Autor Tema: KEEWAY  (Posjeta: 15331 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline doktor

• **
KEEWAY
« u: 30 Ožujka 2006, 14:26:22 »
Molim vas za vasa saznanja o skuterima keeway, samo OBJEKTIVNA. Kako mi je riknula vespa, zaintrigiran sam za kupovinu nekakvog pametnog skutera kao prevozno sredstvo od tocke A do tocke B tj to je sekundarno prevozno sredstvo za po gradu, a ne statusni simbol tipa Beverly 500 ili sl.Hvala unaprijed

Re: KEEWAY
« Odgovori #1 u: 30 Ožujka 2006, 14:46:51 »
Citat: "doktor"
Molim vas za vasa saznanja o skuterima keeway, samo OBJEKTIVNA. Kako mi je riknula vespa, zaintrigiran sam za kupovinu nekakvog pametnog skutera kao prevozno sredstvo od tocke A do tocke B tj to je sekundarno prevozno sredstvo za po gradu, a ne statusni simbol tipa Beverly 500 ili sl.Hvala unaprijed

ne mogu baš objektivno ali šef mi je imao http://www.maximoto.hr/hurricane.htm
i odma je imao probleme sa strujom i centralna nogara se odma iskrivila, tako da ju je trebalo ponovo variti, vozio sam ga i bas mi lego, jedino ga uzbrdice malo zafrkavaju ;)

sto mi je nagluplje kod tog motora je da se moze upaliti na daljinski...
kaze sef, dolazila mi par puta djeca iz ulice doma i kazu "eno vam motor radi na parkiralištu"  :wink:
a on bio slucajno pritisnio paljenje na daljinskom...  :mrgreen:

mislim da je keeway preskup za ono sto nudi, bolje onda uzeti dva baotina, pa imas jednog za rezervu

Offline f6

KEEWAY
« Odgovori #2 u: 30 Ožujka 2006, 14:56:34 »
mislim da je bolje kupiti polovnog NRG-a nego novog keeweya ili baotina
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Laske

KEEWAY
« Odgovori #3 u: 30 Ožujka 2006, 15:53:44 »
slažem se sa mišljenjem druga f6... Piaggio ću preporučit i ja, otac mi ima NRG 1997 ili tako nešto i radi brez problema... Svoj toj koreanskoj robi ja ne vjerujem...
Laske

KEEWAY
« Odgovori #4 u: 30 Ožujka 2006, 16:56:37 »
i ja ti preporucam nesto tipa piaggio ili gilera....
Kupis nekog polovnog da je u dobrom stanju za 7k.... :wink:

Nemoj taj keeway, to ti je razdrkano....
nevalja nista, u roku mjesec dana ce ti pola toga poc, pa ces morat stalno nesto ulagat u njega,....

KEEWAY
« Odgovori #5 u: 30 Ožujka 2006, 22:23:32 »
Cuo sam i ja za ove probleme sa strujom sto ih je Fjaka naveo.To su sve sumnjivi proizvodi,bolje je uzeti nesto polovno sto je provjereno.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline aurellie

KEEWAY
« Odgovori #6 u: 30 Ožujka 2006, 23:12:35 »
Doktore, neznam jesi li vidio te skutere izbliza. pogledaj malo bolje neke sitnice koje se mogu okom vidjet. diskovi izgledaju kao da su kovani cekicem, plastike negdje fali negdje strsi...zavrsna obrada je cista 0...

The machine spirit is with me!

KEEWAY
« Odgovori #7 u: 31 Ožujka 2006, 00:42:16 »
čista katastrofa....................ja sam protiv tog skutera.....
(ali opet i protiv Gilera sam....pogotovo runner....koji po meni i po mnogim drugima...ne leži u zavojima,ružan ,plastike nekvalitetne,ali jedino ima dobru mašinu....kao i nrg.....nrg mali ružni skut ali dosta kvalitetan i bolji je u zavojim i ...ma posvemu od runnera......preporučujem stariju SR minarelli mašinu(aprilia) vodeno hlađenje....ali nju neš nać baš za 7k inače...nenadjebivo izdržljiva i kvalitetna mašina(isprobana od Zagreba do Dubrovnika :lol: )
ima toliko skutera....a di baš kivej? :D

KEEWAY
« Odgovori #8 u: 31 Ožujka 2006, 14:41:27 »
hmm..svako malo se kvare...nevjerojatno su spori......glomazni su....što još da kažem..... :roll:
ah da..u zavojima se nemsije previše naginjat jer klizi... :?
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Offline aurellie

KEEWAY
« Odgovori #9 u: 31 Ožujka 2006, 15:22:45 »
Shez, gume se najmanji problem :)

KEEWAY
« Odgovori #10 u: 31 Ožujka 2006, 20:53:09 »
Imaju drvene klipove...ha..ha. nisam bas objektivan, ali nista dobro nisam o njima cuo.

Offline f6

KEEWAY
« Odgovori #11 u: 01 Travnja 2006, 21:13:16 »
Nisam siguran ali mislim da mi je ptičica došapnula. Imamo novi motor u gradu. I to ne bilo što; KEEWAY :notworthy:  :notworthy:  :notworthy: Nadam se da ću dobiti đir :wink:

Offline Laske

KEEWAY
« Odgovori #12 u: 01 Travnja 2006, 21:55:30 »
vidio sam neko novo dvotočkalno prometalo u Gradu, nešto nalik skuteru, ali... piše nešto Keefay...
 :skriven:
Laske

Offline aurellie

KEEWAY
« Odgovori #13 u: 01 Travnja 2006, 22:30:05 »
I ja sam svašta načuo. Navodno se radi o zvjerki sa 150ccm. Mislim da bi i Doktor trebao pogledat taj model... :mrgreen:

Offline f6

KEEWAY
« Odgovori #14 u: 01 Travnja 2006, 22:48:34 »
Pa da, ono je doktor pito o tom motoru. Aj povežimo ga, valjda će i on dobiti đir.