i sad se ja pitam zašto ja imam Warned??tema je bila s koliko para,može li se i ima li zarade od motorijada a ne prepucavanja između bivših članova klubova i sadašnjih.don vito se dobro javio jer ima iskustva u organizaciji susreta pa zna i problematiku toga.jbte napišem jedan ozbiljan post i svi šiznu.Gasho druže
![lol roll [smilie=lolroll]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/lolroll.gif)
!sad ću ja napisat OPET JA I UMORAN SAM VIIŠE!!troškove motorijade pokriva oko 30000 kn:band,džirlo devojka i ostali sitni troškovi,piće se plaća po prodanom,binu se izgrebete u mene,ograde u tz Cavtat,hranu date nekome ali ne kretenu i mislim da je to uz sponzorstvo grada ili općine sve.Zarada-neka pokrije troškove i u poslovnom žargonu neka bude pozitivna nula i sve ok.Korist imaju svi:od kluba organizatora,lokalnih motorista do gostiju koji dođu i pođu sretni i ima se priča i za dogodine.to sam htio i to komentirajte a ne tko je radio,a tko krao lovu. ima i toga ali ne u našem dvorištu sigurno.toliko od minera