i sad se ja pitam zašto ja imam Warned??tema je bila s koliko para,može li se i ima li zarade od motorijada a ne prepucavanja između bivših članova klubova i sadašnjih.don vito se dobro javio jer ima iskustva u organizaciji susreta pa zna i problematiku toga.jbte napišem jedan ozbiljan post i svi šiznu.Gasho druže  [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]!sad ću ja napisat OPET JA I UMORAN SAM VIIŠE!!troškove motorijade pokriva oko 30000 kn:band,džirlo devojka i ostali sitni troškovi,piće se plaća po prodanom,binu se izgrebete u mene,ograde u tz Cavtat,hranu date nekome ali ne kretenu i mislim da je to uz sponzorstvo grada ili općine sve.Zarada-neka pokrije troškove i u poslovnom žargonu neka bude pozitivna nula i sve ok.Korist imaju svi:od kluba organizatora,lokalnih motorista do gostiju koji dođu i pođu sretni i ima se priča i za dogodine.to sam htio i to komentirajte a ne tko je radio,a tko krao lovu. ima i toga ali ne u našem dvorištu sigurno.toliko od minera  :thumbsup:

:klanjase: :klanjase: :klanjase: :klanjase:

« Odgovori #33 u: 25 Ožujka 2009, 20:17:04 »
gdje cemo smjestiti dzirlo djevojcicu ?...u mene prazno ali okloagija visi nad glavom...ako se slucajno ponudim :pick nose:
nikako da joj objasnim :mrgreen:
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

« Odgovori #34 u: 25 Ožujka 2009, 20:21:51 »
gdje cemo smjestiti dzirlo djevojcicu ?...u mene prazno ali okloagija visi nad glavom...ako se slucajno ponudim :pick nose:
nikako da joj objasnim :mrgreen:

Na tvom mjestu ja se nebi budio  :mrgreen:

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #35 u: 25 Ožujka 2009, 20:31:21 »
Jackie drž se garaže i ne talasaj  :big_smile:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #36 u: 25 Ožujka 2009, 20:36:40 »
Pokusajmo spojiti Prikaze i Dvije Rote :mrgreen:
Khm,khm.. :think:
Bratstvo i jedinstvo [smilie=lolroll] :laugh2:
[/quote ]     Ostavi se ti PRIKAZA na miru da ne bi bilo [smilie=club] [smilie=gun]  [smilie=dobar]
The Art of Motorcycle.....

SHANGRY-LA

« Odgovori #37 u: 25 Ožujka 2009, 21:58:47 »
Pokusajmo spojiti Prikaze i Dvije Rote :mrgreen:
Khm,khm.. :think:
Bratstvo i jedinstvo [smilie=lolroll] :laugh2:
[/quote ]     Ostavi se ti PRIKAZA na miru da ne bi bilo [smilie=club] [smilie=gun]  [smilie=dobar]
Sto vas je tesko napaliti...
Ni zajebanciju,a ni komentare ne mozete normalno primiti :stop2: [smilie=naughty]

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #38 u: 25 Ožujka 2009, 22:00:56 »
hajmo ovako- vi ekipa izvan moto klubova ako vam toliko nadostaju motorijade lijepo sa organizirajte pe napravite neki moto party za par stotina ljudi sredite hranu band uživo razglas piće i ostale sitnice a mi ekipa iz klubova ćemo doć i zabavljat se a onda drugi dan popljuvat sve što ste napravili i pričat da je bio "luk ljut a kruh vruć". moto klubovi sa ovog područja a mislim na Dvije rote, Libertase i Prikaze su napravili nemali broj partya pa znamo iz prve ruke o čemu govorimo i zato nemojte impicavat.
Ako mislite da ste sposobni za to samo naprijed iako čisto sumnjam  jer vama treba 10 stranica pisanja i dva mjeseca dogovora za đir do orebića pa navalite imate još samo par mjeseci do ljeta. 8)
legendoooo :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

« Odgovori #39 u: 25 Ožujka 2009, 22:36:58 »
a kad se dogovore do Orebica....nekoliko ih krene put prevlake  :sarcastic:

BMW is like Beethoven.

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
« Odgovori #40 u: 25 Ožujka 2009, 22:38:28 »
Vrhunski text mog zamjenika Don Vita bleite doma u kompjuter i zanovjetate za svaki k...c.Sposobni samo za prigovore i mukti labanje.

« Odgovori #41 u: 25 Ožujka 2009, 22:45:54 »
neki i magistrirali na prigovaranju  :pick nose: a doktorirali na podjebavanju  :paranoid:

BMW is like Beethoven.

SHANGRY-LA

« Odgovori #42 u: 25 Ožujka 2009, 23:03:40 »
Slik,jeli to Don Vito podpresidente [smilie=lolroll] :mrgreen:

« Odgovori #43 u: 25 Ožujka 2009, 23:23:46 »
Vrhunski text mog zamjenika Don Vita bleite doma u kompjuter i zanovjetate za svaki k...c.Sposobni samo za prigovore i mukti labanje.

Ti suti, Rookie te izbio pa setas modrog oka okolo.
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #44 u: 26 Ožujka 2009, 01:06:57 »
Neznam sto ste se uhitili prikaza al eto sto fali tome da se pokusa skupit sve klubove u jedan koš i onda dogovorit nešto. Naravno ako itko od njih ima volje za tim ;)  Netko se lako moze snac za novce,netko za lokaciju netko za nesto treće....
 Zakopajte vise ratne sjekire jer to nicemu nevodi
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)