Autor Tema: Highsider - najgora vrsta pada s motocikla  (Posjeta: 4832 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline doktor

• **
Odg: Highsider - najgora vrsta pada s motocikla
« Odgovori #15 u: 23 Studenoga 2008, 06:10:04 »
koji momak je sto.....kako....

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #16 u: 23 Studenoga 2008, 10:14:21 »
Ode rasprava u krivom smjeru....

Frane je očito radio mali research i sastavio dobar tekst o highsideru  :thumbsup:

U privitku je još jedan dobar tekst na engleskom pa kome se čita....

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #17 u: 23 Studenoga 2008, 10:36:50 »
Momak se potrudio da stavi na ovaj nas "mali" forum a i taj tekst sa cro mota mi djeluje da je odnekle prepisan ili preveden a ne da je iz nekog osobnog iskustava sto ne znaci da sam u pravu ali mislim da je to napravio u najboljoj namjeri i nije bas tolika potreba da ga se toliko kritizira
Ja san zahvalan samo dragom Bogu šta taj tekst nije napisan iz vlastitog iskustva :mrgreen: :mrgreen: :big_smile:

Ne tekst nije prepisan, več se pročitalo dosta tekstova s različitih stranica, pogledalo nekoliko videa i složio san tekst, ni riči nije odnikud prepisano ;) :)

Znam da je u dobroj namjeri, i drago mi je da se čitaju tekstovi, ali neka se i potpišu. Ako se mogu kopirat slike i tekst veličine stranice A 4 formata, mislim da link ne bi treba biti problem kopirati....
Citat: Gasho
Slažem se da je trebao da potpiše, ali si mogao i ti taj tekst staviti i na ovom forumu, ili smo mi nešto slabiji vozači od onih na cro. nešto...
DUgo nisam bija na ovom forumu tako da mi nije niti palo na pamet :mrgreen:

ugl. uživajte i kroz neko skorašnje vrime dobit će te malo i o lowside-u

ps. evo nekolika videa koji prikazuju highside :thumbsup:
feature=related
feature=related
feature=related

« Odgovori #18 u: 24 Studenoga 2008, 12:15:31 »
Evo citajuci post,sjetio sam se svojih skoro "highside"-ova,pa se sjetio koliko puta me spasila hladna glava i cinjenica sto nisam naglo oduzimao gas ili pustio kocnicu pa me to spasilo,ili je to bila neka slucajnost ;D.
Sex,bikes & rock'and'roll !!!
Shanki manijak.
Bogu mil,a ni vragu nije mrzak.

« Odgovori #19 u: 26 Studenoga 2008, 21:54:29 »
Ja san zahvalan samo dragom Bogu šta taj tekst nije napisan iz vlastitog iskustva :mrgreen: :mrgreen: :big_smile:

Ne tekst nije prepisan, več se pročitalo dosta tekstova s različitih stranica, pogledalo nekoliko videa i složio san tekst, ni riči nije odnikud prepisano ;) :)

Znam da je u dobroj namjeri, i drago mi je da se čitaju tekstovi, ali neka se i potpišu. Ako se mogu kopirat slike i tekst veličine stranice A 4 formata, mislim da link ne bi treba biti problem kopirati....DUgo nisam bija na ovom forumu tako da mi nije niti palo na pamet :mrgreen:

feature=related
feature=related
feature=related

:thumbsup:

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
« Odgovori #20 u: 28 Studenoga 2008, 00:35:21 »
Frane BRAVO!    :cool2:

Ljubi Te teta...  ;)
Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

« Odgovori #21 u: 28 Studenoga 2008, 00:46:36 »

Znam da je u dobroj namjeri, i drago mi je da se čitaju tekstovi, ali neka se i potpišu. Ako se mogu kopirat slike i tekst veličine stranice A 4 formata, mislim da link ne bi treba biti problem kopirati....DUgo nisam bija na ovom forumu tako da mi nije niti palo na pamet :mrgreen:

feature=related
feature=related
feature=related

U profilu mu pise da ima 15 godina a fala bogu da nije to osjetio i nadam se da nikad nece a  zato sam i napiso da ga ne treba razapet